Algselt postitas cabron
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
R.i.p
Collapse
X
-
põhimõtteliselt jah. aga pigem 2003Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSkinny/Slim/Straight/Tapered fit lõikega teksad annavad sulle automaatselt viisakama mulje. Või sa oled see 2005 aasta " kitsamad teksad on pededele" tüüp?
Kommentaar
-
Kui sa nüüd seda tõsiselt mõtlesid, siis ma soovitan julgelt Mangi juurde ennast sättida ja eelarvamustest lahti saada.Algselt postitas cabron Vaata postitustpõhimõtteliselt jah. aga pigem 2003
Kommentaar
-
aastasse 2019. see on normaalne, et mehed räägivad lisaks jalgpallile ja naistele ka rõivamoest ja tunnetest.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuhu see foorum jõudnud on?
Kommentaar
-
Ah ära plära, ma ei ole ju kuskile pulgale pannud. Ma ütlesin, et need lõiked tagavad veidi viisakama mulje mehest. Kui sa oled 190 pikk ja keha ehituselt kleenuke, siis suht kohustus on panna slim fit teksad jalga, et mitte jätta endast prügikoti muljet.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustskinny/slim/tapered/straight kõik ühe pulga peale panemine... no ma ei tea. ehk rohkem peale ei võta sambaz?
Kommentaar
-
Just ja 190-sel kõhnal jorsil peakski ju olema korralik võmp.Algselt postitas cabron Vaata postitustütleme nii, et pisut suurema joffendolleriga mehel on ebamugavam käia tight jeansidega, sest kõikide (s.h. ka mõningate meeste) pilgud vajuvad automaatselt allapoole - töökeskkonnas ei ole seda vaja
Kommentaar
-
teemas R.I.P.??Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustaastasse 2019. see on normaalne, et mehed räägivad lisaks jalgpallile ja naistele ka rõivamoest ja tunnetest.★★★★★★
Kommentaar
-
Surivoodil ümises "Take me to the hospital"?Algselt postitas zelee Vaata postitustRIP Keith Flint The Prodigy'st https://www.bbc.com/news/entertainme...hcXWVy7bTE4gKQ
Aga hea meel, et ühel eelmise aasta ilusal suveõhtul sai oma silmaga ära nähtud härra.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar