Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• budu
    replied
    Algselt postitas marconius Vaata postitust
    Mina küll ei lähe,aga rsk A.Le Coq,mitte A.Le Cog...aga mina lakun Premiumi...
    aga õlu on umbe hää nagu mägi-eestlased ütlevad

Leave a comment:

• marconius
    replied
    Mina küll ei lähe,aga rsk A.Le Coq,mitte A.Le Cog...aga mina lakun Premiumi...

Leave a comment:

• budu
    replied
    Täna siis väike õlle õhtu iseendaga!tuleb ju sünnipäeva tähistada aga kõik plaanivad homme tööle minna.tänane valik siis A.Le Cog Pilsner

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitust
    Oman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
    Põrgust saab. Väga mahe ja suht omapärane, aga mitte päris minu maitse.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Teab keegi, kas Stockmanni lähedal olev Õlletorn on siiani olemas? Seal oli minu mälu järgi alati kõik kolm Sillamäe marki olemas, vähemalt Vaskne kindlalt.
    täitsa tegutseb, aga Sillamäe toodangut seal VIST enam pole, küll aga on Saaremaa X, miski 10%line elukas

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Oman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
    Teab keegi, kas Stockmanni lähedal olev Õlletorn on siiani olemas? Seal oli minu mälu järgi alati kõik kolm Sillamäe marki olemas, vähemalt Vaskne kindlalt.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied

Leave a comment:

• boobek
    replied
    ... Saku jõuluporter....

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Eks Õllesummeril saab vast teisi sorte ka mekkida. Tume on samuti vägagi hea

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Hellas on/oli ainult Vaskset, mis ka nendest kõige parem

Leave a comment:

• Leaf
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Esimese raksuga meenub Hell Hunt Pikal tänaval ja Drink Väike-Karja tänaval. Mine meki. Soovitan.
    Vaskset, Tumedat, Heledat?

Leave a comment:

• Markko
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Münchenit saab ka kassisaba pubis
    vähemalt kuskil aasta tagasi veel täitsa oli olemas
    Jep, kõik kolm pakutud varianti töötavad. Pluss Õllesummer

XAXXAXAAXA

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
    Tahan ka selle " Meistrite Gildi" kohta rohkem teada, kõlbab juua ka või?
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    paari aasta pärast jah sulle.
    Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
    pärast naeran
    Kes 2a pärast naerab, naerab paremini - Mustamäe vanasõna.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Münchenit saab ka kassisaba pubis
    vähemalt kuskil aasta tagasi veel täitsa oli olemas

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Esimese raksuga meenub Hell Hunt Pikal tänaval ja Drink Väike-Karja tänaval. Mine meki. Soovitan.

Leave a comment:

Working...
X