Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

õlle joomine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• fitti
    replied
    Kaubandusvõrku on ilmunud mingi erikahtlane odavjook nimega 'Meistrite gildi'. Ja nimelt mitte 'Meistrite gildi õlu', vaid lihtsalt 'Meistrite gildi'. Isegi tootjainfot pole purgi peal. Mina ei täinud võtta, aga mingid alkašid ladusid korvi küll.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    eile sai suurest kuumusest tingituna suvalist poodi rünnatud ja seal ilutses külmikus säherdune õlle nagu Oranjeboom (turustab Viru Õlu), 5%, punane õlu (vist)... vähemalt maitse järgi. Meenutas vaskset Mühchen'it. Igatahes - jooge, jooge, jooge ja veel.

Leave a comment:

• budu
    replied
    kunagi ammu ammu aastal kuskil 1993 sai esimest korda tõeliselt tutvust teha õllega ja selleks margiks oli tol ajal suht populaarne Viru Toolse.Täna aastaid hiljem mekin mingit Viru pilsner tüüpi asjandust ja peaks mainima,et ei ole paha aga ma üritan Tartu õllele truudust mitte murda

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Mulle on Guinness viimase aasta jooksul ikka väga meeldima hakanud. Kohe nii palju, et muud jäävad üldse unarusse. Ja pudelis Guinness on rõveduse tipp. Seda mõnusat vahtu saab kas ainult vaadist või siis hoolikal valamisel purgist

Leave a comment:

• Sir. Nuutu
    replied
    Holetenit müüdi pelgu selveris 0.55 + 0.6pant purk. 0.5l

Leave a comment:

• Riks
    replied

üsna hommikust õhtuni võis seal Barcelona kohalikus õllekas istuda ja San Miqueli maitsel polnud hädagi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Konsumites müüakse praegu (vähemalt eile müüdi, täna pole poes käinud) Holstenit 0.65 euri + pant 0,5l purk.

Leave a comment:

• Noonik
    replied
    Selverites müüdi kampaania raames Holstenit 1,10 eurikut liiter. Väga maitsev. Kahju, et nii kähku otsa sai.
    Müüakse veel kampaania raames ka Royal Exporti (5,6%), aga kahjuks on see saast. Võibolla sellepärast see kastide virn suht puutumatuna seisab kah.

Leave a comment:

• Sir. Nuutu
    replied
    Liken ka

Leave a comment:

• NOT
    replied
    kohutavalt on viimasel ajal see õlle joomine meeldima hakanud

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Even Vaata postitust
    jah, väga meeldib. waltril tuli ka uus asi välja - walter premium 5.0%
    See walter premium on isegi üllatavalt maitsev, väga mõnus järelmaik jääb suhu

Leave a comment:

• Even
    replied
    jah, väga meeldib. waltril tuli ka uus asi välja - walter premium 5.0%

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    vana teema aga täna sai siis võideldud selle õllega aga nagu ikka mina võitsin!

Leave a comment:

• budu
    replied
    vana teema aga täna sai siis võideldud selle õllega aga nagu ikka mina võitsin!oskab keegi öelda mida need saku uued õlled endast kujutavad?

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Vastus teemale \'õlle joomine\'

Algselt postitas runno
    K: kas alkoholivabast õllest võib tulla pohmell
    V. võib küll (kerge) kui 8 topsi juua..
    K: Kas 3\'st 10%\'st Saaremaa X\'st võib tulla pohmell?
    V: Rünno õlled on minu käes, tule kohe järgi, siis (kerge) võib tulla. Pakk Marpsi ka.

Leave a comment:

Working...
X