Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

aastakommentaarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'aastakommentaarid\'

Juuatäis taunid.
    Ja jalgpall on parem kui seks !!!

Kommentaar

keio tauno, 14.06.2006 11:14
      nu henry tegi muru peal aga oli kehv kuid ma ei tea sest jalgpall on palli moodi ja veereb igatipidi kuigi sveits ka mängis ja ei sand väravat aga jaapan oli ja tegi kuigi kohtunik oli arvamatu aga siiski ei pea muretsema sest jalgpallis on palju reegleid ja hoiatama peab muidu kohe punane kaart momentaalselt ja hanry kaotab kuidas pratusemaa siis teb kui ei ole projekti kui on probleemikas situatisoon ja janu suur ja valimised pole veel algand eus ja väravaht ei tea rooney särki

keio tauno, 14.06.2006 09:16
      Essa..nuh kuidas ma analüüsiks shevtsenko ei ole ja rauli ei oel aga mäng on aga kes keskel ja teeb väravat teeb ja kaugpositsioonis ja kaitseb ei oska öelda aga loodan et raul sab korrda ja ravib sest liinil ei ole rünnakyut teises positsioonis ja füüsika jamab jooksmise asemel ja kõik peab olema ilustri ja õeiti sest jalgpall õnnelik mäng ja võidab kuigi teine on kaotab ag owen on jooksams ja teeb värava kuna ta veel noor aga brasiilaia ei oska veel oma argumente realiseerida vaimses positsioonis mängude ajastul ja väravas

keio tauno, 14.06.2006 09:25
      mis ilma...ilm on ilus ja päike on kauh arabai raske keel ja tuneesia võistkonda ei tea ei osdka realiseerida veel vigastuste positsioone kuna mäng veel realiseerimata ja fännid poel veel kohal ja pilte ei saa aga rünnkute limiteermine vastasseisus on treenerid ja nende taktilised arvamused ja kaitsmine oma vöistkonan eest sest ikka nad tahavad võita aga tuneesia on ka islami riik ja ma ei tea kas nende jumal kaitseb neid sest nad on saksamaal ja sel teine jalgpallimäng ja võistkiond aga hispaania ja inglisemaa on teises kohas janendel oma kulttur ja särgid
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Tra, mis krdi teema see on, ainult mingi ühe debiiliku sõnavõtte kopi-peistitud. Peaks naljakas olema?
        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Scooter
          Tra, mis krdi teema see on, ainult mingi ühe debiiliku sõnavõtte kopi-peistitud. Peaks naljakas olema?
          mulle tuletas esimese hooga seda teemat meelde

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
            mulle tuletas esimese hooga seda teemat meelde
            Sitasti tuletas... ei näe mingeid sarnasusi neil.

EDIT: Pealegi on täna ainult minul õigus... kõiges! :P
            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Scooter, ara pahanda

inglaste fannidele-

keio tauno, 15.06.2006 08:41
              Nu kui analüüsida on inglisemaa ja tobago mäng intevsiivselt paradoksaalne nagu abba laulu heliredel palju erinevaid lööke ja becham ja teised poliitisel tasemel nagu inglisema ja hispaanias on see vastustamatu ja üleüldse see on päiksepaistel nagu korralik jalgpall ja kummalised kohtunikud peab lootma et kõik on individuaalselt nagu koosmäng ja progameeritud taktikalised värgid pole liiga keerulised treenerite ja vaatajate jaoks sest siis nagu pildid kah teistmoodi aga kõik nagu lahenemas ka nagu kaldalgi
              ennustus panemata jäi siiski olemas ma vigu mitte tegema enam oma jälgedes mitte proovima astuda et koguaeg enam ei unune siiski nagu mu vanaisa on stõvega mis ka rannavalves oli mitchi emal olema et ei mäleta siiski ma ikkagi peaks ju et vanust ei ole ma vana ja noor pea aga võibolla väsimus ikkagi on peal kui väljas õues mängida onudga jalgpalli penalöt löök ja sees aga et siis mitte lobiseda liiga tulemus ma pakun ikkagi ju võit inlismaa 2 0 võit
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
              X