Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Sattusin mõni päev tagasi Sleepersit vaatama. Sellest tulenevalt, kas keegi oskab mulle mõnd head filmi soovitada, kus teemaks oleks mingi kohtukeiss?

Kommentaar

Lincoln lawyer http://www.imdb.com/title/tt1189340/
      12 angry men http://www.imdb.com/title/tt0050083/ üks paremaid filme üldse
      Anatomy of a Murder http://www.imdb.com/title/tt0052561/

Kommentaar

Algselt postitas petteri Vaata postitust
        Sattusin mõni päev tagasi Sleepersit vaatama. Sellest tulenevalt, kas keegi oskab mulle mõnd head filmi soovitada, kus teemaks oleks mingi kohtukeiss?
        A Civil Action - http://www.imdb.com/title/tt0120633/
        Hurricane - http://www.imdb.com/title/tt0174856/
        Primal Fear - http://www.imdb.com/title/tt0117381/
        Devil's Advocate - http://www.imdb.com/title/tt0118971/
        Michale Clayton - http://www.imdb.com/title/tt0465538/
        You Don't Know Jack - http://www.imdb.com/title/tt1132623/
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Stating the obvious muidugi, aga kõikide kohtufilmide hulgast tõstaksin esile A Few Good Men, mida pole nähtavasti mainitud.

Kommentaar

parim on tegelt dokumetaal - Paradise Lost triloogia.

jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Suured tänud teile, kes võtsid vaevaks vastata nimekiri on igati aus!

Kommentaar

Hobbit, aasta pettumus.

Kas oli viga minus, või 3D oli alla igasugust arvestust? Sitaks tume oli kogu film. Koguaeg oli tunne et tahaks 2Ds pigem vaadata. Solarise Kalevi saalis vaatasin, kui see midagi võib lugeda.

Ning filmist endast - ilmselt on see nüüd minu enda viga jälle, et ma pole raamatuid viitsinud lugeda. Aga mulle jäi mulje nagu oleks väga vajalik vist olnud, et nautida seda filmi. LOTRi triloogiaga seda probleemi ei olnud - kogu story oli väga kenasti lahti rullitud ja kõik tegelaskujud selgelt meeldejäävad ja erilised. Hobbitist jäid aga meelde ainult vanad tuttavad - kari päkapikke on siiani täiesti anonüümsed minu jaoks. Ja kõik need lihtsad ja labased naljad? Seeni sööv võlur? Või see koht kus päkad puusillaga kuhugi kuristikku kukkusid ...

Kuidagi kummaline tundus kõik.
                Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
                  Stating the obvious muidugi, aga kõikide kohtufilmide hulgast tõstaksin esile A Few Good Men, mida pole nähtavasti mainitud.
                  Sealjuures on pull, et pole ka ära mainitud Runaway Juryt. Kui mujal on mingigi kõrvalstoori, siis see on konkreetselt 100% kohtucase-i film.

Kommentaar

Algselt postitas Ctulu Vaata postitust
                    end of watch oli tõesti väga meeldiv vaatamine. Mulle väga meeldis näitlejatevalik.Siiski, kurjategijad olid pisut juustud ja mõni stseen oli väheke ebareaalne.
                    Hear-hear. Täiesti arusaamatu stereotüüpide paraad. Kas nad tõesti räägivad getos kõik 24/7 nii, nagu tahavad meid panna uskuma, või suudab mõni latiino argipäeval öelda omavahel mõne lause, nt 'ma lähen ostan piima' ilma faa-faata? See nais-Marylin Manson peaks küll olema kõrvalosa-Kuldvaarikale tõsine pretendent. Kahju, muidu olnuks film täitsa ponks üritus.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Naine otsustas, et just nüüd on õige aeg hakata "Twilighti" seeriat vaatama. No mis siis parata. Esimene film oligi igati adekvaatne noortekas, vampiirile oli mõnusalt puudrit ja huulepuna kulunud, rõõm lausa vaadata. See-eest teine osa, miski uus või vana kuu või midagi sellist, oli lihtsalt õudne. Pidevalt demonstreeriti ekraanil kedagi palja ülakehaga tüüpi, kes oli hirmsasti trenni teinud, aga nägu oli selline hapu. Sama hapu kui peategelasest preili oma. 18-aastastena oli neil kohutavaid probleeme isegi käest kinni hoidmisega, kaugemale minemisest rääkimata. Ja seda toredat puuderdatud vampiiri oli kole vähe näha.
                      Lähiajal tõenäoliselt piinad jätkuvad, sest nagu ma vaatasin, on neid filme terve trobikond.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kommentaar

Viimati said vaadatud filmid nimega Lawless, End of Watch, House at the End of the Street ja The Man with the Iron Fists. Esimesed kolm on keskpärasuse kehastus. Ma julgen väite, et mistahes Boardwalk Empire'i osa on parem kui Lawless (mitte, et neid nüüd kohe üks ühele võrrelda saab). Lawless on ... ei oskagi midagi öelda. Keskpärased tegelased, keskpärane kurjam, keskpärane teema. Kokku 4,5/10.
                          End of Watchi rikkusid ära kurjamid, kes olid nagu 80ndate märulist välja karanud. Lisaks peategelaste ilmselgelt liialdatud muretus. Üleüldse oli justkui piir reaalsuse ja fantaasia vahel rikutud. Film juba algab mingisuguse ebareaalse tulevahetusega. Seega see "me filmime, et te näeksite kuivõrd reaalne kõik on" kaotab oma võlu. Samas ehk oligi see kõik nii kavatsetud. Kokku 5/10.
                          House at the End of the Streeti juures viis kahtlemata Winter's Bone mu ootused suuremaks, kui oleks pidanud. 5/10.
                          The Man with the Iron Fists oli alla keskpärasuse. Lootused olid taaskord kõrged. Mulle kui põlisele hip-hopi kuulajale on idamaise kultuuriga ühildamised ikka ja jälle meeldinud (Samurai Champloo hea näide). Samuti olen vaadanud üsna paljusid vanu kung-fu flicke, mis RZAle mitteüllatuslikult samuti hingelähedased peaksid olema. Seega oli ka põhjust loota. Film aga ei vedanud justkui B-moviena välja. See ei olnud heas mõttes halb. Samuti ei olnud ta ka halvas mõttes nii halb, et taaskord heaks saada. Eks see arvamus tunnetusele rajaneb, aga see kogu teema oli ülepingutatud ja alanäideldud. Kokku 4/10.

Kommentaar

Hetkel siis Kanal2 parim jõulufilm
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
                              Hobbit, aasta pettumus.

Kas oli viga minus, või 3D oli alla igasugust arvestust? Sitaks tume oli kogu film. Koguaeg oli tunne et tahaks 2Ds pigem vaadata. Solarise Kalevi saalis vaatasin, kui see midagi võib lugeda.

Ning filmist endast - ilmselt on see nüüd minu enda viga jälle, et ma pole raamatuid viitsinud lugeda. Aga mulle jäi mulje nagu oleks väga vajalik vist olnud, et nautida seda filmi. LOTRi triloogiaga seda probleemi ei olnud - kogu story oli väga kenasti lahti rullitud ja kõik tegelaskujud selgelt meeldejäävad ja erilised. Hobbitist jäid aga meelde ainult vanad tuttavad - kari päkapikke on siiani täiesti anonüümsed minu jaoks. Ja kõik need lihtsad ja labased naljad? Seeni sööv võlur? Või see koht kus päkad puusillaga kuhugi kuristikku kukkusid ...

Kuidagi kummaline tundus kõik.
                              Hobbit on lasteraamat ja sealt ka vast need lihtsad naljad? Ainus milles mina selle filmi puhul pettusin oli see, et polnud suurt eepilist sõda. See tuleb alles kolmandas filmis.

Jah, saal, kus sa seda vaatad, loeb. Kõik 3D filmid on tumedad - sinine ja punane klaas lihtsalt muudavad pildi juba tumedamaks kui muidu (maybe on meie kohalike prillide häda?).

Mina soovitan igal huvilisel Kääbikut vaadata CC Plaza esimeses või teises saalis, sest need on ainsad saalid terves Eestis, kus näidatakse filmi HFR kvaliteediga. HFR puhul on ühes sekundis tavapärase 24 kaadri asemel hoopis 48. Kääbik on ühtlasi ka esimene film, mis sellises formaadis esilinastub. Alguses vajas harjumist aga väga huvitav kogemus oli igatahes minu jaoks. Nii kõrge kvaliteediga pilti pole ma 3D puhul enne täheldanud. See oli justkui kinolinal olev 4K. Mõni looduskaader oli kohati nii terav, et tundus photoshopituna.
                              Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

Kommentaar

sulev n6mmiku siin me oleme

Kommentaar

Working...
                                X