Eile nägin siis ära filmi "Da Vinci Kood". Kõik kirusid küll seda, aga kurat mulle isegi meeldis. Filmi alguses segas mind tõesti see, et kogu tegevus oli hästi kokku surutud (et film nelja tunniseks ei kisuks). Pärast poole läks aga täitsa korralikuks ning pean mainima, et ei olnud tuulde lastud ~200 krooni. Stoorit oli ka veidi muudetud, aga jah, nagu enne juba mainisin, täitsa korralik film.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustEile nägin siis ära filmi "Da Vinci Kood". Kõik kirusid küll seda, aga kurat mulle isegi meeldis. Filmi alguses segas mind tõesti see, et kogu tegevus oli hästi kokku surutud (et film nelja tunniseks ei kisuks). Pärast poole läks aga täitsa korralikuks ning pean mainima, et ei olnud tuulde lastud ~200 krooni. Stoorit oli ka veidi muudetud, aga jah, nagu enne juba mainisin, täitsa korralik film.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustEile nägin siis ära filmi "Da Vinci Kood". Kõik kirusid küll seda, aga kurat mulle isegi meeldis.
tõesti oli hea film
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMa olen tähele pannud, et inimestele ikka meeldivad sõjafilmid. Et noh, kõmm-kõmm, kangelased ja verised peade lõhkemised. Ka mulle on mõned meeldinud. Näiteks Apocalypse Now, Kured Lendavad, Star Wars jne. On ka halbu sõjafilme, nagu Black Hawk Down, siis see värk, kus mingi jorrs lasti Serbia kohal alla ja siis pidi ta põgenema Nato tsooni v midagi. Ben Assfleck võis peaosas isegi mängida.
'
http://imdb.com/title/tt0386064/“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan Vaata postitustBlack Hawk Down on Somaalias. Serbias oli Behind Enemy Lines, ilus mees Owen Wilsoniga. Serbia-Somaalia...potato-poteito
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustsiis oli nagu sidesõna, et lisaks bläk hookile, ka teine film, mis toimus serbias“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar
-
Mis mind Borati puhul just üllatas oli, et nad olid isegi suutnud sinna mingi storyline'i tekitada, ma rohkem eeldasin et tegemist on sketside kogumiga. Üritasin isegi meelde tuletada, millal sai kinos niipalju naerdud. Ei tulnud meelde."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustsiis kes tahab head möllu näha, minge vaadake "Cranki". Täiesti pretensioonitu, kuid (või õigemini just sellepärast) kuradima lõbus film. Ilusaid autosid on ka, Riviera näiteks.
Muidu aga igati ausa äksuuni juures ärritas ainsana ebaühtlane soundtrack (muidu ju selline teisejärguline asi), sest kogu selle pideva andmise juures oleks võinud väheke ühtsemat joont hoida. 6/10We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Käisin ka siis Boratit vaatamas ja peab ütlema et pettusin. Enamus parimaid kohti on ammu juba treileritest ära nähtud mitu korda ning mingeid erilisi üllatusmomente film ei pakkunudki.
Ootasin palju enamat igatahes...imdb hinne 8.5/10 on küll selgelt liiast.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar