Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

9/11

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

9/11

kuidas tähistasite?
    mina näiteks põletasin ameerika lipu. samuti ehitasin wtc maketi ja mängisin ameerika luurelennuki mudelitega kogu päeva sündmused uuesti läbi. kahjuks ei leidnud kuskilt raketiheitja miniatuurset koopiat, et mängida pentagoni "ründamist"

vaatasin eile etv ja kanal 2 neid dokfilme ja enne lõppu jäin kahjuks või õnneks magama.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Tore lugemine

Kommentaar

ma juba siis ei uskunud et ainult terroristid selle korraldasid kui see toimus. USA ise aitas ka kaasa.

Kommentaar

See oli valus ja kurb hetk. Esimese mõttena kaikus peas, et ei saa olla. See peab olema nali. Siis nutsin ja karjusin: "Nii palju kurjust ei saa maailmas olla!!!" Milles need tornid süüdi olid? Kuidas saab olla nii kuri. Esialgu oli teadmatus, et kes see kuri olla võis, aga siis tuli välja, et tegu on kellegi Bin Ladeniga ning ma sain tema peale väga kurjaks. Tuli välja, et ta on moslem. Esimene mõte oli: "Selge, neist rätikupeadest oligi seda oodata rsk." Nutsin veel natuke. Vähemalt said sel päeval kõik valged aru, et millised need neetud moslemid on. Üks religioon või rahvus, mille liikmed on valmis millekski selliseks oma aadete nimel, mis toob kaasa tuhandete süütute tsiviilide surma, pole eksistentsi väärt!!

Siinkohal toetan ma Bushi ning palvetan igal õhtul, et ükskord lõppeks maailmas see moslemite ike

Kommentaar

viskaksin vanednõuteoreetikutele veel ühe kondi hambusse:

vaadake millal liitus rohelinekonn foorumiga! kellel kuulus algselt pedelipp (mille vandersell kaotas)? mis peitus Kekkose kürva hiilglasliku suurenemise taga?!?! mis oli see müstiline "miski" mis sundis Mukit rasedustesti tegema? ah! kas juba lööb teie kella!?!? ja kui sellest vähe on, siis vaadake, kellega on konnal samal päeval sünnipäev?! terrorinimega foorumlasel! kui ilmne saab kõik olla!

kahjuks ei ole maailm nii lihtne, nagu teile meeldib mõelda. ja terrorisõda ei käi teist kõigist mööda. see käib ka siin nüüd ja meie keskel! olge valvsad!
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

ekspressi nädala anekdoot 2001:
              president Bushi telefon heliseb-
              president Putin: "Avaldan kaastunnet selle hirmsa katastroofi pärast"
              - "Mis katastroofi?!?"
              "Aa, teil on kell alles 8, ma helistan tunni aja pärast tagasi"
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Istume ek'iga selle augu kõrval Burger Kingis ja kõht on lahti...
                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

see kus sa istud on 24/7 mitte 9/11

Kommentaar

kuule, ega majade ehitamine võtab ka aega. Kui ma seal veel kakas-kolm kuud tagasi käisin, oli seal veel ainult auk, ja ümber olid pildid, et uhked tornid tulevad

Kommentaar

On September 11-th 2001 ...

Jay-Z released his sixth studio album Blueprint. Jay-Z - Heart of the City(Ain't No Love)
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas -Ussu Vaata postitust
                        kakas... seal veel ainult auk
                        oleneb mis august jutt käib?

Kommentaar

Algselt postitas Aadu ja viinad
                          Kas siis ikka on veel auk seal. Mu meelest pidi sinna ju uus torn tulema.
                          Tulebki, aga möne aja pärast (http://en.wikipedia.org/wiki/1_World_Trade_Center) - praegu pole ta ei lohk ega muhk, on tavaline ehitusplats. Nagu Vabaduse väljak päälinnas

Kommentaar

mõnus tunne, 28 leheküljeline aastatöö WTC-st on kohe kohe valmis
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Riputa üles ka kuhugi.

Kommentaar

Working...
                              X