Algselt postitas lenc
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
R.i.p
Collapse
X
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustCharles Grodin - minuvanustele, et see oli see djüüd, kes mängis Beethoveni esimeses kahes filmis pereisa.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Käisin pühapäeval matustel aga kurb ja rusuv on noore inimese lahkumise üle siiani. Ma ei saagi aru, mis just Vahuri minek nii valus on... Puhka rahus ja ma mäletan sind igavesti armas naabrimees!
Sõnad ja viis Vahur Afanasjev. Salvestatud 20. märtsil 2021 Kasepääl. Mängitud Hellase pianiinol, instrumendi kohal seinal on Raido Randoja töö "Iiob kinnita...
PS. ma ei oska siia otse videolinki panna.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I dont care what you think of me!
Unless you think Im awesome in which case, youre right! Carry on
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustCharles Grodin - minuvanustele, et see oli see djüüd, kes mängis Beethoveni esimeses kahes filmis pereisa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMax Mosley.
Fun fact: Tema isa pulmas oli Adolf Hitler isiklikult omal ajal."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar