Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Igasugu eksperimente uue sitaga ei soovita katsetada
    Tänan muretsemast. Ma tean, et Postimehe staar-narkomaan meenutab ehk kaugel mind, kuid su südamerahuks võin öelda, et tegu pole minuga ja uue sitaga ei katseta.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Orbit, ma olen täna terve päev karsklane olnud.

Aga eika, sulle soovitan, et ära tõesti enne joo õlle, kuni see õige tunne peale tuleb. Igasugu eksperimente uue sitaga ei soovita katsetada

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    hakka karsklaseks nagu mina
    Iga kord kui sa valetad, kaotab üks ingel taevas tiivad.

Ja eika, milles koer süüdi on.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    hakka karsklaseks nagu mina

Leave a comment:

• eika
    replied
    Õlu oli tõepoolest Saku Hele, mis on tõupuhas "maitsemeeled kadunud- ainuke õlu, millel veidekenegi maitset on" ehk lihtinimese meelest joodamatu pask. Et selles plaanis võib teoorial jumet olla. Kuigi mingid jalutuskäigud ja Belgia õlu teema tundub ikka õudselt pede. Pigem vaatan õhtul Expandablesi, kuulan "Top 500 Rock Hits" plaadi läbi ja peksan naabri koera. Ehk aitab.

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Proovisin üle kolme nädala õlut ja hakkas hirmsasti vastu. Kaks lonksu ja pudel lendas prügikasti. Kuidas ma õlle endale uuesti maitsma saan?
    Kuna ei ole täpsustatud, mis liiki või marki õluga tegemist oli, jääb päris suur tõenäosus, et tegu oligi mingi joodamatu pasaga. Sinu vanuses on näiteks täiesti normaalne, et mõni varem joodavana tundunud massiõlu enam alla ei lähe ning hing hakkab ihkama rafineeritumaid joogielamusi. Võtta sisse üks kord päevas hapnikuvanne paaritunniste jalutuskäikude näol ja üks külm Leffe Blonde pärast seda. Peaks aitama.

Doktor fitti

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kaks lonksu ja pudel lendas prügikasti.
    Ega siit enam elulooma tule. Lilla vikatimees on saabunud.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Miks sa nüüd nii pead kohe ütlema?

(jooksin nuttes teise tuppa)

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    sõid ennast äkki nende antibiootikumidega eideks?

Leave a comment:

• eika
    replied
    Mul on reaalne mure. Olin pikalt haige, antibiootikumid ja värgid peal. Proovisin üle kolme nädala õlut ja hakkas hirmsasti vastu. Kaks lonksu ja pudel lendas prügikasti. Kuidas ma õlle endale uuesti maitsma saan? Pean end vaikselt mingite maitsetute Saku on Icedega harjutama? Ootan ja loodan parimat, et ühel hetkel tundub mekk jälle õige. Või peaks otse psühhiaatri poole pöörduma? Või võib asi selles olla, et ma vahepeal ei teinud poolteist nädalat tobi ja nüüd on jälle maitsemeeled tagasi ja ma üle 7 aasta tunnen reaalselt õlle maitset ja tegelt õlu polegi hea? Ei saa ju asi selles olla või kui on, siis pean ruttu tobi kütma hakkama? Igatahes- ettepanekud on teretulnud. Eriti, kui kellelgi on samasugune juhtum olnud.

Leave a comment:

• elBiD
    replied
    Ega seda üle ühe pudeli järjest juua ei kannata. Magus, nagu punasele õllele kohane.

Leave a comment:

• alx
    replied
    Algselt postitas kardo Vaata postitust
    on keegi sellist jooki joonud ? kui jah siis kuidas maitses ?
    Suht hea, aga Praha on parem.

Leave a comment:

• kardo
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Kui oled joonud punast Faxe'i, siis on põhimõtteliselt sama maitsega. KErgelt magus, kergelt maasikamaitsega ja üsna kerge.
    selge pilt

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas kardo Vaata postitust

Kui oled joonud punast Faxe'i, siis on põhimõtteliselt sama maitsega. KErgelt magus, kergelt maasikamaitsega ja üsna kerge.

Leave a comment:

• kardo
    replied

Leave a comment:

Working...
X