Niipalju kui ma erinevaid välismaiseid allikaid (soccerstand, livescore, soccernet.com jne) vaadanud olen, kirjutavadki kõik Sidorenkovist, Stjopat pole kuskil. Tea kas see jube blond kuklatutt pettis ära või?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiportaalide apsakad
Collapse
X
-
Tšehhid vutitähed maksavad miljoni trahvi
26. Märts20:19Jalgpall
Läinud laupäeval Prahas peetud Euro 2008 valikmängus Saksamaale 1:2 kaotanud Tšehhimaa koondise tähtmängijad peavad maa jalgpalliliidule maksma igaüks ühe miljoni Tšehhi krooni (ca 47 530 dollarit) suuruse trahvi, sest tähistasid pärast mängu hotellis hommikuni meeskonnakaaslase Tomaš Ujfaluši sünnipäeva. Lisaks Itaalia Serie A klubis Fiorentinas mängivale sünnipäevalapsele osalesid Reutersi teatel peopanemises veel Tomaš Rosicky, Jan Polak, Martin Jiranek ja Marek Cech.
Lisaks pealkirja pisiveale kinnitab wikipedia, et nimistus on Slovakkia palluri nimi, kes on arvatavasti sassi aetud puurilukk Petr Cechiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustwww.sportnet.ee
Läinud laupäeval Prahas peetud Euro 2008 valikmängus Saksamaale 1:2 kaotanud Tšehhimaa koondise tähtmängijad peavad maa jalgpalliliidule maksma igaüks ühe miljoni Tšehhi krooni (ca 47 530 dollarit) suuruse trahvi, sest tähistasid pärast mängu hotellis hommikuni meeskonnakaaslase Tomaš Ujfaluši sünnipäeva. Lisaks Itaalia Serie A klubis Fiorentinas mängivale sünnipäevalapsele osalesid Reutersi teatel peopanemises veel Tomaš Rosicky, Jan Polak, Martin Jiranek ja Marek Cech.
Lisaks pealkirja pisiveale kinnitab wikipedia, et nimistus on Slovakkia palluri nimi, kes on arvatavasti sassi aetud puurilukk Petr Cechiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustwww.sportnet.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTegelt on Marek Cechi nimeline väravavaht täitsa olemas. Klubiks on tal Lutš-Energia Vladivostok! Seega tuleb välja, et alati ei eksigi spordiportaalid.
Kommentaar
-
Kommentaar
Aivar Pohlak, Eesti jalgpalliliidu asepresident : Mäng Iisraeliga oli halb ja seda isegi siis, kui arvestada, kes meil kõik puudusid, ja mul on tõesti häbi. Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda. Usun, et see on õige käitumine kas või juba sellepärast, et vajaliku ja sobiliku treeneri leidmine ei käi üleöö ja et veenduda tehtava otsuse õigsuses. Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.
Kommentaar
Martin Reim, Eesti koondise endine kapten: Mäng Iisraeliga oli halb ja seda isegi siis, kui arvestada, kes meil kõik puudusid, ja mul on tõesti häbi. Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda. Usun, et see on õige käitumine kas või juba sellepärast, et vajaliku ja sobiliku treeneri leidmine ei käi üleöö ja et veenduda tehtava otsuse õigsuses. Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.
Seekord peab ütlema, et Pohlak ja Reim on täpselt ühel ja samal arvamusel!
hilisem täpsustus: Suur respekt EPLi vastu, et nad siiski teksti korda viitsisid teha. Seda asja näeb harva.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKommentaar
Aivar Pohlak, Eesti jalgpalliliidu asepresident : Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda.
Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.
Pohlaku intervjuu:
“Jään vaatamata kahele kaotusele koondise suhtes kannatlikuks. Olen alati kannatlik. Ka siis, ku kolme mängu järel on meil tabelis veel null, ei hakka ma (“MA”, vaid mitte “ME”) mitte mingil juhul mõtlema Jelle Goesi teenetest loobumise peale.
Treenerivahetus ei sõltu tulemustest, vaid üldisest arengust. Kui treeneriga on tehtud kaheaastane leping, siis minu põhimõtete järgi töötab treener need kaks aastat. Ma (“MA”, vaid mitte “ME”) ei ole Eesti koondise treenerit mitte kunagi vallandanud – Arno Pijpers lahkus omal soovil! – ning mul (“MUL”, vaid mitte “MEIL”) ei ole ka plaanis seda teha” / c/.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar