Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kes peksis pedesid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust

õõnestavad süsteemi seestpoolt.

be a dragon

Kommentaar

@dragon

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
        @dragon
        huvitav, et smaili, mis on nagu 1 ühik, läheb arvesse kahe tähemärgina...

mina muidu ei peksnud pedesid.
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          ei osanud mujale postitada.

võtkem eeskuju võrdsuse eest seisvast vennasvabariigist. sellal kui meil käiakse soovimatule elemendile niisama molli andmas, on kuuevarbalised kavalad ja õõnestavad süsteemi seestpoolt.
          No bush viib ka timokraatiat igale poole...

Kommentaar

Mikk, smailis ongi ju mitmeid tähemärke. Nt on koolon ja suur D, onju. Ja :õlu: on lausa viis tähemärki pikk. Aint et :õlu: uues foorumis ei tööta.

Mina ka pedesid ei pole pekst.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Homod on mures.

Esiteks, pealkiri on suht humoorikas minu arust.

Teiseks, krt, hakkab see jama pihta jälle. Miks neil seda kuradi paraadi vaja on?
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
                Homod on mures.

Esiteks, pealkiri on suht humoorikas minu arust.

Teiseks, krt, hakkab see jama pihta jälle. Miks neil seda kuradi paraadi vaja on?
                Miks sul sellist nime vaja on? Miks sul peab avataris olema jänesekõrvad`? Miks sa üldse midagi küsid? Mulle see igatahes ei meeldi ja viskan sind munaga.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                  Miks sul sellist nime vaja on? Miks sul peab avataris olema jänesekõrvad`? Miks sa üldse midagi küsid? Mulle see igatahes ei meeldi ja viskan sind munaga.
                  eks tule ja viska.....ma arvan et sa ei julge
                  Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

eks tule ja viska.....ma arvan et sa ei julge
                    ok, siis küll. Kui suur sa oled? Äkki saadan kellegi teise viskama.

Kommentaar

Mul ei ole küll midagi homode vastu aga minagi ei saa aru miks nad neid paraade korraldavad. neil kohe on vaja hulle skinne provotseerida.
                      Algselt postitas Cule
                      Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                        ok, siis küll. Kui suur sa oled? Äkki saadan kellegi teise viskama.
                        Hästi suur olen

Eelmine aasta oli ju näha et asi lõppeb sitasti. Samuti on mul jäänud mulje et Eesti ühiskond ei aktsepteeri seda homo-värki veel. Siis milleks on vaja jälle seda paraadi peale suruda?

Kommentaar

Hästi suur olen

Eelmine aasta oli ju näha et asi lõppeb sitasti. Samuti on mul jäänud mulje et Eesti ühiskond ei aktsepteeri seda homo-värki veel. Siis milleks on vaja jälle seda paraadi peale suruda?
                          Arvad, et kui nüüd peded kappi tagasi surutakse, siis oleks nagu neil kunagi hiljem kergem välja tulla? Mingi kiilakas jorss saaks endale veel rohkem eneseusku, et muna visates ja türpi sõites võin endale mittemeeldivad rühmad peitu ajada.
                          Kaua see paraad üldse kestab muidu?`Mingi tund? Kas keegi on üldse muidu poolkogemata selle paraadi ajal linna sattund? Mina näiteks pole ja ma arvan, et kui ka satuks, siis mind ei häiriks see paraad rohkem, kui suvaline pulmarong, mille tõttu ma näiteks üle tee ei saa minna. äkki peaks homod ka kasutusse võtma idee, et paraadi ette jäävad inimesed saavad juua?

Kommentaar

kas me peame ka see aasta rünnoga kahekesi homosid peksma, või tuleb keegi veel kampa?

Kommentaar

dannar, sa tahad hästi tolerantne olla kõigi suhtes.
                              jäta skinnidele õigus meelt avaldada samuti nagu sa jätad homodele selle õiguse.

Kommentaar

ilma mingi mõnitamiseta-huvitav kui suur on skinnide seas homode protsent?või vastupidi...
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X