Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Nagu kaks tilka vett

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• telekavaataja
    replied
    Viktor Pavlov, üritamas eksamit tšiitida.

Gary Cahill, üritamas oma piletit kaitsta.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Mingi Napoli tüüp

Guillermo Sara, Boca väravavaht

Leave a comment:

• mongol
    replied
    Robert Rool, Tšetšeenia võim

Ramzan Kadõrov, Rooli võim

Leave a comment:

• Marduk
    replied
    Yana Toom ja A. Hvostov

Kass Bazilio ja rebane Alissa

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Rikka mehe Stephen Ireland

Vaese mehe David Silva

Leave a comment:

• sander9
    replied
    Caster Semenya
    Mbokani-369002.jpg
    Dieumerci Mbokani
    unnamed.jpg

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Keenia jooksja Margaret Wambui

LOTR pahalane
    Mulle meenuvad toda Margareti vaadates pigem Morlock'id (The time machine'st)

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Keenia jooksja Margaret Wambui

LOTR pahalane

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    John Fellaini

Wannabe Rambo

Rocky Fellaini

Marouane Balboa

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitanud kasutaja elx poolt
    Eks siin on see teema, et neeger võib probleemideta öelda neeger. Ehk ka kõige ulusama sõna võib tagamõttega ära rukkuda, kuid olemuselt pole sõnal puue midagi viga.
    Keel ongi orgaaniline ning pidevas muutumises aga sinu võrdlus on suuresti pädev kül.
    Kunagi oli sõna lehk ka täiesti neutraalne ning sõna värdjas võis õelda ilma silmi peast häbenemata pärast vallaslapse kohta (tervitused Jaan Kundlale )

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Dario Benedetto

Sebastian Beccacece

Leave a comment:

• elx
    replied
    Minu sõnavõtt oligi seotud tuttava puudega inimese arvamusel. Sama mõtet olen kyulnud ka meedia vahendusel erinevatelt inimestelt.
    Eks siin on see teema, et neeger võib probleemideta öelda neeger. Ehk ka kõige ulusama sõna võib tagamõttega ära rukkuda, kuid olemuselt pole sõnal puue midagi viga.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Ei ole ikka kül, kuna mingite põmmpeade hulgas kasutati halvustavalt väljendit: "Mingi puudega oled vä?"
    Ega ma selle peale ise ei tulnud, vaid need on vastavate katuseorganisatsioonide suunitlused.
    See mida meie sinuga arvame, see ei loe, loeb erivajadustega inimeste arvamus ning mitmed keda tunnen on sellega päri, et sõna "puudega" on saanud negatiivse varjundi.
    Minu sõnavõtt oligi seotud tuttava puudega inimese arvamusel. Sama mõtet olen kyulnud ka meedia vahendusel erinevatelt inimestelt.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Mis rumal jutt see nüüd on? Puue on täiesti neutraalne sõna.
    Ei ole ikka kül, kuna mingite põmmpeade hulgas kasutati halvustavalt väljendit: "Mingi puudega oled vä?"
    Ega ma selle peale ise ei tulnud, vaid need on vastavate katuseorganisatsioonide suunitlused.
    See mida meie sinuga arvame, see ei loe, loeb erivajadustega inimeste arvamus ning mitmed keda tunnen on sellega päri, et sõna "puudega" on saanud negatiivse varjundi.

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Pints poolt
    Sarnasus on kül olemas aga tänapäeval pole soovitatav kasutada terminit "puudega", sest seda peetakse halvustavaks.
    Korrektne oleks õelda erivajadustega. Muide ma olen kunagi Tomiga ka suhelnud, väga nutika, siira ning positiivse inimesega on tegemist, oleks tema sarnaseid vaid rohkem.
    Mis rumal jutt see nüüd on? Puue on täiesti neutraalne sõna.

Leave a comment:

Töötlen...