Vaat´ siis. Mul oli meeles, et v99 kirjutas kunagi midagi IBUdest. Eile Riiast tulles haarasin just selle hardcore IPA kaasa, kuna Drinkis seda müügil pole ja tundus huvitav. Alles nende kodukalt lugedes selgus, et on kolm korda "kangem" kui Punk.
Tuleb tunnistada, et kerge ärevus oli sees ja olin valmis ka selleks, et pole mulle vastuvõetav ja läheb kraanikausist alla aga võta näpust, ei tundunud nii kibe ühti, tunnen isegi end kergelt petetuna. Ei tea kas asi kanguses või milles. Loomulikult pole see januõlle, mul läks pea terve Midsomer selle lahendamiseks.
Maitseelamus kindlasti, kuid las jäädagi see harvaks kogemuseks.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
õlle joomine
Collapse
X
-
hundis jõin miskit suitsu õlut. jube hea oli aga nagu nende kihvtide õlledega on, siis üle 1-2 pudeli juua ei taha.Leave a comment:
-
Mitte, et see halb oleks, aga miks õlu viimasel ajal nii odav on? Täna säästukas A Le Coq Premium 47 senti pluss pant ning ka eelmisel paaril nädalal on erinevates poodides sarnaseid pakkumisi olnud. Suvised jäägid vaja realiseerida? Samas sellesama Premiumi "parim enne" on märts 2012.Leave a comment:
-
Üritan täna selle Donneri kah kätte saada siis peaks enamus meitel müüdavatest Poola õlledest proovitud olema. Ega mõnda tumedat pole keegi märganud?Leave a comment:
-
-
See õlleklaas tekitab mälestusi. Ma ei mäleta kui noor tatt ma olin, aga mingi 15-16 aastaselt sai käidud Münchenis ja nii muuseas sattusin klaasil kujutatud õlletehase kõrtsu. Julgelt üle 1000-kohaline pleiss. Küsimata löödi liitrine kann näo alla ja hakka aga jooma. Kokkuvõttes oli toreLeave a comment:
-
-
-
Jah müüakse. Prismas on saada vähemalt 2 sorti: Karpackie (või miskit sarnast) ja Zywiec. Kahjuks/õnneks mõlemad purgis. Suvel sai terve posu poola väiksemate õlletehaste erinevaid õllesid proovitud. Mis mulle ei passinud oli see, et enamus oli 6 vol +. Olen paremaid joonud sellise kangusega
Leave a comment:
-
Tänane õhtu kuulus siis Poolakate õlletoodete mekkimisele.Mida sa hing ihkad kui väljas päike paistab ja + 25 ja siis külm õlle!Kas Eestis üldse müüakse kurvade õllesi?Leave a comment:
-
Täna menüüs Tõmmu Hiid.
5 pudel juba läheb ja täitsa nauditav, nagu vanasti.
PS! Selverites ta hetkel päris soodsa hinnagaLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: