Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordiportaalide apsakad
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustProovivad eesti keeles kirjutamist.
Pigem peaks kiitma, et üritavad.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa lihtsalt mainiks, et minu arvates on VÄGA NÕME, kui keegi kritiseerib venelasi, kes püüavad eesti kelles rääkida (kuigi, tõsi, nimesid võiks osata). Kuid ma usun, et härra urmari võõrkeeled pole samuti perfektsed ja ta oleks küllaltki solvunud, kui keegi teda selles osas mõnitaks. Näiteks Budõlin ehmatatigi vist sellise ilkumisega ära.
Pigem peaks kiitma, et üritavad.
Võtke nüüd natuke vaiksemaks. Siinsel juhul on tegemist ikka täiesti valede tähtede kirja panemisega, pole asi mingi keele mitte oskamises või muus. Küllap teab narvalasest kirjutaja vägagi hästi, kuidas kirjutatakse Kuressaare. Lihtsalt tegi apsaka, kusjuures eesti keeles kirjutamist nad seal Transi lehel ei proovigi eriti. Või tegi mingi käpardliku copy-paste kes teab kust, ilmselt Postimehest ()
Ja soccerneti moderatorid (nii nad end nimetavad) võiksid ka rahulikumalt võtta, kui midagi floraga seoses märkavad.
Mis minu solvumisse puutub, siis mind selline tühine asi küll ei häiriks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNäiteks Budõlin ehmatatigi vist sellise ilkumisega ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustEi, see ei ole õige, et Budõlin(id) on ära ehmatanud. Vägimehed pürgivad jälle http://www.vvk.ee/r03/kandidaadid/1969.html Riigikogusse:
http://www.vvk.ee/r07/kandidaadid/426.htmlWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa räägin rääkimisest.
Rääkimisest minagi, et kas nad sellisel juhul on Riigikogus selges eesti keeles ülesastumiseks valmis. See ei ole enam intervjuu Anu Sääritsale, kes küsib ja kõik küsimused ise ära ka vastab. Tagasihoidlik sportlane muidugi mökitab ise kaasa ja nii seda keeleoskust omandataksegi. Aga ma võibolla eksin, Martin?
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustRääkimisest minagi, et kas nad sellisel juhul on Riigikogus selges eesti keeles ülesastumiseks valmis. See ei ole enam intervjuu Anu Sääritsale, kes küsib ja kõik küsimused ise ära ka vastab. Tagasihoidlik sportlane muidugi mökitab ise kaasa ja nii seda keeleoskust omandataksegi. Aga ma võibolla eksin, Martin?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Sportnet LIVE BIG Kuldliiga talvisel finaaletapil
19:14:27
M Teivashüpe
1. Maris Grenins (LAT) 6,87
2. Maido Mesipuu (Tartu Kalev) 6,92
3. Henri Sool (Altius) 6,93
4. Dmitrijs Hadakovas (LAT) 7,00
5. Erik Eenlo (Tartu Kalev) 7,14
6. Sven-Erik Hõim (Tartu Kalev) 7,19karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Gol TV taaskord. Räägitakse siis Bayerni senisest hooajast ja siis pöördudakse Ottmar Hitzfeldist rääkima ning mainitakse: "Very familiar face in Allianz Arena. It's the second time he is a Bayern coach." Vaevalt, et Hitzfeldi eelmisel tüürisoleku ajal AA olemas oli.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar