Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Film\'

Maitse asi
    Tuld!

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Algselt postitas vincent

No ma ei tea, kasvõi vendade Farrellyte looming on ikka juba täielik kõrgem kunst selle tomgreeniga võrreldes. Mulle näiteks läheb peeru- ja muu rämehuumor peale küll, aga asjal peab ikka mingi point ka olema. Kasvõi Jackass - naljakas on see, kui kellelegi tünni tehakse vms, niisama rõvetsemine ja roopimine seevastu mitte. Ja ka hobuse suguorgani näppimine ei ole veel iseenesest vaimukas - imho umbes sama hea kui endale pihku s...uda ja siis selle üle kaks minutit hüsteeriliselt hirnuda. Naljakas? Don\'t think so...
      aga on ju naljakas kui inimesed on lollakad
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

eh, eks teinekord ikka on, aga kaks tundi järjest ühte lausidiooti vaadata ei ole ka päris minu teetass
        ja üleüldse seda lollust on nii palju ümberringi viimasel ajal, et ajab nutma pigem...

kuid ses suhtes K6ivul muidugi õigus, et maitse asi (aint et vahel mõnel on s*tt maitse lihtsalt )
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

eurotrip on hea..vaatad mitu korda aga naerad ikka
          õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Eile sai vaadatud ETV pealt Hongkongi filmi Põrgulik amet ja see oli ikka üllatavalt lahe film. Pole ammu-ammu nii head põnevikku näinud.

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Algselt postitas vincent

eh, eks teinekord ikka on, aga kaks tundi järjest ühte lausidiooti vaadata ei ole ka päris minu teetass
              ja üleüldse seda lollust on nii palju ümberringi viimasel ajal, et ajab nutma pigem...

kuid ses suhtes K6ivul muidugi õigus, et maitse asi (aint et vahel mõnel on s*tt maitse lihtsalt )

Sitt maitse võib teinekord kasulik olla
              Tuld!

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Algselt postitas eika

Eile sai vaadatud ETV pealt Hongkongi filmi Põrgulik amet ja see oli ikka üllatavalt lahe film. Pole ammu-ammu nii head põnevikku näinud.
                WORD
                ma olen jälle ahvivaimustuses...fitti äkki kommib ka kui varem pole seda juba teinud. vb võrdleks seda \"old boy\"-ga ka, sest mul neid kriitikute lemmikuid vaadates vastakad arvamused aga fitti võimeline tõestama, et olen millestki valesti aru saanud.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

fitti ei saa kommida, sest jäi eile taas erinevatel põhjustel see film nägemata.
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas eika

WORD
                    ma olen jälle ahvivaimustuses...fitti äkki kommib ka kui varem pole seda juba teinud. vb võrdleks seda \"old boy\"-ga ka, sest mul neid kriitikute lemmikuid vaadates vastakad arvamused aga fitti võimeline tõestama, et olen millestki valesti aru saanud.
                    Ahjaa...see oli kah lahe, et ühe maffia nimi oli Del Piero

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas eika

WORD
                      Old boyga oli kerge sarnasus küll, kuid Põrgulik amet jättis mulle isiklikult tunduvalt sügavama mulje. Ainus mis tasapisi Hongkongi filmide puhul häirima hakkab, on Tony Leungi ülekspluateerimine. Praktiliselt igas Euroopasse jõudval HK filmis mängib TL (2046, Hero, Põrgulik amet, In the Mood for love jms). Hetkel ootan antud filmi 2. osa ning äkki vaatan ka 3. ära. Old Boyga veel üks sarnasus, et ka seda filmi hakkavad Ameeriklased ümber tegema. 2006. on Infernal Affairsi USA variandi väljalaske aastaks märgitud.

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

aa ja enivei, miks ma siia üldse tulin. Et kahe päevaga vaatasin ära kahe konkureeriva animatsioonistuudio üsna konkureerivad filmid. Pixar animationsi Finding Nemo ning Dreamworksi Shark Tale.
                        Nemo oli ääretult armas ning ilusa animatsiooniga soe ja sõbralik film, mis oli üsna sageli ka naljakas. üldmulje jäi väga hea.
                        Samas Shark Tale oli veel parema animatsiooniga, kuid ääretult ebanaljakas ning üsnagi hale. Põhiteema oli Will Smithi joujou-hüüded ning vihjed Ristiisale. Poolteist tundi venis üsnagi pikaldaselt ning lõpuks ei jäänud meelde ühtegi korda, kui film oleks kasvõi kerge naeruvirve suule toonud.
                        Pixar 1 Dreamworks 0

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Finding Nemo on mu lemmik film.

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

mul ka siis lõpuks football factory nähtud. peris meeldiv meelelahutus oli...terav dialoog, coolid tegelaskujud ning haarav sisu. siiski ei saa aru, miks see jalgpallifännidele midagi erilist peaks olema. vutti oli seal samapalju kui trainspottingus. rõhk oli siiski peksmises ja pigem mulle meenutas ideoloogialt see omamoodi fight clubi. sellised tegelased kindlasti ei austa jalgpalli kui sellist.

olles juba siin teemas viskan siis paar sõna põrgulikust ametist. jälegi eriti head põhikarakterid ning ärev vastasseis. director suutis paar korda isegi mu mõtte valedele jälgedele saata. antud filmiga kerkib tahtmatult esile võrdlus face/offiga. mõlemad on ju head teosed aga mis teeb põrguliku ameti paremaks on lõpp. kui face/offi vaadates mõtled kuidas seekord \"hea\" võidab siis põrgulikus ametis on mõlemad osapooled piisavalt hästi välja mängitud, et kogu filmi vältel püüad välja juurida kumb on kumb. lõpplahenduse toonud tegelane suutis mind kaks korda ära petta. ja peale lõppu endiselt mõtlen ma kas võitis \"hea\"? vist mitte. kas ta nüüd on \"hea\"? vist küll...aga kindlat pole midagi.
                            old boyst siis niipalju, et stseen kus ta küsib, kes on ta kannatuste põhjus oli mulle saatuslik-ei saanudki aru kas tegu oli naljaga või dramaatilise hetkega. seega ei saanudki hästi aru, mis filmiga tegu on ja kuidas hindama peaksin. kardan, et tõde on ebameldiv ehk minu jaoks oli tegemist komöödiaga aga mõned mõtlesid sea tõsiselt. sisu on mul juba vaikselt meelest läinud. mäletan, et lõpplahendus oli kuidagi ettearvatav. äkki keegi seletab mingi ilusa pointi mida peaks jälgima seda filmi vaadates ja vb kunagi kui aega liigselt vaataks uuesti üle.

hmm...vaatasin ära ka mõlemad saw\'d...arvamus on vägagi vastakas. esimene oli nagu väga lame vaataja narrimine ning pigem loogikavaba sissejuhatus teisele. teine aga oli meeldiv kogemus. siiski hannibal on cool\'im ja 7 kuidagi pingelisem.

ja nemo on cool. dude
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Kuna mul on kodus nüüd kiviaeg tagasi ja ainus meelelahutaja on telku, siis back to the roots ehk kaks asja, mis ma oma telekavas alla joonisin:

Nelonen teeb seda rõõmu, et alates 11.1 hakkavad näitama üht minu lemmiksarja läbi aegade - \'Men Behaving Badly\'.

Ja kui \'Carnivale\' I hooaeg otsa saab, võtab sama eetriaja (endiselt Nelonen, T 23.15) üle HBO järgmine üllitis, \'Deadwood\'. Tundub kah päris huvitav asi olema.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Vastus teemale \'Film\'

Fittile (kellel meelelahutuseks vaid telekas) ning teistelegi - täna TV3 Ükskord Ameerikas (Once Upon a Time in America). 218 minutit head filmielamust koos paganama hea filmumuusikaga.

Kommentaar

Working...
                                X