Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurb, kui lennukikapten arvab, et on targem kui lennujuhid ja ei võta kuulda soovitusi
R.I.P
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Ootaks enne ära ametliku uurimise tulemuse, seal kandis toimunud sündmuste osas ma pigem kohe vene versiooni aluseks ei võtaks.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Mul on täna häbi ,et Ilves on selline oma perset ja nahka hoidev rott ,kes ei julgend Poola presidendi matustele lennata. Ütlen välja selle ,mis ammu juba keelel ja meelel -oled topakas mikihiir.
wat? president kelle ametivend hukkus lennuõnnetuses, peaks sõitma matustele kui tal on väga suur võimalus samuti hukkuda?
mõistame siis juba obama, haloneni, merkeli ja sarkozy ka hukka.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
wat? president kelle ametivend hukkus lennuõnnetuses, peaks sõitma matustele kui tal on väga suur võimalus samuti hukkuda?
mõistame siis juba obama, haloneni, merkeli ja sarkozy ka hukka.
Täpselt! .Mikihiir ongi sinu eelpool loetletud tegelaste kannupoiss.
no ilves oleks ju võinud kah varem maismaa pealt autoga sõitma hakata poola, nagu tegi seda Ansip.
Ilves veel ütles, et Kaczyński oli tema sõber.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Mul on täna häbi ,et Ilves on selline oma perset ja nahka hoidev rott ,kes ei julgend Poola presidendi matustele lennata. Ütlen välja selle ,mis ammu juba keelel ja meelel -oled topakas mikihiir.
ÕIGE! Tahame tagasi Arnold Rüütlit! Tema on ikka see õige Eesti mees.
ÕIGE! Tahame tagasi Arnold Rüütlit! Tema on ikka see õige Eesti mees.
Miks sa nii ütled! Ma ei taha sugugi mingit endist kommarit vaid tahan ,et riigil oleks julge ja enesekindel president aga mitte mingi endine Vaba Euroopa valvejoodik.
Kuule, Poolas on ju kõik käinud, mis sinna ikka minna. Ma saaks aru, et kui oleks Šeisellide president surma saanud, siis sõidaks kogu Riigikogu teda nädalaks mälestama.
Kommentaar