Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Puhkus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Puhkus

No öelge mida hakata puhkusega peale kui kõik huvitav on käe-jala juures? Juua ei jõua, ebahuvitavasse paika minna ei viitsi.. Juuli alguses oli sama case kus ei teadnud mida vaba ajaga peale hakata. Siis sai Eesti kaart lahti võetud, näpp peale pandud ning minema mindud. Avastasime end Vormsilt. Vägev. Nüüd aga.. 2 nädalat chilli, mina ja mu väike kaaslane, oskab keegi midagi soovitada v.a. vembu-tembumaad, kõiksugu tavaturistidele tuntuid paiku kui ka mittemõnusat arbuusimaad. Omast arust olen ma poisiga kõik Eestimaa avarused läbi käinud ja talle lihtsalt ei paku pinget kui omavanuseid tirtse lantida ning chillida. Hui.. Plaanisin Haka-Levadia mängule minna kuna talle kõik tasuta aga vot ei tea rsk, tuleks möllaks parem Kuradid - Soccernet mängul Wismaris neljapäeval kella 18st Kas olete end tundnud kui peata kanad kui vaba aeg jookseb lihtsalt su kõrval maha? Help.

Vastus teemale \'Puhkus\'

Ma soovitan käia läbi kõik \"KOLME LILLEKESE JUUBEL\"-i kontserdid.

Aga neljapäeval Wismaris näeme. Täpsemalt kirjutan selle mängu kohta madalamate liigade all. :P
    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

see ujumiskoht leedus jurmalas kui ma ei eksi..

ja lätis on mingi tuuletunneli teema.. umbes, et hõljud õhus

Kommentaar

Algselt postitas arizonic

see ujumiskoht leedus jurmalas kui ma ei eksi..

ja lätis on mingi tuuletunneli teema.. umbes, et hõljud õhus

Sa pead silmas siiski Palangat nagu ma aru saan, esmaspäeval sõbrad läksid, ise lähen augusti keskel. Jurmala on Riia külje all. Õhus hõljumist sai Lissabonis EM\'l proovitud, päris lahe

Kommentaar

Elektrirong viib sel suvel tasuta matkama!

vt http://matkad.elektriraudtee.ee

Kommentaar

5 tundi puhkuseni
            Saaremaa ja lõuna Eesti
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Niih. Käisin kõik mülkad ja külad läbi selle 2 nädala jooksul. Väga vahvaid ja huvitavaid pleisse oli kuigi paljud kohad olid tuleohututse tõttu suletud Keskkonnaministeeriumi ja RMK poolt. Vinge igastahes. Soovitan soojalt lihtsalt kaart lahti ja paak täis võtta ning teele minna. Täiesti vabalt sattute te kohtadesse kus vaadata/teha on äärmiselt palju ja mille kohta kaartidel info puudub. Põhja-Läti ja Valmeira piirkond.. soovitan.. äärmiselt intrigeerivad kohad Ja need Läti naised..

Kommentaar

Algselt postitas amority

Ja need Läti naised..
                Aluksnes olid küll valdavalt krokodillid...
                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Algselt postitas norsk

Algselt postitas amority

Ja need Läti naised..
                  Aluksnes olid küll valdavalt krokodillid...
                  Kes sul loomaaeda käskis ronida

Kommentaar

19.06 kell 7:00 kostub kadriorus rõõmuröögatus,sest härral algab puhkus
                    Marsruut: Tartu-Kanepi-Taevaskoda-Kanepi-Võru-Antsla-Tallinn-Nõva-Õllesummer
                    Viimase jaoks okupeeritakse maja kristiines.
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

kolme tunni pärast klõpsab lap-top kokku ja puhkus võib alata. nüüd saab rahulikult pühapäeva õhtul ennast soga-pogaks lakkuda. ei pea esmaspäeval veeautomaati ründama ja salakohti otsima, kus haiseda. mõnus.
                      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Minul on see aeg 7 päeva pärast.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma pole pmst 14 kuud puhanud praeguseks. Puhkus tuleb alles augusti lõpus ja siis põrutan Barcelonasse minema nädalaks
                          Valus on muidugi asja juures see, et tulen tagasi 27ndal augustil aga kaks päeva hiljem on Nou Campil mäng Interinga.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Mina ei puhka, mina kolin. Kivimäe vanake on kuu lõpuks ilmselt ajalugu.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Shallllaaaallllaaaaa ja kuki-muki - tunnike veel ja siis puhkusele

Töötage HOMOD!!!
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                              X