uskumatult hea oli pühapäeva hilisõhtul k2 eetris olnud 'running scared' peaosas paul walker. üllatusin. soovitan.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Film
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma mõtlesin, et ma ei vaata enne sügist filme, sest suvel on palju parem puu all raamatuid lugeda. A konkreetselt hetkel tilguks puu otsast liiga palju vett kraesse, nii et ma võtsin kätte ja nägin Iksfailsi uue filmi ära.
Tähendab, selles osas ei ole sittagi muutunud, et ma olen endiselt alfa-geek, istun paremad hetked oma elust arvutis ja kõige lahedamateks kangelasteks, kes kunagi väiksele ekraanile on lastud, pean endiselt the Lone Gunmeni. JA mul on kuskil alles rämetu mapp kõisugu teemakohaste väljalõigetega Iksfailsi esimeste hooaegade pihta ja kohta.
Aga et nad siis said nüüd üle 10 aasta kokku ja tegid teise filmi ja ma vaatasin selle ära ja ma ei tea, mida öelda. Üks silm nutab ja teine naerab, nagu Pasil. Sest 'müsteerium' ehk seekordne keiss - sedakorda jäeti konspiratsiooniteema kõrvale - on viletsam kui enamikus tavaseeria algushooaegade omaette-osades (oo, kas mäletate Eugene Toomsi). Sest põhirõhk pannakse hoopis sügavale ja aeglasle religioossele sisekaemusele. Sest enamik kõrvalosalisi (eriti Xzibit kui agent Drummy, ohjeebus) on nii plassid, et ei saa aru, milleks neid sinna üldse vaja on. Ainult preester Joe on ok.
Ja siis on terve ports aega pühendatud M ja S romaanile. Mis omal ajal andis sarjale uhkelt voolu juurde, eriti just seepärast, et hooajast hooaega anti sellel teemal ainult õrnu vihjeid. Aga siin filmis on nad juba aastaid koos elanud ja peavad vaatama, kuidas üksteist ära kannatavad! S näeb ekstrakurnatud välja, sest lisaks oma doktorikarjäärile peab ta vahepeal käima kuskil maakolkas M-ile kartuliputru soojendamas. Või noh, mitte päris, aga arusaadav, miks ta ühel hetkel ütleb, et ta enam koju ei tule. Ja siukest perekonnajura peame meie siis nüüd vaatama! Tuleb välja, et M ja S on ka kõigest inimesed! Oleks ma seda 15 aastat tagasi teadnud, et asi nii läheb, ma ei oleks oma ägedat stardipüstolit Scully plakati vastu vahetanud. Prse.
Tegelikult oli see võib olla hea film, aga ma ei suutnud seda nostalgitsemata vaadata. Teisalt on raske uskuda, et mitte-x-fiilid üldse üle veerand tunni vaadata viitsiks. Kokkuvõtvalt ikka paras halturts.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustRistiisa on parim. Fakt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustOle meheks. It was (fucking) brilliant.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTõsiselt või? Ma panin 15 minuti pealt kinni. Täielik pask tundus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
kui kedagi huvitab, siis panen siia väikese heade filmide listi. Ehk leiate midagi ka endale
Ristiisa triloogia (Puzo ja Coppola)
Hable Con Ella (Räägi temaga), Todo Sobre Mi Madre (Kõik minu emast)(mõl. Pedro Almadovar),
Cube,
Cidade De Deus (City of God),
Taxi Driver, Goodfellas, The Departed (mõl. Martin Scorsese)
Man On The Moon, Amadeus, One Flew Over the Cuckoo's Nest (kõik Milo Forman)
Dr. Strangelove or How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, Full Metal Jacket, Eyes Wide Shut, A Clockwork Orange (kõik Stanley Kubrick),
Dead Man, Coffee and Cigarettes (mõl. Jim Jarmusch)
The Shawshank Redemption,
Forrest Gump,
Stalker,
The Last King Of Scotland,
Amelie,
Equilibrium,
Zatoichi,
Ying Xiong (Hero),
Eternal Sunshine Of The Spotless Mind,
American Beauty,
No Man's Land,
Phone Booth,