Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustOhoh, cool. Eeldaks ikka, et teadsid, et eestlane, aga seriaalis osalemine üllatuseks. Üldpilt sellest on üle ootuste hea. Eriti sound.
Kommentaar
-
Tegelikult on sitt seriaal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustTegelikult on sitt seriaal.
Miks kohe nii karm hinnang(tunnen päriselt huvi)?
Minule meeldib: hinnatud näitlejad, hästi tabatud olustik, hea kaameratöö, põnev teema jne.
Tisse ja draakoneid küll vähem kui üks aga väga hea vaatamine sellegipoolest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo lasin pausinupuga tiitrid üle ja siis seal oli Eesti nimi.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustChernobyl?
Minule meeldib: hinnatud näitlejad, hästi tabatud olustik, hea kaameratöö, põnev teema jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustei oska Daz Booobi eest rääkida, aga mind on samuti külmaks jätnud – mõjub nagu kunstiliselt kaunisti teostatud dokumentatsioon/ümberjutustus, aga kui juba olla nende sündmustega (ja nõuka-aegse olustikuga) mingil määral varem kursis, siis tegevustik pole eriti haarav ega üllatav.
Sa nendest oled midagi vaadanud?
Westworld
Counterpart
Peaky Blinders
The Man in the High Castle
*Julgelt võib selle kõik sarjade teemasse tõsta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSelge, eks eelistused ongi erinevad.
Sa nendest oled midagi vaadanud?
...
'Chernobyl'i' osas oli mu point vist see, et... jalutuskäik Sillamäel on kuidagi vahetum kui vaadata telekast briti aktsendiga lääne versiooni sündmustest N. Liidus + peale nende asjaolude, mida on võimalik ka Wikipediast lugeda, pole sarjas mingit haaravat tegevusliini.
aga eelistused on subjektiivsed ja muutlikud tõesti, ei maksa mu plärale erilist tähelepanu pöörata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustpaari 'Westworld'i ja 'Peaky Blinders'i' osa olen poole silmaga vaadanud, aga muidu mitte.
'Chernobyl'i' osas oli mu point vist see, et... jalutuskäik Sillamäel on kuidagi vahetum kui vaadata telekast briti aktsendiga lääne versiooni sündmustest N. Liidus + peale nende asjaolude, mida on võimalik ka Wikipediast lugeda, pole sarjas mingit haaravat tegevusliini.
aga eelistused on subjektiivsed ja muutlikud tõesti, ei maksa mu plärale erilist tähelepanu pöörata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustChernobyl?
Seriaalide teemas kraami juba kiidetud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99hea artikkel. ühes kohas on selline viide: "Just see katus oli koht kuhu saadeti katastroofi ajal sadu Eesti mehi". Huvitav, kas nende meeste saatuseid ka nüüd viimasel uuritud või kasvõi Eesti ajal mingeid pikemaid intekaid tehtud?1986. aastal plahvatas Ukrainas Tšernobõli tuumaelektrijaama 4. reaktor. Radiatsioonikiirguse tase oli 400 korda suurem kui Hiroshima tuumapommi tekitatu. Nõukogude Liit saatis katastroofi likvideerima kokku üle 600 000 mehe, neist 4800 Eestist. Praegu toetab Eesti riik Tšernobõli veterane aastas 230 euroga
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Ühesõnaga laupäeval läksin juba hommikul kinno. Esmalt CCPlazas linastus film Humorist, mida võib sisuliselt nimetada venekeelseks BoJackiks, kus humorist on tegelt üsna dick ja käitub kõigiga nagu tross. Filmis on dostojevskilikult pikki filosofeerimisi, aga dialoog humoristi ja surmale määratud kosmonaudi vahel oli ülivõimas. Väga tore film, nägi ka Eesti soost neiu tisse!
Ja seejärel kütsin Artisesse, kus tuli ettekandele Prantsusmaa film Truu mees, mis oli ehtprantslaslikult selline, kus kõik keppisid muudkui kõigiga, aga ebaprantslaslik oli see, et tisse ei olnud. Film kestis napilt üle tunni, mis on tänapäeval kõva sõna. Kui Humoristi vaatas saalis neli inimest, siis seda vähemalt 20.
Top10 pärast viimaseid:
Dragged Across Concrete
Capernaum
Tõde ja Õigus
Rocketman
Freaks
The Unbelievable
Humorist
One Cut Of The Dead
Cold Pursuit
Us
Truu Mees läks 12. reale.
Kommentaar
-
Me oleme alati lossis elanud on väga inglaslik film. Ehkki USA-s tehtud. On loss, on proled, on mürgitamised, on ebameeldivad ja kahtlustäravad tegelased. Ühes rikkurite lossis elavad kaks õde ja nende ratastoolis onu, keda kogu küla vihkab, sest keegi mürgitas ära õdede vanemad ja onunaise. Kõik toimib justkui, aga siis saabub da haussi nõbu, kes hakkab end peremehena tundma ja siis lähevad asjad käest. Visuaalselt ilus, näitlejatööd on head, aga pidevalt oli tunne, et tegu on pigem teatrietendusega, mis peale selle oli kohati kuradi igav ja kõik tegelased olid ebameeldivad. Ilmselt publikumenu ei leia, ilmselt läheb ka suhtkoht kiirelt meelest, vahepeal võitlesin unega. Üldtabelis läheb aasta 10 kõige vähem muljetavaldanud filmi sekka, kuhu kuuluvad:
We Have Always Lived In A Castle
The Wind
Kursk
The Upside
Creed II
Kapten Morten lollide laeval
The Prodigy
The Head Hunter
Hellboy
Russian Psycho
Kommentaar
Bottom 300x250