Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Igasugu eksperimente uue sitaga ei soovita katsetada
Tänan muretsemast. Ma tean, et Postimehe staar-narkomaan meenutab ehk kaugel mind, kuid su südamerahuks võin öelda, et tegu pole minuga ja uue sitaga ei katseta.
Õlu oli tõepoolest Saku Hele, mis on tõupuhas "maitsemeeled kadunud- ainuke õlu, millel veidekenegi maitset on" ehk lihtinimese meelest joodamatu pask. Et selles plaanis võib teoorial jumet olla. Kuigi mingid jalutuskäigud ja Belgia õlu teema tundub ikka õudselt pede. Pigem vaatan õhtul Expandablesi, kuulan "Top 500 Rock Hits" plaadi läbi ja peksan naabri koera. Ehk aitab.
Proovisin üle kolme nädala õlut ja hakkas hirmsasti vastu. Kaks lonksu ja pudel lendas prügikasti. Kuidas ma õlle endale uuesti maitsma saan?
Kuna ei ole täpsustatud, mis liiki või marki õluga tegemist oli, jääb päris suur tõenäosus, et tegu oligi mingi joodamatu pasaga. Sinu vanuses on näiteks täiesti normaalne, et mõni varem joodavana tundunud massiõlu enam alla ei lähe ning hing hakkab ihkama rafineeritumaid joogielamusi. Võtta sisse üks kord päevas hapnikuvanne paaritunniste jalutuskäikude näol ja üks külm Leffe Blonde pärast seda. Peaks aitama.
Mul on reaalne mure. Olin pikalt haige, antibiootikumid ja värgid peal. Proovisin üle kolme nädala õlut ja hakkas hirmsasti vastu. Kaks lonksu ja pudel lendas prügikasti. Kuidas ma õlle endale uuesti maitsma saan? Pean end vaikselt mingite maitsetute Saku on Icedega harjutama? Ootan ja loodan parimat, et ühel hetkel tundub mekk jälle õige. Või peaks otse psühhiaatri poole pöörduma? Või võib asi selles olla, et ma vahepeal ei teinud poolteist nädalat tobi ja nüüd on jälle maitsemeeled tagasi ja ma üle 7 aasta tunnen reaalselt õlle maitset ja tegelt õlu polegi hea? Ei saa ju asi selles olla või kui on, siis pean ruttu tobi kütma hakkama? Igatahes- ettepanekud on teretulnud. Eriti, kui kellelgi on samasugune juhtum olnud.
Leave a comment: