Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Suvi on parem.
    Nüüd olen mõlemad ära vaadanud.
    Utoya andis mulle tugevama emotsiooni. Seega minu jaoks oli see ehk veidi parem. Kuigi ka Suvi on tõesti hea. Aga no minu nõrk vene keele oskus ilmselt ei lasknud siis täielikult lõpuni naudingut saada sellest filmist.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Käisin vaatamas filmi "Mile 22" https://www.imdb.com/title/tt4560436/, mis on siis antud lavastaja neljas koostöö Mark Wahlbergiga, millest üks, Deepwater Horizon, mulle täitsa meeldis. Eelnevalt kohutasin end väga madala RT hindega ja seetõttu läksin filmile üsna selge plaaniga seal jubedalt vaevelda. Ja vähemalt filmi esimene pool seda ka pakkus - kohutavalt veniv, mingid arusaamatud kõrvalliinid ja eriti häiriv tegelaskuju Mark Wahlbergilt, kes on bipolaarne tross ja läheb sekundiga hüsteerikuks.
      Aga siis hakati actioniga peale ja see oli päris meeldejääv, sest niipea kui püssid paukuma hakkasid, siis läks rämedaks andmiseks ja seda täitsa heal tasemel. Enda lemmikuks oli hall bemm ja selle pagasnikuga tehtav asi. Üldmulje jäi positiivne tänu viimasele 40-le minutile, aga seda oleks saanud nii palju paremini teha. Tisse ei näinud.

Kommentaar

"Searching" on päris andekas film. Kogu tegevus toimub arvutiekraanil läbi videote, suhtlusveebide jne. Ühel hetkel kaob ära noor neiu ja isa üritab aru saada, mis temaga juhtus. Filmis on mitu päris hästi välja mängitud tvisti, mistõttu on see film erakordselt hästi spoilitav, mistõttu ma väga sisust rohkem ei räägi. 1h45min läks erakordselt kiirelt ja kogu filmi jooksul oli pinge mõnusalt üleval. Hea film, okeid osatäitmised.

Kommentaar

Vaatasin kiirelt, et olen selle aastanumbri seas käinud vaatamas X numbri filme. Ja siin on edetabel. Esi20-st on päris mitu asja kinodes:

The Shape Of Water
          Leto
          BlacKkKlansman
          I, Tonya
          Isle Of Dogs
          Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
          You Were Never Really Here
          Utoya 22. juli
          L'Insulte
          The Extraordinary Journey of the Fakir

Searching
          Lady Bird
          Hotel Artemis
          Don't Worry, He Won't Get Far On Foot
          Ghost Stories
          The Place
          A Quiet Place
          Hostiles
          Sicario: Day Of The Soldado
          Lucky

Mission: Impossible - Fallout
          Dovlatov
          Molly's Game
          Gordon ja Paddy
          Darkest Hour
          Undir trenu
          Seltsimees Laps
          Tundmatu Sõdur
          Rodeo
          The Post

Ready Player One
          Mile 22
          Skyscraper
          Adrift
          Breathe
          Annihilation
          Nochnaya Smena
          Tout Le Monde Debout
          Rock Steady Row
          The Commuter

How To Talk To Girls At Parties
          The Equalizer 2
          The First Purge
          Mute
          Tau
          The Cloverfield Paradox
          Ocean's Eight
          Hotel Transilvanya 3: Summer Vacation
          The Meg
          Escape Plan 2: Hades

Chernovik

Kommentaar

"Searching" on päris andekas film. Kogu tegevus toimub arvutiekraanil läbi videote, suhtlusveebide jne. Ühel hetkel kaob ära noor neiu ja isa üritab aru saada, mis temaga juhtus. Filmis on mitu päris hästi välja mängitud tvisti, mistõttu on see film erakordselt hästi spoilitav, mistõttu ma väga sisust rohkem ei räägi. 1h45min läks erakordselt kiirelt ja kogu filmi jooksul oli pinge mõnusalt üleval. Hea film, okeid osatäitmised.
            https://www.imdb.com/title/tt7668870/
            Tisse polnud?
            Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
              Tisse polnud?
              See oli veidi sitasti jah.

Kommentaar

Terry Gilliam (see kõige vähemnähtavam Monty Pythoni liige) on mingis seltskonnas kultuslavastaja. Pean häbiga tunnistama, et mina nende hulka ei kuulu. Nüüd on siis temalt väljas uus film "Mees, kes tappis Don Quijote", mille kohta sobib kõige paremini "kaunis segane". Kohati on segane sisu mõttes, et midahekki toimub. Teistes kohtades on film heas mõttes segane - seda absurdis, satiiris kui ka tegevuses. Kaunis on ta juba seepärast, et pildiliselt on kõik värviline ja imeline, aga lisaks on ka naispeategelane Angelica imeliselt ilus naine ja on ka rinnahoidja väel. Sisu järgi otsib Adam Driveri tegelane üles vanamehe, kes mängis kunagi tema tudengifilmis Don Quijotet ja peab ennast sinnani mitte kingsepp Juaniks, vaid Quijoteks. Driverit peetakse Sancho Panzaks ja nii nad siis seiklevad mööda ilma ringi. Mingi hetk ei saa enam üldse aru, mis on reaalsus, mis on kujutlus (jah, kõlab hirmsalt, aga marulõbus on ka). Üldiselt läks 2h15min väga kiirelt (kuigi ma magasin ka paarkend minti).
                Tisse ei näinud.

Kommentaar

Terry Gilliam (see kõige vähemnähtavam Monty Pythoni liige) on mingis seltskonnas kultuslavastaja. Pean häbiga tunnistama, et mina nende hulka ei kuulu. Nüüd on siis temalt väljas uus film "Mees, kes tappis Don Quijote", mille kohta sobib kõige paremini "kaunis segane". Kohati on segane sisu mõttes, et midahekki toimub. Teistes kohtades on film heas mõttes segane - seda absurdis, satiiris kui ka tegevuses. Kaunis on ta juba seepärast, et pildiliselt on kõik värviline ja imeline, aga lisaks on ka naispeategelane Angelica imeliselt ilus naine ja on ka rinnahoidja väel. Sisu järgi otsib Adam Driveri tegelane üles vanamehe, kes mängis kunagi tema tudengifilmis Don Quijotet ja peab ennast sinnani mitte kingsepp Juaniks, vaid Quijoteks. Driverit peetakse Sancho Panzaks ja nii nad siis seiklevad mööda ilma ringi. Mingi hetk ei saa enam üldse aru, mis on reaalsus, mis on kujutlus (jah, kõlab hirmsalt, aga marulõbus on ka). Üldiselt läks 2h15min väga kiirelt (kuigi ma magasin ka paarkend minti).
                  Tisse ei näinud.

https://www.imdb.com/title/tt1318517/?ref_=tt_urv
                  No kurat, pole mujale vaja ju filmiarvustusteks minnagi.
                  Tänuväärne tegevus siia need üles kribada (Y)

Kommentaar

Rääkides värvilisest, küll väga teises ja ootamatus võtmes, Annihilation oli räme headfuck. Sci-fi ja fantasy filmina olid ootused midagi muud, aga emotsioon oli isegi rohkem midagi horrori lähedast nende visuaalide ja teadmatuse pärast. Ootamatu, raske öelda peale värskelt vaatamist kas hea või mitte, aga vast nägema peab. Sci-fi asemel kirjeldaks psühhedeelne horror(-fantasy).
                    ★★★★★★

Kommentaar

Kirjutasin ühest filmist ehk Nunnast ajalehte ka. https://www.ohtuleht.ee/895910/filmi...istele-erutuse

Väga ei vaimustunud, ehmusin küll mitmel korral, vahepeal hoidsin silmi ka kinni - olen pussy. Film ise oli muidugi rumal. Tisse ei näinud ja üleüldse tekkis tunne, et äkki saaks juba kord läbi ja shit. https://www.imdb.com/title/tt5814060/

Kommentaar

Vahepeal tuleb ka Artisesse häid filme. Homme on seal näiteks saadaval film Süüdlane, mis on 85 minutit kestev minimalistlik film, kus peategelane üritab häirekeskuses lahendada röövitud naise juhtumit. Nimelt helistab talle natuke paanikas naine, kes teeb talle krüptiliselt selgeks, et, õu, ma olen siin röövitud ja puha. Film teeb paar väga vinget süžeepööret ja lõpeb üldse selliselt, et wow, midafakki just vaatasin. Terve tegevus toimub häirekeskuse kabinetis ja kui see poleks nii suur, siis oleks tegu täpselt kirstuga, mis hoidis omal ajal Ryan Reynoldsit kinni ja ta üritas ka sealt samamoodi mobiiliga maailmas selgust saada. Üldse on kahe filmi vahel palju sarnast, kui välja jätta mõni üksikasi, mis filmi parajalt ära rikuks.
                        Väga meeldiv vaatamine.
                        Tisse ei näe. Keeruline ka pole. Ängi ka mitte. Haiget ka keegi ei saa, kuigi ühes kohas peksab mees kabineti puruks ja telefoni kaudu saab ette kujutada väga õudseid asju.

P.s. Rotten Tomatoes köhib filmile vapsee 100 prossa.

Kommentaar

Kirjutasin ühest filmist ehk Nunnast ajalehte ka. https://www.ohtuleht.ee/895910/filmi...istele-erutuse

Väga ei vaimustunud, ehmusin küll mitmel korral, vahepeal hoidsin silmi ka kinni - olen pussy. Film ise oli muidugi rumal. Tisse ei näinud ja üleüldse tekkis tunne, et äkki saaks juba kord läbi ja shit. https://www.imdb.com/title/tt5814060/
                          Sattusin ka kummalisel põhjusel seda filmi vaatama. Erineval su artiklist ei tundunud teos kuskilt poolt hirmus, pigem selline sisutu jump-scare. Lolli osaga olen 100% nõus, kogu sisu oleks saanud kokku võtta umbes 5 lausega. Film oli nii halb, et jäin kinno magama. See ütleb vist õuduka kohta nii mõndagi.

PS käisin koos naisega. Tal oli ka väga igav, ülimast erutusest ei olnud märkigi.

Kommentaar

Algselt postitas nukky Vaata postitust
                            Sattusin ka kummalisel põhjusel seda filmi vaatama. Erineval su artiklist ei tundunud teos kuskilt poolt hirmus, pigem selline sisutu jump-scare. Lolli osaga olen 100% nõus, kogu sisu oleks saanud kokku võtta umbes 5 lausega. Film oli nii halb, et jäin kinno magama. See ütleb vist õuduka kohta nii mõndagi.

PS käisin koos naisega. Tal oli ka väga igav, ülimast erutusest ei olnud märkigi.
                            Mind häirivadki pidevalt selle teada jump-scare ootamine. Selline ebavajalik aimdus, et nüüd tuleb mingil hetkel mingi heliline-pildiline ehmatus. Ja kui neid on sitaks palju, siis tekitab ängi.

Kommentaar

Mind häirivadki pidevalt selle teada jump-scare ootamine. Selline ebavajalik aimdus, et nüüd tuleb mingil hetkel mingi heliline-pildiline ehmatus. Ja kui neid on sitaks palju, siis tekitab ängi.
                              Nõus. Selle pärast ma üldiselt õudukaid ka vaatamas ei käi. Nüüd on jälle ilmselt paariks aastaks rahu majas ja saab päris filmidele keskenduda.

Kommentaar

Upgrade

Üldiselt vist selle aasta parim teema. John Wick fiilinguga film 2001 kosmoseodüsseia iivõl AI sümbioosist peaaegu Tom Hardyga

Kommentaar

Working...
                                X