Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
õlle joomine
Collapse
X
-
Kaubandusvõrku on ilmunud mingi erikahtlane odavjook nimega 'Meistrite gildi'. Ja nimelt mitte 'Meistrite gildi õlu', vaid lihtsalt 'Meistrite gildi'. Isegi tootjainfot pole purgi peal. Mina ei täinud võtta, aga mingid alkašid ladusid korvi küll.
-
eile sai suurest kuumusest tingituna suvalist poodi rünnatud ja seal ilutses külmikus säherdune õlle nagu Oranjeboom (turustab Viru Õlu), 5%, punane õlu (vist)... vähemalt maitse järgi. Meenutas vaskset Mühchen'it. Igatahes - jooge, jooge, jooge ja veel.
Leave a comment:
-
kunagi ammu ammu aastal kuskil 1993 sai esimest korda tõeliselt tutvust teha õllega ja selleks margiks oli tol ajal suht populaarne Viru Toolse.Täna aastaid hiljem mekin mingit Viru pilsner tüüpi asjandust ja peaks mainima,et ei ole paha aga ma üritan Tartu õllele truudust mitte murda
Leave a comment:
-
Mulle on Guinness viimase aasta jooksul ikka väga meeldima hakanud. Kohe nii palju, et muud jäävad üldse unarusse. Ja pudelis Guinness on rõveduse tipp. Seda mõnusat vahtu saab kas ainult vaadist või siis hoolikal valamisel purgist
Leave a comment:
-

üsna hommikust õhtuni võis seal Barcelona kohalikus õllekas istuda ja San Miqueli maitsel polnud hädagi.
Leave a comment:
-
Konsumites müüakse praegu (vähemalt eile müüdi, täna pole poes käinud) Holstenit 0.65 euri + pant 0,5l purk.
Leave a comment:
-
Selverites müüdi kampaania raames Holstenit 1,10 eurikut liiter. Väga maitsev. Kahju, et nii kähku otsa sai.
Müüakse veel kampaania raames ka Royal Exporti (5,6%), aga kahjuks on see saast. Võibolla sellepärast see kastide virn suht puutumatuna seisab kah.
Leave a comment:
-
See walter premium on isegi üllatavalt maitsev, väga mõnus järelmaik jääb suhuAlgselt postitas Even Vaata postitustjah, väga meeldib. waltril tuli ka uus asi välja - walter premium 5.0%
Leave a comment:
-
jah, väga meeldib. waltril tuli ka uus asi välja - walter premium 5.0%
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustvana teema aga täna sai siis võideldud selle õllega aga nagu ikka mina võitsin!
Leave a comment:
-
vana teema aga täna sai siis võideldud selle õllega aga nagu ikka mina võitsin!oskab keegi öelda mida need saku uued õlled endast kujutavad?
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'õlle joomine\'
K: Kas 3\'st 10%\'st Saaremaa X\'st võib tulla pohmell?Algselt postitas runno
K: kas alkoholivabast õllest võib tulla pohmell
V. võib küll (kerge) kui 8 topsi juua..
V: Rünno õlled on minu käes, tule kohe järgi, siis (kerge) võib tulla. Pakk Marpsi ka.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: