Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas CD7 Vaata postitust
    Samuti soovitan seda filmi: http://www.imdb.com/title/tt1540133/ Gleeson oli geniaalne ja Film ise ka päris hea.
    Vaatasin siis selle soovituse ka üle. Pole kahjuks kunagi eriline Inglismaa huumori (ega vuti) fänn olnud, ja ka seekord jäi naerukohti väga väheks. Kui mitte võtta kui kömöödiat, siis mudiugi oli suhteliselt originaalne tükk ja omamoodi huvitav, lihtsalt komöödiast ootaks rohkem naeru, siin oli paar üksikut üli musta huumoriga kohta, kus sai vähe suunruka liigutatud, aga muidu pigem mingi tõsine draamalaks. See keskkond kus film toimub tekitab juab depressiooni, vihmane - tormine - tühi ja kole mingi Iirimaa peldik , viiekümnese rahvaarvuga.
    Originaalsuse eest annan 5.5 punni ja kui mingit väga head ja tähtsat filmi kellegil ees pole, siis võite ju selle ära vaadata, raisatud aeg see pole.
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

shame

rating NC-17 tähedab, et filmis on piisavalt tissi ottleplandi tekkeks, right? vaatamata sellele, et on kirjutatud, kuidas tegu ei ole päris Choke/Californicationist tuttavate toonidega, tekib huvi nagu omal ajal Emmanueli vastu. ja siis istud saalis, sulle lajatatakse näkku Fassbenderi taavieelmaa ning järgneb hingekriipiv lugu, mida on raske hea/halva spektrisse panna, sest see on nii häiriv ja ebamugav(ühel hetkel vaatas 6 inimest korraga telefonist kellaaega). feel bad movie of the year.

PS! homofoobidele on üks eriti magus stseen.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Hei. Oskab keegi öelda, kus saaks enda soetada filmi "Norman". Isiklikud otsingud ei ole siiani vilja kandnud, ainsad kohad on tasulised internetileheküljed, kes pakuvad online vaatamist sellele.

Kommentaar

John Carter on liiga vähese huumoriga jant, mida naine lapsepõlve lugemiselamuse tõttu siiski näha tahtis. Tharkid ja marslaste koeravolask on päris vahvad elukad siiski. Aga nagu tavaliselt nean maapõhja pimeduselooriga vürtsitatud 3d prillid ja luban, et enam iialgi ma neid ette ei pane. Järgmise korrani...
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

The Beginners 2010

ehk siis film Beginners aastast 2010 sai ära vaadatud.
            Julgen soovitada küll.

Ewan McGregor, Christopher Plummer and Mélanie Laurent teevad minu jaoks täitsa head tööd seal.
            Film on "pehme" - ehk siis palju mõtlikkust, minule sobivad huumorit leiab omajagu ja õpetab ka natukene tolerantsust äkki mõnele...

Sobib vaatamiseks kena neiuga - ühtlasi ei soovita vaadata ei ühe ega kahe meessõbraga (pigem üksi)

Treiler annab üllataval kombel vähemalt minu jaoks väga hea pildi ( treilerit vaatasime pärast filmi nägemist )

Samas hoiatus: verd eriti pole näha. relvi samuti mitte. keegi ei karju THIS IS SPARTAA!. seksistseenid on üpris lühikesed ja vähenäitavad (kuigi mõne kriteeriumitele vastab ).

Edu kaalumisel, kas vaadata või mitte..

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              John Carter on liiga vähese huumoriga jant, mida naine lapsepõlve lugemiselamuse tõttu siiski näha tahtis. Tharkid ja marslaste koeravolask on päris vahvad elukad siiski. Aga nagu tavaliselt nean maapõhja pimeduselooriga vürtsitatud 3d prillid ja luban, et enam iialgi ma neid ette ei pane. Järgmise korrani...
              See on see film, kus reisitakse mingi laevaga läbi kosmose ja siis võideldakse odadega?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                See on see film, kus reisitakse mingi laevaga läbi kosmose ja siis võideldakse odadega?
                Laeva pole tarvis. Müstilisest helendavast imevidinast ja maagilistest sõnadest piisab.

Kommentaar

Iga uus pidi olema hästiunustatud vana... Filmide puhul see nüüd otseselt ei kehti, aga sooviks sellegipoolest mainida ära siin filmi, mis on ikka tuntavalt vanem kui mina.

Pean silmas siis 1982 aasta filmi "The Wall". Või kas on siinkohal tegemist üldse filmiga ? Või on see hoopistükis pooleteist tunnine muusikavideo ? Või hoopis filmiks vändatud Watersi autobiograafia (okei, seda ilmselt mitte, aga filmi peategelase Pink-i elukäik ühtib päris suures osas Watersi elulooga, samas on seal ka asju millega sai hakkama hoopis Barret)? Las see jääda vaataja otsustada.
                  Igaljuhul on tegemist võimsate kujundite ja ohtrate metafooridega pikitud linateosega. Kindlasti ei tasu seda vaadata inimesel, kes filmi vaadates mõttetegevuse välja soovib lülitada - ilmselt temale on see poolteist tundi puhast skisofreeniat. Võimalik, et see film meeldis mulle ka sellepärast, et mõnes situatsioonis suutsin ennast minategelasega samastada...kurat seda teab.

Igastahes Pink Floydi austajad võiks selle filmi ära vaadata (okei, see on nüüd vist hunnik tühje tähemärke, sest nad on kõik seda ilmselt juba teinud ?). Aga ma arvan, et tasub vaadata ka teistel, tänapäeva Hollywoodi filmidest kindlasti oluliselt erinev.

Kommentaar

õudne, õudne, õudne.

mitte heas tähenduses, loomulikult.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust

õudne, õudne, õudne.

mitte heas tähenduses, loomulikult.
                      Kas õudusfilmi puhul tähendab mitte heas tähenduses kolmekordne õudne, et halb film ja ei ole piisavalt õudne? Või vastupidi, et jõhkralt, lausa kolmekordselt õudne?
                      Vahet pole muidugi, ma niikuinii ühtegi õudusfilmi ei vaata. Lihtsalt huvitav sõnademäng.

Kommentaar

SXSW filmifestivalil võeti "Cabin in the Woods" ikka väga üllaste sõnadega vastu. Loodan pühapäeval vaatama minna.

Kommentaar

Cabin in the Woods oli täitsa hea film. Õudust ja hirmu sealt muidugi loota ei tasu, aga muidu on täitsa vahva ja omas võtmes originaalne teos. Mina igatahes üllatusin positiivselt. Kummalisel kombel olen positiivsete kommentaaride kõrvale küll ka omajagu vägagi negatiivseid kuulnud. Ei teagi mis põhjusel.

Kommentaar

50/50 (2011)
                            http://www.imdb.com/title/tt1306980/

Väga nauditav segu tõsisest ja kohati kurvast stoorist ja tüüpilisest Seth Rogenlikust komöödiast.

Kommentaar

Mõlemad viimastena mainitud teosed jätsid hea mulje - nii Cabin in the Woods kui ka 50/50

Kommentaar

Teadaolevalt on foorumis palju postitajaid, kel lapsed kodus. Siit nõuanne teile: animatsioon Kalad Kuival on totaalne saast. Animatsioonikvaliteet aastast 1998, tekst null, stoori rämedalt alaekspluateeritud ja veniv, dublaaž lihtsalt kohutav (muuhulgas, see tüüp, kes pooli Eesti telenovelasid peale loeb, nimi ei meenu, on üks dublantidest, fml).

4-aastane tüdruk igatahes loobus veerand tundi enne lõppu ja tahtis parem jäätist sööma minna. Ise piinlesin juba peale 20 minutit. Ma olen staažikas kinos multikavaataja, poisiga seda aastaid tehtud, see juba suur ja tahab parem fääst änd fjuuriosse vaadata juba - aga temaga koos sai iga viimane kui animatsioon kuni eelmise aastani ära vaadatud.

Nii-et kui sinu laps peaks avaldama soovi Kalad Kuival vaatama minna, siis ütle talle parem, et ootame ära Madagascar 3 ja Jääaeg 4 ja kalafilmi piletiraha eest ostame topelt popkorni. Igal juhul parem diil.

Kommentaar

Working...
                                X