Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordiportaalide apsakad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Niipalju kui ma erinevaid välismaiseid allikaid (soccerstand, livescore, soccernet.com jne) vaadanud olen, kirjutavadki kõik Sidorenkovist, Stjopat pole kuskil. Tea kas see jube blond kuklatutt pettis ära või?
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tšehhid vutitähed maksavad miljoni trahvi
      26. Märts20:19Jalgpall

Läinud laupäeval Prahas peetud Euro 2008 valikmängus Saksamaale 1:2 kaotanud Tšehhimaa koondise tähtmängijad peavad maa jalgpalliliidule maksma igaüks ühe miljoni Tšehhi krooni (ca 47 530 dollarit) suuruse trahvi, sest tähistasid pärast mängu hotellis hommikuni meeskonnakaaslase Tomaš Ujfaluši sünnipäeva. Lisaks Itaalia Serie A klubis Fiorentinas mängivale sünnipäevalapsele osalesid Reutersi teatel peopanemises veel Tomaš Rosicky, Jan Polak, Martin Jiranek ja Marek Cech.

Lisaks pealkirja pisiveale kinnitab wikipedia, et nimistus on Slovakkia palluri nimi, kes on arvatavasti sassi aetud puurilukk Petr Cechiga.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        www.sportnet.ee

Läinud laupäeval Prahas peetud Euro 2008 valikmängus Saksamaale 1:2 kaotanud Tšehhimaa koondise tähtmängijad peavad maa jalgpalliliidule maksma igaüks ühe miljoni Tšehhi krooni (ca 47 530 dollarit) suuruse trahvi, sest tähistasid pärast mängu hotellis hommikuni meeskonnakaaslase Tomaš Ujfaluši sünnipäeva. Lisaks Itaalia Serie A klubis Fiorentinas mängivale sünnipäevalapsele osalesid Reutersi teatel peopanemises veel Tomaš Rosicky, Jan Polak, Martin Jiranek ja Marek Cech.

Lisaks pealkirja pisiveale kinnitab wikipedia, et nimistus on Slovakkia palluri nimi, kes on arvatavasti sassi aetud puurilukk Petr Cechiga.
        ja kuna tegemist on täiesti tervete meestega, telliti peole ka prostituudid

Kommentaar

www.nimetabaar.ee->AC Roma
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            www.sportnet.ee

Tegelt on Marek Cechi nimeline väravavaht täitsa olemas. Klubiks on tal Lutš-Energia Vladivostok! Seega tuleb välja, et alati ei eksigi spordiportaalid.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Tegelt on Marek Cechi nimeline väravavaht täitsa olemas. Klubiks on tal Lutš-Energia Vladivostok! Seega tuleb välja, et alati ei eksigi spordiportaalid.
              Minu paha. Kontrollisin valest allikast.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Kommentaar
                Aivar Pohlak, Eesti jalgpalliliidu asepresident : Mäng Iisraeliga oli halb ja seda isegi siis, kui arvestada, kes meil kõik puudusid, ja mul on tõesti häbi. Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda. Usun, et see on õige käitumine kas või juba sellepärast, et vajaliku ja sobiliku treeneri leidmine ei käi üleöö ja et veenduda tehtava otsuse õigsuses. Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.

Kommentaar
                Martin Reim, Eesti koondise endine kapten: Mäng Iisraeliga oli halb ja seda isegi siis, kui arvestada, kes meil kõik puudusid, ja mul on tõesti häbi. Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda. Usun, et see on õige käitumine kas või juba sellepärast, et vajaliku ja sobiliku treeneri leidmine ei käi üleöö ja et veenduda tehtava otsuse õigsuses. Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.

Seekord peab ütlema, et Pohlak ja Reim on täpselt ühel ja samal arvamusel!

hilisem täpsustus: Suur respekt EPLi vastu, et nad siiski teksti korda viitsisid teha. Seda asja näeb harva.

Kommentaar

Vaesed Armeenlased.Kõigepealt võitsid Jerevanis Soomet 1-0 siis kiirelt Poola,et seal kaotada 0-1
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Kommentaar
                    Aivar Pohlak, Eesti jalgpalliliidu asepresident : Küsimusele peatreeneri jätkamise kohta vastan nii, et Eesti jalgpalliliidu juhatus on alati vahetanud treenerit siis, kui oma töö ära teinud mehe leping saab otsa või kui ta ise soovib lahkuda.
                    Samas olen olukorra suhtes rahulolematu ja usun, et sellist hoiakut jagab kogu liidu juhatus, peatreener ise, mängijad ja ka fännid ja me arutame seda kindlasti juhatuse reedehommikusel koosolekul.
                    EPL, 04.09.2006.
                    Pohlaku intervjuu:
                    “Jään vaatamata kahele kaotusele koondise suhtes kannatlikuks. Olen alati kannatlik. Ka siis, ku kolme mängu järel on meil tabelis veel null, ei hakka ma (“MA”, vaid mitte “ME”) mitte mingil juhul mõtlema Jelle Goesi teenetest loobumise peale.

Treenerivahetus ei sõltu tulemustest, vaid üldisest arengust. Kui treeneriga on tehtud kaheaastane leping, siis minu põhimõtete järgi töötab treener need kaks aastat. Ma (“MA”, vaid mitte “ME”) ei ole Eesti koondise treenerit mitte kunagi vallandanud – Arno Pijpers lahkus omal soovil! – ning mul (“MUL”, vaid mitte “MEIL”) ei ole ka plaanis seda teha” / c/.

Kommentaar

Tõesti, Pijpers lahkus ju omal soovil, kes kes ei mäleta, tuletagu meelde. Hakkas loengut pidama ja sellest kasvaski välja tema lahkumine.

Kommentaar

Makarov sai meistrikulla.

Selgituseks: peaks olema Makrov.

Kommentaar

Õhtuleht kombineerib edukalt auto- ja motosporti:

Pühapäeval stardib Hollandist Beneluxi GPga motokrossi MMi väärikaim sari MX1. Kawasaki sadulasse istub juba tunnustatud Tanel Leok, Toyotal teeb loodetavasti debüüdi Aigar Leok.

Kommentaar

Tere tulemast Tallinna Pärnusse!

Õhtu teises paaris alistas ASK Riia teistkordselt 90:84 Valmiera Lacplesa Aluse meeskonna ja võõrustab samuti 4.aprillil Vilniuse Siauliaid.

(basket.ee)

Kommentaar

Eurosport Newsis oli eile kirjas, et Arminia võitis Dortmundi 2:1, kuid tegelikult ikka 1:0.

Kommentaar

UEFA Comis on kirjas, et FC Soccernet hakkab mängima II liigat, kuidagi ei usu seda.

Kommentaar

Working...
                                X