Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

töö maagia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Krt ma vist enne rikkaks ei saagi, kui ma põhjatut õllepudelit ei leia, sest kogu oma teenistuse lasen ju kurguvalamust alla. Krt mingi nokk oksene-saba sitane sündroom, miski ei toimi.
    Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
    Cry welcome to the song.
    And as it lifts you, time to move on.
    We go!

Kommentaar

On laupäeva hommik. Kell on 15 minutit 9 läbi ja ma olen juba tiba üle tunni tööd teinud. Kõik tänu sellele, et jõulud tulemas ja see on eestlaste jaoks ju kõige suurem kommertspüha. Vaja ju ainult ASJU osta, ASJU, ASJU, ASJU. Võidab see sellel on suures rohkem ASJU !!! Häid peagi saabuvaid jõule kõigile!!!
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
        Loen minuteid, kakskümmend korda kuuskümmend sekundit veel, siis võib koju suunduda ja sealt edasi koondise mängule.

Maagiat pole, väsimus on ainult.. Hea, et vähemalt töönädala keskpunkt on ületatud. Kaks päeva veel - nädalavahetus!

Võitle, Eesti, võitle!
        sa oled küll korralik töötaja,sekundilise täpsusega teed toimetusi..,järgmine kord lase varem jalga,öeldes,et ma olin eila kauem.juhl,kui sa muidugi kirurg, jalkakohtunik vm.sellist pole
        Kapten Trumm

Kommentaar

nagu näha ei tehtud eelmine nädal üldse tööd. tööpõlgurid

Kommentaar

mina teen iga päev tööd. täna krt 30-st lapsest 8 ainult koolis...

krdi Bush

Kommentaar

Jõudsin tööle 9.25, uni oli liiga magus.. magasin rsk sisse..

Kommentaar

Selleks aastaks on meil ihatahes nüüd rahu majas. Mõnus on kohe olla kui nii rahulik on
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

valetad raibe. kolmapäeval on sul inventuur veel

Kommentaar

Eile oli siis firma jõulupidu. Kõhtu täiendasime Glorias, tanksime RIFFIS (korra käisime kahel korral ka Valli Baarist läbi: shotte tegemas: millimallikas ning ferrari) ja lõpetasime Hollywoodis. Jubedus, missugune peavalu.. Jõulud tulevad praegusi emotsioone vaadates kainelt..

..jätkan töö tegemist.

Kommentaar

meie treener

Kommentaar

paluks reinu postitus kustutada, sest ta eiras ajaakent

Kommentaar

BOW!!!

Võiks kaineks saada juba.
                          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Natukene veel, ainult naaaatukene....

Kommentaar

Ah ma lähen vist minema, nagunii midagi teha ei viitsi.
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                paluks reinu postitus kustutada, sest ta eiras ajaakent

Kustutasin ise ära ja postitan uuesti:

inventuur on mul kolmapäev ja neljapäev, ah+v!!!

Kommentaar

Working...
                                X