Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustRaasiku Medovuha.
Raisk, nad panevad raudselt sinna sisse heroiini või mingit muud ainet, mis tekitab sellest sõltuvust.
Väga positiivne üllatus.
Kommentaar
-
Marduk äkki teadis juba, aga tema-nimeline õlletootja on täitsa olemas Sardiinias.
Immergiti nel gusto della vera birra agricola Vai allo Shop Vai alla filiera VAI SHOP-B2B MARDUK BREWERY UNA FILIERA CHE “GUARDA OLTRE” Agricoltura Tutto ha inizio dalla terra. Dal duro lavoro nei campi nascono il nostro orzo e il nostro luppolo. Produzione La trasformazione dei malti e dei luppoli in birra fino al condizionamento in […]
ise sai proovitud 2 erinevat, American Pale Ale ja Sexy Pompeia, mis mõlemad olid päris head. Hind lõi alguses vähe pahviks, 6 eurot oli pudel, aga tegu 0,5l pudeligaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMarduk äkki teadis juba, aga tema-nimeline õlletootja on täitsa olemas Sardiinias.
Immergiti nel gusto della vera birra agricola Vai allo Shop Vai alla filiera VAI SHOP-B2B MARDUK BREWERY UNA FILIERA CHE “GUARDA OLTRE” Agricoltura Tutto ha inizio dalla terra. Dal duro lavoro nei campi nascono il nostro orzo e il nostro luppolo. Produzione La trasformazione dei malti e dei luppoli in birra fino al condizionamento in […]
ise sai proovitud 2 erinevat, American Pale Ale ja Sexy Pompeia, mis mõlemad olid päris head. Hind lõi alguses vähe pahviks, 6 eurot oli pudel, aga tegu 0,5l pudeligaKlaas on siiani alles.
Kommentaar
-
Eesti käsitöö õlle firmadel on rasked ajad. Paljud pakuvad e-poode ja koju saatmise võimalusi. Nii et kellel huvi, tellige. Või käige nende väikestes poodides ostmas. Nagu näiteks Tartu õllepood nr. 1. Neil ka ei lähe väga hästi.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustEesti käsitöö õlle firmadel on rasked ajad. Paljud pakuvad e-poode ja koju saatmise võimalusi. Nii et kellel huvi, tellige. Või käige nende väikestes poodides ostmas. Nagu näiteks Tartu õllepood nr. 1. Neil ka ei lähe väga hästi.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVõtan järjekordselt sõna teemal, mida ma ei valda, aga õlu seisab pudelis ju suht kaua. Pool aastat? Aasta? Kauemgi? Võib-olla mitte Mees Ja Koer OÜ õlu, aga väikepruulide oma kindlasti. Kui ei saa juurde toota, sest ladu on täis, siis ei ole tootmiskulusid ja ei saa rääkida kahjumist, vaid saamata jäänud kasumist, eksju? Sellest saan aru, et ruumide rent ja tehase soetuskulud on vaja tasa teenida, osa toorainest võib rikneda jne, aga ma arvan, et see ei ole nii traagiline ühti. Kui keeluaeg läbi saab, siis tehakse kaotatud aeg kuhjaga tasa, uskuge mind. Iga eestlase püha kohus saab olema iga päev üht mängu vaadata ja süüa ainult grilli ja juua ainult lutipudelist.
Offtopic, aga kas internetikasiinodel ka kunagi raske aeg on? Tundub, et nende põldu väetab küll iga sitt.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas raamatupidamises on üldse terminit "saamata jäänud kasum"? Ma õppisin selle ära oma eelmise tööandja juures ehk Playtechis. Kui teenus crashis, siis raha ei tulnud papa juurde, aga tegelikult see pole ju kahjum, vaid saamata jäänud tulu.
Teenust muidugi lattu ei pane.
-----------
Aga teemasse ka. Väikepruulijaid ei toeta (praeguses kriisis). Esiteks on see teenus/toode mida pole hädasti tarvis ja ennem oleks vaja teisi toetada. Lisaks ei kaasa see suurel hulgal töölisi ja sotsiaalne tagajärg on väike.
Teiseks nad üksikute eranditega väga minu maitsele kraami ei tooda ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTeiseks nad üksikute eranditega väga minu maitsele kraami ei tooda ka.Algselt postitas StokVäga suur kaotus ei oleks tõepoolest
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVõtan järjekordselt sõna teemal, mida ma ei valda, aga õlu seisab pudelis ju suht kaua. Pool aastat? Aasta? Kauemgi? Võib-olla mitte Mees Ja Koer OÜ õlu, aga väikepruulide oma kindlasti. Kui ei saa juurde toota, sest ladu on täis, siis ei ole tootmiskulusid ja ei saa rääkida kahjumist, vaid saamata jäänud kasumist, eksju? Sellest saan aru, et ruumide rent ja tehase soetuskulud on vaja tasa teenida, osa toorainest võib rikneda jne, aga ma arvan, et see ei ole nii traagiline ühti. Kui keeluaeg läbi saab, siis tehakse kaotatud aeg kuhjaga tasa, uskuge mind. Iga eestlase püha kohus saab olema iga päev üht mängu vaadata ja süüa ainult grilli ja juua ainult lutipudelist.
Offtopic, aga kas internetikasiinodel ka kunagi raske aeg on? Tundub, et nende põldu väetab küll iga sitt.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar