Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
R.i.p
Collapse
X
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustEeldusel, et tegemist ikka klassikalise rohelise-musta skin'iga.Lisatud failid
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMartin ütles kunagi, et ma olen vaimselt erakordselt vana inimene, kuna ma kuulan mp3-sid ja vähemalt arvutis kasutan selleks winampi...
Lisatud failidFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustRIP Radio Mania
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJuhuslikult pandi tööl uus Rock FM peale ja tuli seeria Sabbath, Radiohead, Rollingud ja Alice Cooper. Noh, puine, aga võrreldes Mania totaalsel seaheviga vist isegi edasiminek.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustKeegi kuulab aastal 2017 veel raadiot!?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustRock FM on sisuliselt RetroFM, kus kuuldavasti peaks iga tund kõlama laul ACDC-lt ja Metallicalt, kuna fonoteegi suurus on umbes 300 laulu. Manial olevat olnud 6000.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustHommikul üles ärgates läheb Sky plus peale, hea süüa teha ka toimetada.
Ma saan aru, et maitseid on erinevaid, aga ma eeldasin, et Kivisaare ülim sittus on universaalselt tuvastatav.
Vahel ühe kolleegiga tööle sõites olen sunnitud paarkümmend minutit seda taluma ja see 'mis ma eile tegin, täna ostan, homme räägin' tühi verbaalne terror reibib mu aju nii et kosbibill ka punastaks (lillastaks?). See on nii halb, et see on isegi lihtsalt taustaks mängides ärritav. Internet on kvaliteeti täis, help yourself, mees.
Offtopicu pärast vist muretseda ei maksa, aga kui leidub keegi, kes näeb, et uus postitus ja läheb närvi, kui selgub, et keegi ei surnudki, siis sorry vmLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTegelt?
Ma saan aru, et maitseid on erinevaid, aga ma eeldasin, et Kivisaare ülim sittus on universaalselt tuvastatav.
Vahel ühe kolleegiga tööle sõites olen sunnitud paarkümmend minutit seda taluma ja see 'mis ma eile tegin, täna ostan, homme räägin' tühi verbaalne terror reibib mu aju nii et kosbibill ka punastaks (lillastaks?). See on nii halb, et see on isegi lihtsalt taustaks mängides ärritav. Internet on kvaliteeti täis, help yourself, mees.
Offtopicu pärast vist muretseda ei maksa, aga kui leidub keegi, kes näeb, et uus postitus ja läheb närvi, kui selgub, et keegi ei surnudki, siis sorry vmInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Offtopicu pärast vist muretseda ei maksa, aga kui leidub keegi, kes näeb, et uus postitus ja läheb närvi, kui selgub, et keegi ei surnudki, siis sorry vm
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar