Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Blogid ja foorumid (teemaks: sport)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Blogid ja foorumid (teemaks: sport)\'

Algselt postitas Jaan
    Inimene, kes paneb oma isiklikud asjad netti üles ja eeldab, et need jäävadki isiklikeks, on sügavalt naiivne või lihtsalt pehme.
    Vaevalt, et keegi nii loll nüüd on, et ta midagi sellist arvab. Küll aga arvab ta tõenäoliselt, et tema kirjutatusse suhtutakse samalaadse respektiga nagu ajaleheartiklisse või kasvõi siin foorumis öeldusse. Ühesõnaga - suvaliselt solkima või autori loata kasutama normaalne inimene seda ei hakka.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Siin lähebki nagu filosoofiliseks. Kui on viide autorile, siis peaks ju korras olema idee poolest. Pressiteates oleva info kasutamiseks ei küsita ju luba? Aga mingis mõttes on ka blog kui inimese \"pressiteade\", st inimesel on mingid mõtted, millest ta tahab teistele rääkida. Võrdlus pole küll päris üksühele, aga paremat ei tulnud hetkel.
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Algselt postitas Jaan
        Kui on viide autorile, siis peaks ju korras olema idee poolest. Pressiteates oleva info kasutamiseks ei küsita ju luba? Aga mingis mõttes on ka blog kui inimese \"pressiteade\", st inimesel on mingid mõtted, millest ta tahab teistele rääkida. Võrdlus pole küll päris üksühele, aga paremat ei tulnud hetkel.
        Kuidas võtta. Minu blogist näiteks on mõned korrad ühes teatud ajalehes paar (enamasti kontekstist väljarebitud) lauset trükitud. Viide blogile on alati olemas, samas blogis olevat meiliaadressi ühendusevõtuks ja loaküsimiseks kasutatud pole.
        Ma usun, et tänu sellele ajalehele on mu veebikodu paar uut lugejat leidnud ja seetõttu on ju kõik korras. Või ei ole ikkagi?
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

veebi üles riputatava materiali osas on olnud mõningaid suuri vaidlusi teemal: ärge linkige minu lehele. no kui näiteks on foorumites halvustavad postitused ja seejuures viited mingi firma lehele. ma küll ei tea, et oleks pretsedenti, kus linkimine oleks ära keelatud. äärmisel juhul on tulnud kustutada laim.

minu arust suht sama teema. kui paned midagi veebi üles, siis võidakse seda kasutada, kusjuures otsetekst tuleks esitada tsitaadina ja hinnangu kohta väljendada selgelt, et see on ajakirjaniku hinnang kellegi teksti põhjal. viide algallikale on elementaarne.

Jaani loogika on pragmaatiline, kuid hetkel minu arust ebaoluline. see on umbes sama, et kui sa ukse lahti jätad, siis oled ise loll, kui varas teleka ära viib. praegu on ikkagi tegemist olukorraga, kus sa kardinata akna ees lahti riietud ning aktsepteerid, et võibolla naabrimees, vana perv, vaatab.
          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

Jaani loogika on pragmaatiline, kuid hetkel minu arust ebaoluline. see on umbes sama, et kui sa ukse lahti jätad, siis oled ise loll, kui varas teleka ära viib. praegu on ikkagi tegemist olukorraga, kus sa kardinata akna ees lahti riietud ning aktsepteerid, et võibolla naabrimees, vana perv, vaatab.
            No ma ikka mõtlesin pigem seda sinu teist, mitte esimest näidet.
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

viide algallikale on elementaarne.
              tehnokratt pets räägib
              natuke edgarist ja siis viitamisest, mis on elementaarne
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara
                Blogisid peetakse ju siin küll ja küll, proovisid ju isegi vahepeal selle Suluseisuga.
                Aga üldiselt ei viitsi keegi ennast nii kitsalt piiritleda. Mina oma blogis kirjutan näiteks spordist väga vähe, ainult väga tugeva ja olulise emotsiooni korral.
                Nii huvi pärast, kus Sinu blogike pesitseb ka??

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock

Algselt postitas mcnamara
                  Blogisid peetakse ju siin küll ja küll, proovisid ju isegi vahepeal selle Suluseisuga.
                  Aga üldiselt ei viitsi keegi ennast nii kitsalt piiritleda. Mina oma blogis kirjutan näiteks spordist väga vähe, ainult väga tugeva ja olulise emotsiooni korral.
                  Nii huvi pärast, kus Sinu blogike pesitseb ka??

siin
                  On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                  I don’t care what you think of me!
                  Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Palju toredaid inimesi...

Samas võiks see vabalt ka ebaterve huumori alla käia.
                    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

http://buduaar.ee/Kolumnid/Toimetaja/id/58032/

Kommentaar

Pullerits ja mina oleme siis kah tunginud blogimaastikule

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                          Pullerits ja mina oleme siis kah tunginud blogimaastikule

http://suusk.blogspot.com/
                          Pullerits pidi karuprse kolima vmt, kui TEMA blogima hakkab!
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Seda vist ei ole siin mainitud: http://101greatgoals.blogspot.com/

Viimasel ajal ka meedias palju furoori tekitanud seoses sellega, et lingib youtube'is olevatele Premier League'i videotele. Mis on muidugi räme õiguste rikkumine. Parem, kui huvilised ei näegi väravaid, eks.
                            Aga muidu ilmselt parim vutiblog üle ültse.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ma nimetaks enda blogi ka osaliselt spordiblogiks: http://jeti88.blogspot.com/
                              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Martin, miks blogi kirjutamine unarusse on jäänud? Pullerits laseb iga paari päeva tagant ühe kirjatüki üles.

Toitumine ei edene?
                                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Working...
                                X