hmm...tuli selline mõte,et kellelgi tööd pole pakkuda või?Täiesti tõsiselt räägin.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Töö
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Töö\'
Äää... kle ma olen oma töö juures seda sõna kuulnud. Ma sobiks ve?Algselt postitas rohelineKonn
Axapta jne...
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Vastus teemale \'Töö\'
vabalt. sokutan su tööle, saadan kohe komandeeringusse, ning ise lähen lillede ja odava veiniga Inese manuAlgselt postitas Scooter
Äää... kle ma olen oma töö juures seda sõna kuulnud. Ma sobiks ve?Algselt postitas rohelineKonn
Axapta jne...
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Vastus teemale \'Töö\'
Nujah..sa ei oleks niikuinii jõudnud mulle palka maksta ja agronoomilise summa osas on sul täiesti õigus.On näha,et oled haritud mees.Algselt postitas 10 Lopez Saldana
tra, mai tea kas see nii lihtne on. enne peab duumafüüsika põhialused vähemalt 5 korda läbi lugema, nii et midagi aru saab. ja kui su profiili vaatasin, siis tegin väikse arvutuse ning tuleb välja, et su sünnikuupäeva agronoomiline summa ikka ei sobi.Algselt postitas Warren
Mismoodi hakka?Palka mind siis.Algselt postitas 10 Lopez Saldana
hakka mu autojuhuks duumafüüsika instituudis.
Kommentaar
-
Vastus teemale \'Töö\'
Kui auotga sõita oskad ja Tallinna linna tunned - hakka TAKSOJUHIKS. Päris tõsiselt räägin.
Osta endale u. 50000 tuhhine auto, aja vajalikud paberid korda ja hakka tegutsema. Ülejäänud sõltub juba sinust. Kui raha pole, siis võta laenu. Korraliku pealehakkamisega saad selle umbes poole aastaga tasa. Usun, et see peaks sulle hea töö olema. Ole iseenda peremees!
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Vastus teemale \'Töö\'
Nojah, aga sõpru leiad siiski mäkist. Reklaamid ei valeta kunagi!Algselt postitas ek
Loomaaia Hesburgerisse vajatakse teenindajaid.
Andke minna härrased!
(A, falck otsib ka koguaeg uusi inimesi tööle. Aga sealt küll sõpru ei leia.)We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar