tra, piltide suurused on sul vahetusse läinud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nagu kaks tilka vett
Collapse
X
-
Sven Pontus Randén, mürasummutaja
http://www.ekspress.ee/news/paevauud....d?id=50649637
Alari Kivisaar, müratekitaja
Kommentaar
-
Who the fuck is maksuvaba Indrek?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustWho the fuck is maksuvaba Indrek?
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustpostimees.ee
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Kert ei mõista, kuhu raha kadus
Hiljuti Eestist kodumaale naasnud kreeklanna Kristina on seal valitsevast äärmiselt keerulisest olukorrast hämmeldunud ega mõista, kuhu turismiga teenitud rahasummad kadusid.
22-aastane Kristina lõpetas oma Erasmuse vahetusprogrammi Tallinna ülikooli haridusteaduskonnas juuni lõpus. Tagasi kodumaale jõudes jahmatas teda seal valitsev olukord. «Ma ei tea, mis oli valesti. Enne kõik tundus okei. Teadsime, et meil on teatavad probleemid majanduses, aga tänavu on olukord ikkagi hämmastav,» rääkis Kristina eelmisel nädalal.
Kui Kristinalt küsida, kes tema meelest Kreeka võlakriisis süüdi on, siis läheb jutt poliitikutele. «Kreeka on turismipiirkond ja igal aastal on meil miljoneid turiste, kes kulutavad siin palju raha. Ma ei tea, mis on kogu selle rahaga juhtunud.»
Kui Kristinalt küsida, kas mõni Kreeka poliitiline jõud võiks riigi kriisist ära tuua või kas olukorrale üldse leidub mingi lahendus, siis on ta vastus üks: «Ma tõesti ei tea.»
Kristina ei mõista, kuhu raha kadus
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
-
Meistriliiga:
13. augustil kell 14:00 A. Le Coq Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC FLORA - JK SILLAMÄE KALEV 4:0 (2:0)
Pealtvaatajaid: 220
Esiliiga:
14. augustil kell 19:30 Lasnamäe Kergejõustikuhalli kunstmuru (Punane tn. 45)
FC INFONET - JK TALLINNA KALEV 1:1 (0:1)
Pealtvaatajaid: 220
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar