Oli kunagi selline teema olemas? Rein, tead?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Loomaarmastajad
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Seks loomadega\'
Ameerikas on inimesed avaldanud soovi koertega abielluda ja mingi käis kohtus ka oma koeraga. küll mitte kaebamise pärast, aga koer oli kõrval kui \'naine\'. hmm ja keegi abiellus või soovis seda teha delfiinigaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren
Oli kunagi selline teema olemas? Rein, tead?
Sellist teemat ma kahjuks ei tea.
Loomad seksivad ikka loomadega.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Kusagil ajalooanaalis peaks olema foorumi esipervi poolt loodud teema Rõvedad Perverdid, kus subjectit ka pisut kajastatakse. Näiteks delfiine puudutava osa kohta oli isegi link praktilistele nõuannetele.
Uue teema loomine on siiski hea mõte, ses nüüd vastu suve ei pea seksi loomadega enam muidugi keegi millikski perversseks. Mind on näiteks alati vaimustanud mõte seksist kanaga. Mis on küll tehniliselt seks linnuga, kuid kuulub loogiliselt siiski samasse punti, kui näiteks seks delfiiniga (kes nagu laialt teada - on imetaja), seks varaaniga (kes on tegelikult roomaja) või seks leedukaga (kes on inimese moodi, aga kuue varbaga).«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Mina olen alati tahtnud seksida surnud alaealise isase neegerkoeraga. Ma ei tea, kas see läheb ka siia teemasse või? Ja lingid praktilisi nõuandeid sisaldavatele lehekülgedele on alati teretulnud.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar