320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kuidas telakapilti arvutisse saada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kuidas telakapilti arvutisse saada?

sihuke loll kusimus tekkis. pean kohe utlema, et olen selle koha pealt loll kui saabas ja ei jaga arvutiasjadest eriti midagi. on selleks mingit spets proget vaja? on see uldse voimalik? tean et mul tuttaval Eestis on PCTV proge, millega ta saab telekat vaadata ja millega naiteks mina saan naha veebikaameraga siin Portugalis labi msn-i Eesti telekanaleid kui ta oma veebikaamera pildiks valib selel PCTV pildi. kui keeruline on mingi striimi tekitamine?
    Catalunya is not Spain!

Vastus teemale \'kuidas telakapilti arvutisse saada?\'

mine kuskile arvutipoodi.. aga enne uuri, mis otsikud on telekal ja arvutil.. seal, kui see on normaalne koht teadjate inimestega, aitavad sind! endal ka see asi pooleli.. kahjuks juba jäänud poolelei.. laiskus ja muud tegemised

Kommentaar

ahsoo..aga vastupidine protsess siis.. kui usun, et teoreetiliselt tuleks ikka samasoodi käituda..

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo

sihuke loll kusimus tekkis. pean kohe utlema, et olen selle koha pealt loll kui saabas ja ei jaga arvutiasjadest eriti midagi. on selleks mingit spets proget vaja? on see uldse voimalik? tean et mul tuttaval Eestis on PCTV proge, millega ta saab telekat vaadata ja millega naiteks mina saan naha veebikaameraga siin Portugalis labi msn-i Eesti telekanaleid kui ta oma veebikaamera pildiks valib selel PCTV pildi. kui keeruline on mingi striimi tekitamine?
        suhteliselt kõige tavalisemadki tv/fm kaardid pc-le peaksid asjaga hakkama saama. korralikust tehnikast julgeks soovitada pinnclae tooteid. üldist veebis liikuvat striimi saab tekitada näiteks windows media encoderiga ja siis suunata see mõnda porti ja oma tuttavale anda oma ip ja pordi nr.

Kommentaar

Working...
        X