Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Raasiku Medovuha.
    Raisk, nad panevad raudselt sinna sisse heroiini või mingit muud ainet, mis tekitab sellest sõltuvust.
    Väga positiivne üllatus.
    kusjuures meenub, et seda vist saab Balti jaama Araxesis vaadist kaasa osta. Seal valikus veel Müncheni vaskne, Hoegaarden, mingi Tshehhi õlle ja veel miskit..
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
      Raasiku Medovuha.
      Raisk, nad panevad raudselt sinna sisse heroiini või mingit muud ainet, mis tekitab sellest sõltuvust.
      Väga positiivne üllatus.
      Pluss üks.

Kommentaar

Marduk äkki teadis juba, aga tema-nimeline õlletootja on täitsa olemas Sardiinias.
        Immergiti nel gusto della vera birra agricola Vai allo Shop Vai alla filiera VAI SHOP-B2B MARDUK BREWERY UNA FILIERA CHE “GUARDA OLTRE” Agricoltura Tutto ha inizio dalla terra. Dal duro lavoro nei campi nascono il nostro orzo e il nostro luppolo. Produzione La trasformazione dei malti e dei luppoli in birra fino al condizionamento in […]

ise sai proovitud 2 erinevat, American Pale Ale ja Sexy Pompeia, mis mõlemad olid päris head. Hind lõi alguses vähe pahviks, 6 eurot oli pudel, aga tegu 0,5l pudeliga
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          Marduk äkki teadis juba, aga tema-nimeline õlletootja on täitsa olemas Sardiinias.
          Immergiti nel gusto della vera birra agricola Vai allo Shop Vai alla filiera VAI SHOP-B2B MARDUK BREWERY UNA FILIERA CHE “GUARDA OLTRE” Agricoltura Tutto ha inizio dalla terra. Dal duro lavoro nei campi nascono il nostro orzo e il nostro luppolo. Produzione La trasformazione dei malti e dei luppoli in birra fino al condizionamento in […]

ise sai proovitud 2 erinevat, American Pale Ale ja Sexy Pompeia, mis mõlemad olid päris head. Hind lõi alguses vähe pahviks, 6 eurot oli pudel, aga tegu 0,5l pudeliga
          Ma tean jah. Olen Mardukit kuulates joonud Marduki õlut Marduki klaasist. Sõber tarnis Sardiiniast. Klaas on siiani alles.

Kommentaar

Krt, üks pruulija, kel alati head asjad, on ikka To Ol. Nüüd sai kallutatud nende kõige hapumat, mingi sidruni sour värk, lilla kirju sildiga. Fantast joodiku kraam, selline et neljandal päeval tõmbab ka maitsemeeled tööle.
            ★★★★★★

Kommentaar

Õige hetk teemat ettepoole nihutada.

Kommentaar

Kommentaar

Eesti käsitöö õlle firmadel on rasked ajad. Paljud pakuvad e-poode ja koju saatmise võimalusi. Nii et kellel huvi, tellige. Või käige nende väikestes poodides ostmas. Nagu näiteks Tartu õllepood nr. 1. Neil ka ei lähe väga hästi.
                  Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                    Eesti käsitöö õlle firmadel on rasked ajad. Paljud pakuvad e-poode ja koju saatmise võimalusi. Nii et kellel huvi, tellige. Või käige nende väikestes poodides ostmas. Nagu näiteks Tartu õllepood nr. 1. Neil ka ei lähe väga hästi.
                    mul üks sõber Põhjalas, neil ka suhtkoht seisab kõik. eelkõige siis seetõttu et välisturg on ära kukkunud, müük ainult kohalikule turule ja olemasolevat tootmisvõimsust ei suuda siin maha müüa
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                      Võtan järjekordselt sõna teemal, mida ma ei valda, aga õlu seisab pudelis ju suht kaua. Pool aastat? Aasta? Kauemgi? Võib-olla mitte Mees Ja Koer OÜ õlu, aga väikepruulide oma kindlasti. Kui ei saa juurde toota, sest ladu on täis, siis ei ole tootmiskulusid ja ei saa rääkida kahjumist, vaid saamata jäänud kasumist, eksju? Sellest saan aru, et ruumide rent ja tehase soetuskulud on vaja tasa teenida, osa toorainest võib rikneda jne, aga ma arvan, et see ei ole nii traagiline ühti. Kui keeluaeg läbi saab, siis tehakse kaotatud aeg kuhjaga tasa, uskuge mind. Iga eestlase püha kohus saab olema iga päev üht mängu vaadata ja süüa ainult grilli ja juua ainult lutipudelist.

Offtopic, aga kas internetikasiinodel ka kunagi raske aeg on? Tundub, et nende põldu väetab küll iga sitt.
                      Aga väikepruulikojad ei teeni kõik veel suurt kasumit. Minu teada ei tule enamus veel päris ots-otsaga kokku ka veel. Ehk siis investeeringud on pika ajalised. Kogu selles tehnika kokku ost on tehtud laenude najalt. Tooraine tuleb pikalt ette osta ja siis pead seda kinni maksma müüdavate toode pealt. Pole müüki, võlad kuhjuvad ja siis ei olegi sul enam võimalik oodata valget laeva.
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Laos seisev kaup on juba ise kahjum.
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Kas raamatupidamises on üldse terminit "saamata jäänud kasum"? Ma õppisin selle ära oma eelmise tööandja juures ehk Playtechis. Kui teenus crashis, siis raha ei tulnud papa juurde, aga tegelikult see pole ju kahjum, vaid saamata jäänud tulu.
                          raamatupidamises on laos seisev kaup vara, millel on oma väärtus.

Teenust muidugi lattu ei pane.
                          -----------

Aga teemasse ka. Väikepruulijaid ei toeta (praeguses kriisis). Esiteks on see teenus/toode mida pole hädasti tarvis ja ennem oleks vaja teisi toetada. Lisaks ei kaasa see suurel hulgal töölisi ja sotsiaalne tagajärg on väike.

Teiseks nad üksikute eranditega väga minu maitsele kraami ei tooda ka.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Teiseks nad üksikute eranditega väga minu maitsele kraami ei tooda ka.
                            Algselt postitas Stok
                            Väga suur kaotus ei oleks tõepoolest
                            paras paar.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                              Võtan järjekordselt sõna teemal, mida ma ei valda, aga õlu seisab pudelis ju suht kaua. Pool aastat? Aasta? Kauemgi? Võib-olla mitte Mees Ja Koer OÜ õlu, aga väikepruulide oma kindlasti. Kui ei saa juurde toota, sest ladu on täis, siis ei ole tootmiskulusid ja ei saa rääkida kahjumist, vaid saamata jäänud kasumist, eksju? Sellest saan aru, et ruumide rent ja tehase soetuskulud on vaja tasa teenida, osa toorainest võib rikneda jne, aga ma arvan, et see ei ole nii traagiline ühti. Kui keeluaeg läbi saab, siis tehakse kaotatud aeg kuhjaga tasa, uskuge mind. Iga eestlase püha kohus saab olema iga päev üht mängu vaadata ja süüa ainult grilli ja juua ainult lutipudelist.

Offtopic, aga kas internetikasiinodel ka kunagi raske aeg on? Tundub, et nende põldu väetab küll iga sitt.
                              nagu ma sõbra jutust aru sain, siis poed nõuavad et pudelil oleks kehtivusajaks 6 kuud. IPA-d muidu peaks kuni 9 kuud täitsa ok olema. Põhjala nüüd vaevalt selle kriisiga kinni läheb, pigem lihtsalt tootmine seiskub mingiks ajaks ja tulu puudub. Mõni nõrganärvilisem tootja võib olla tõesti paneb oma tootmise ka lukku, pigem siiski ei usu
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Eelmise MASU ajal sattusin ühte korterisse mille omanik oli ca 80ndate lõpus surnud, aga alkoholikapp oli täiesti puutumata. Väärt leid, niisiis andsime kõigele tuld mis seal oli. 80ndate õlle oli suht vee maitsega. Viina ja muud piiritust kannatas juua küll.

Kommentaar

Working...
                                X