Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
16. Harmonica - mulle see tegelane seal filmis ei meeldinud. Henry Fonda mängitud karakter oli ikka way-coolim. see suupilliviis kõlas kuidagi liiga üle pingutatult.
15. Sanjuro - Super film, super tegelane. Leone tugines just sellele filmile ja tegelasele Peotäie dollarite tegemisel. Nõus, Soovitan kõigile soojalt filmi. Kurosawa üks parimaid.
14.Leon - pole näinud, on kõvakal olemas, aga pole jõudnud vaadata.
13. Jack värk- sama mis eelmine
12. Dude - No mina ei tea. polnud ju kuul??
11.Jack Sparrow - Natuke viimase aja fenomen. Kuul ta niivga polnud. Deppi kuul\'suselt kõige kuulim vend on ikka see noh. nimi jälle meelest Surnud mees ühesõnaga
10. John McClane - liiga higine ja liiga macho. Not my cup of tea.
9. Sundance Kid - ei tea nüüd. Mul on sellest filmist ikka kõrvus Raindropsi laul ning see on üsna hirmus
8. Sam Spade - Mulle see tegelane sealt filmist samuti ei meeldinud. Mees (oli Bogart onju( mängis kõvasti üle ning üritas olla ülikouul.
7.Peter Venkman - see on vist mingi nali
6. Luke Jackson - pole näinud
5. Han Solo - no match for Darth Vader
4.Ash - vaat Ash on seline naljakas vend. Esimeses osas oli suvaline möku, teises monteeris enda käe asemele mootorsae (kõlab megalt onju?), kolmas on veel vaatamata
3. James Bond - algul oli kuul, kuid praeguseks on ika end korralikult devalveerind
2.Indiana Jones - vaata Die Hardi
1. No Name - pole konkreetselt seda näind (tõmbab praegu) aga Good,Bad,Ugly oli küll mega.
Ja isiklikud lemmikud:
1. Akirast Tetsuo - see kui ta oma võimed avastas oli lihtsalt liiga hull.
edasi.
Spike Spiegel - Bang!! (midagi nii liigutavat ja nii cooli)
Nimetu filmist Hero (see hiina oma)
ja neg. tegelane vilmist Ichi The Killer. Praegu rohkem ei meenu
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Monk oli jube lahe selles osas, mida tv3 just hiljuti näitas, kus see vana võttis mingeid tablette ja läks lõppülbeks kätte... jube lahe.. you\'re bringing THE MONK down
Kommentaar