Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Film

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soovitan film nimega "US". Mitte ühtegi kommentaari ei ütle, lihtslt minge! Mindblow!

Kommentaar

Algselt postitas Navas Vaata postitust
      Soovitan film nimega "US". Mitte ühtegi kommentaari ei ütle, lihtslt minge! Mindblow!
      Miks? Get Out oli kehvem?

Kommentaar

Arvestades, et kuulda on et ta on kehvem kui "Get Out" siis ükski keharakk minus ei oota seda filmi, kuna "Get Out" oli ka so-so.
        Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
          Miks? Get Out oli kehvem?
          Minu isiklik arvamus on küll see, et Get Out on kehvem. US ikka oli mega hea! Üks parimaid õuduk/thriller film mida vaatamas käinud olen. Trailerit ei soovita ära, spoilib natuke, aga soovitan kindlalt! Get Out oli klišeelik isegi minu jaoks, aga US on selline mindblown. Minge!

E: vaatasin lk korra tahapoole ja nägin, et käisid vaatamas. Tahaks just pikemat arvustust sinu poolt ja mis sa hindeks paneksid? Mulle isiklikult rikkus see lõpu puänt ära, aga samas sealt võis välja lugeda veel nii mõndagi. Mida vist praegu väga spoilida ei saa kui keegi vaatama sooviks minna.

Kommentaar

Algselt postitas Navas Vaata postitust
            Minu isiklik arvamus on küll see, et Get Out on kehvem. US ikka oli mega hea! Üks parimaid õuduk/thriller film mida vaatamas käinud olen. Trailerit ei soovita ära, spoilib natuke, aga soovitan kindlalt! Get Out oli klišeelik isegi minu jaoks, aga US on selline mindblown. Minge!

E: vaatasin lk korra tahapoole ja nägin, et käisid vaatamas. Tahaks just pikemat arvustust sinu poolt ja mis sa hindeks paneksid? Mulle isiklikult rikkus see lõpu puänt ära, aga samas sealt võis välja lugeda veel nii mõndagi. Mida vist praegu väga spoilida ei saa kui keegi vaatama sooviks minna.
            Soovitan vastulausena mitte minna

Kommentaar

Ärgem nüüd mingem mustvalgeks. "Get Out" oli pmst oma aasta parim film. "Us" on selline tõenäoline top10 piirimaile ulatuv film. Ehk samamoodi sigahea, lihtsalt Get Out üllatas, Us ei üllatanud.

Aga eile kujutasin, et ma olen McN ehk 50+ kiimas naine ja vaatasin ära filmi Gloria Bell, kus Julianne Moore on lahutanud proua, kes otsib endale kaaslast, aga satub veidi omapärase mehe otsa, kes pole eriti enda ekselust üle saanud ja laseb seal tütardel pähe istuda. Julianne Moore on muidugi taaskord imeline, näitab korduvalt paljaid rindu ja lõpplahendus on ka selline vinge girl power. Tore film oli. Kindlasti üsna okeika kohtingufilm, ei, oot, ah, on ikka.

Kommentaar

Imdb top 250 esimesed 146 ja kokku 215 on vaikselt ära vaadatud. See Bergmani seitsmes pitser oli küll vägev, ma lapsena mõnda tema filmi katkendlikult võibolla nägin, aga hetkel ma olen kahte tema filmi näinud ja pole küll igavusse surnud.

The Secret in Their Eyes on meistriteos, juba teine Argentiina film, mis mu lemmikute sekka saab. Väga head näitlemised. Chaplin on veidi ära tüüdanud, mõned filmd on väga meeldinud, aga paar tükki on kuidagi nõrgemad tundunud või siis tõesti liiga palju lühikese aja jooksul.

Mõni film on 3 aastat arvutis olnud ja oma aega oodand, nt see 1924 Sherlock JR, ehk nii jätkates läheb paar aastat veel. See ka ei aita, et ma vaatan peamiselt sarju ja filme suhteliselt harva.

Maksimuhinde on saanud 10. filmi, kõik nähtud ammu, ehk midagi uut paari aasta jooksul pole lisandunud.

Mõne filmi hinnet olen tõstnud ja hetkel alla 7 hindega on ainult 6 filmi mul seal tabelis.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                  Imdb top 250 esimesed 146 ja kokku 215 on vaikselt ära vaadatud. See Bergmani seitsmes pitser oli küll vägev, ma lapsena mõnda tema filmi katkendlikult võibolla nägin, aga hetkel ma olen kahte tema filmi näinud ja pole küll igavusse surnud.

The Secret in Their Eyes on meistriteos, juba teine Argentiina film, mis mu lemmikute sekka saab. Väga head näitlemised. Chaplin on veidi ära tüüdanud, mõned filmd on väga meeldinud, aga paar tükki on kuidagi nõrgemad tundunud või siis tõesti liiga palju lühikese aja jooksul.

Mõni film on 3 aastat arvutis olnud ja oma aega oodand, nt see 1924 Sherlock JR, ehk nii jätkates läheb paar aastat veel. See ka ei aita, et ma vaatan peamiselt sarju ja filme suhteliselt harva.

Maksimuhinde on saanud 10. filmi, kõik nähtud ammu, ehk midagi uut paari aasta jooksul pole lisandunud.

Mõne filmi hinnet olen tõstnud ja hetkel alla 7 hindega on ainult 6 filmi mul seal tabelis.
                  kuskil su hindeid näeb ka?

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
                    kuskil su hindeid näeb ka?
                    Ei tea jah, imdbs peaks hinded olema avalikud, aga seda ma pole avastanud, kuidas teiste kasutajate hindeid näeb.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                      Ei tea jah, imdbs peaks hinded olema avalikud, aga seda ma pole avastanud, kuidas teiste kasutajate hindeid näeb.
                      Kas nii ei tööta, et "Your Ratings" tabist võtad lingi lihtsalt?
                      Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        aga Get Out on umbes kilomeetriga parem film.
                        Vaatasin Us-i kinos ja Get Out-i nüüd kodus hiljem peale. Ei ütleks, et vahe kilomeeter on, aga ilmselt see sõltub vaatamise järjekorrast. Mul oli see vastupidi väljatulemisele ja ütleks, et ka Us kruttis päris hästi.
                        Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          5. Inner Circle mainiti paar korda ära, aga kuhu jäid Darkthrone ja Immortal?
                          no ilmselt nad ei saanud nii kuulsaks kui Inner Circle. IC sai kuulsaks küll looga A la la la long, aga Bad Boys oli hoopis kõvem lugu

Kommentaar

Kuna järgmisel nädalal on Viljandis Wilkom, siis olen nende lahkel abil mõned filmid ära vaadanud.

Campeones
                            Hispaania

Spordifilm, kus on esindatud kõik klišeed, ühe erandiga.
                            - andekas treener keerab veidi segi ja saadetakse ÜKT-na arengupeetuid treenima.
                            - seal õpib ta end taltsutama.
                            - arengupeetud on tegelikult toredad.
                            - underdogina jõutakse finaali
                            - lõpus kõik kallistavad, mees saab tagasi naise, pakutakse uut tööd ka, aga talle on kamp kalliks saanud.
                            Iseenesest okei tempoga film, aga kuidas kurat see sai Hispaania oscarikandidaadiks!? Nii sitt aasta oli?

Rezo
                            Venemaa

Kuidas see komöödia alla läks? Ühesõnaga on Rezo djüüd, kes tegi omal ajal klassikalise Kin-Dza-Dza filmi. Napilt tund kestev film on iseenesest soe meenutus tema lapsepõlvest, mis stilistiliselt meenutas hästi napilt Mary and Maxi, kuid oli ikka pigem selline nostalgiline kulgemine.

Tricky Old Dogs
                            Prantsusmaa

Tüüpiline "mehed jäävad alati poisteks"-film. Vähemalt esialgu. Kolm ekstsentrilist vanatoid saavad ühe lesestumise puhul matusel kokku ja hakkavad ringi siblima. Alguspõhjuseks saab hoopis see, et värske lesk saab teada, et tema naisel oli kunagi värk tema ülemusega. Seejärel hakkabki asi arenema veidi sügavamaks, sest esialgu tapmisplaanidega ülemuse juurde minev härra leiab potentsiaalse tapetava totaaldementsena, seejärel liigub asi kurvemaks, kuna selgub, et peategelased on ise tegelikud ühed ilged ahvid. Pierre Richard on peaosas, ta on ilgelt vana. Tisse ei ole üheski näinud. See oli neist kolmest siiani parem.

Vabandust tülitamise pärast
                            USA

Üllatavalt märkasin, et polegi seda varem siin kommenteerinud. Must mees läheb telefonimüüjaks ja on sinnamaani ilgelt sitt, kuni õpib rääkima valge mehe keeles. Siis saab ta jubedalt edukaks. Veidi diip kapitalismi, rassismi ja kõige muu säärase allegooria, kus on väga-väga palju WTF-stseene. Leidub ka tisse. Saab ka sitaks naerda. Lõpus on kerge "midahekki". RT annab filmile ülikõrge hinde, Sõprus mõtiskleb seda kinno tuua ja režissöör sõimas Spike Leed, et tema blackkklansman on liiga valgete propaganda. Mõisltik kamp.

Rebelles
                            Prantsusmaa

See on naljakas, kuidas iga veidigi kõmmutamisega seotud väikest põnevuskomöödiat üritatakse seostada Tarantinoga, kuna seal on veidi musta nalja ja tulistamist. Selles filmis on Wilkomi tutvustus samuti kinokunsti põhidjüüdi ära maininud. Tegelikult meenutab see film olemuselt "Vasaku jala reedet", kuid siin pole mitte kaks meest ja Ott Lepland, vaid kolm naist, kes kogemata suure rahakoti otsa satuvad. Enne seda töötavad üsna tüütute olekutega naised kalakombinaadis, mille omanik tahab ühte naist vägistada, kuid tal lüüakse kogemata peenis otsast, ta kukub seejärel trepist alla ja tema kotist leiavad naised suure koguse rahhi.
                            Seejärel sekkuvad Prantsusmaa mafioosod, Belgia mafioosod, veidi tobe politseinik ja muud tüübid. Muiata natuke saab, lõpus toimub mitme osapoolega stand-off ja tisse ei näe. Õnneks taas üsna lühike film.

Kommentaar

Olen täheldanud huvitavat korrelatsioon Rotten Tomatoesi kriitikute ja filmi headuse vahel: mida rohkem noori prillide ja habemetega meesarvustajaid ja/või naiskriitikuid, kelle näost õhkub tugevat feminismivaibi, filmile hävitavaid hinnanguid annab, seda parem film tegelikult on

Kommentaar

Algselt postitas cabron Vaata postitust
                                Olen täheldanud huvitavat korrelatsioon Rotten Tomatoesi kriitikute ja filmi headuse vahel: mida rohkem noori prillide ja habemetega meesarvustajaid ja/või naiskriitikuid, kelle näost õhkub tugevat feminismivaibi, filmile hävitavaid hinnanguid annab, seda parem film tegelikult on
                                Üldiselt paneb RT ikka päris täpselt paika, et mis on hea ja mis mitte. Seda siis üldiselt. IMDB on ses osas veidi kummalisem ilming, kus filmikompaniid palkavad suure hunniku trollkontosid enda värke kiitma.

Kommentaar

Working...
                                X