Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Tegelikult on nendele peale märgitud, et tarvitamisiga on 25a. Ma olen teinud nii, et iga aasta olen ostnud mõned pudelid millest 1 joon kohe ära ja teised jätan küpsema. Kuna paar sõpra teevad ka nii siis on meil väikene rotatsioon, et iga aasta saame mõne vanema lahti kiskuda ja vaadata kuidas on. Tegelik/reaalne kõrghetk on neil kuskil 5-10a peal.
Baas retsept on kõikidel aastakäikudel enam-vähem sama, kuid katsetatakse natukene erinevate humalate ja linnastega. Kuna pudeleid tehakse limiteeritud kogustes siis iga pudel saab ajas väärtust juurde. Kui ma ei eksi siis '97 tehti ainult 38000 pudelit, aastal 2000 oli see tõusnud u 85k peale ja eelmine aasta anti 110k pudeli kandis välja.
Kindlasti ei ole tegu joogiga mida Hollika ees juua ja öelda, et pole ta midagi nii hea, aga vähemasti on kange. Pigem selline vaikne moment, pähkli-puuviljakoogi tükk kõrval. Ja kuna tegu on järelkääritatud õllega siis ärge jumala eest valage kõike karmauhti pudelist välja. Crap jätke põhja alles.
Nautige!
Edit: Võin kinnitada, et Torupilli Selveris oli Fuller's Vintage 2014 täna kella 8 paiku.Kommentaar
-
Ja veel tähtsam küsimus, kas su õllekõht on väga hullult suur?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Marduk rüüpab, loksutab suus ringi ja sülitab välja.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Ma ei degusteeri, ma joon
Kasutan RateBeeri keskkonda meelespidamiseks. Tõele au andes mäletan ka väga palju peast.
Õlleleti ees eriti palju aega ei veeda. Enamus aegadel tean mida tahan. Küsimus on kas seda ka saadaval on. Välismaal reisides on teine lugu
Seal peab endale selgeks tegema, et rahakott ei ole põhjatu ja tervis võib roostetama hakata ka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar