Algselt postitas marconius
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Mina küll ei lähe,aga rsk A.Le Coq,mitte A.Le Cog...aga mina lakun Premiumi...
Leave a comment:
-
Täna siis väike õlle õhtu iseendaga!tuleb ju sünnipäeva tähistada aga kõik plaanivad homme tööle minna.tänane valik siis A.Le Cog Pilsner
Leave a comment:
-
Põrgust saab. Väga mahe ja suht omapärane, aga mitte päris minu maitse.Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustOman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
Leave a comment:
-
täitsa tegutseb, aga Sillamäe toodangut seal VIST enam pole, küll aga on Saaremaa X, miski 10%line elukasAlgselt postitas Gallacher Vaata postitustTeab keegi, kas Stockmanni lähedal olev Õlletorn on siiani olemas? Seal oli minu mälu järgi alati kõik kolm Sillamäe marki olemas, vähemalt Vaskne kindlalt.
Leave a comment:
-
Teab keegi, kas Stockmanni lähedal olev Õlletorn on siiani olemas? Seal oli minu mälu järgi alati kõik kolm Sillamäe marki olemas, vähemalt Vaskne kindlalt.Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustOman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
Leave a comment:
-
Teab keegi, kas Stockmanni lähedal olev Õlletorn on siiani olemas? Seal oli minu mälu järgi alati kõik kolm Sillamäe marki olemas, vähemalt Vaskne kindlalt.Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustOman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
Leave a comment:
-
-
Eks Õllesummeril saab vast teisi sorte ka mekkida. Tume on samuti vägagi hea
Leave a comment:
-
Vaskset, Tumedat, Heledat?Algselt postitas szandor Vaata postitustEsimese raksuga meenub Hell Hunt Pikal tänaval ja Drink Väike-Karja tänaval. Mine meki. Soovitan.
Leave a comment:
-
Jep, kõik kolm pakutud varianti töötavad. Pluss ÕllesummerAlgselt postitas Shparkz Vaata postitustMünchenit saab ka kassisaba pubis
vähemalt kuskil aasta tagasi veel täitsa oli olemas
XAXXAXAAXA
Leave a comment:
-
Algselt postitas Henriolen Vaata postitustTahan ka selle " Meistrite Gildi" kohta rohkem teada, kõlbab juua ka või?Algselt postitas ericbana Vaata postitustpaari aasta pärast jah sulle.Kes 2a pärast naerab, naerab paremini - Mustamäe vanasõna.Algselt postitas Henriolen Vaata postitustpärast naeran
Leave a comment:
-
Münchenit saab ka kassisaba pubis
vähemalt kuskil aasta tagasi veel täitsa oli olemas
Leave a comment:
-
Esimese raksuga meenub Hell Hunt Pikal tänaval ja Drink Väike-Karja tänaval. Mine meki. Soovitan.Algselt postitas JustFeelIt Vaata postitustOman sellist raamatut nagu 500 parimat õlut vms. Sinna nimistusse on mahtunud muuseas ka 4 Eesti õlut: Saku jõuluporter, Saku Hele, Alecoqi Porter ja miskine Sillamäe München. Seda viimast aga pudelisse ei villita, kõik läheb vaati, enamik ekspordiks ning Eestis olevat seda õlut võimalik maitsta ainult Tallinna õllerestoranides. Minu küsimus olekski, et kas keegi on kuskil kokku puutunud või teab, kus seda pakutakse?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: