Krt ma vist enne rikkaks ei saagi, kui ma põhjatut õllepudelit ei leia, sest kogu oma teenistuse lasen ju kurguvalamust alla. Krt mingi nokk oksene-saba sitane sündroom, miski ei toimi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
töö maagia
Collapse
X
-
On laupäeva hommik. Kell on 15 minutit 9 läbi ja ma olen juba tiba üle tunni tööd teinud. Kõik tänu sellele, et jõulud tulemas ja see on eestlaste jaoks ju kõige suurem kommertspüha. Vaja ju ainult ASJU osta, ASJU, ASJU, ASJU. Võidab see sellel on suures rohkem ASJU !!! Häid peagi saabuvaid jõule kõigile!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
sa oled küll korralik töötaja,sekundilise täpsusega teed toimetusi..,järgmine kord lase varem jalga,öeldes,et ma olin eila kauem.juhl,kui sa muidugi kirurg, jalkakohtunik vm.sellist poleAlgselt postitas Silver Vaata postitustLoen minuteid, kakskümmend korda kuuskümmend sekundit veel, siis võib koju suunduda ja sealt edasi koondise mängule.
Maagiat pole, väsimus on ainult.. Hea, et vähemalt töönädala keskpunkt on ületatud. Kaks päeva veel - nädalavahetus!
Võitle, Eesti, võitle!Kapten Trumm
Kommentaar
-
Eile oli siis firma jõulupidu. Kõhtu täiendasime Glorias, tanksime RIFFIS (korra käisime kahel korral ka Valli Baarist läbi: shotte tegemas: millimallikas ning ferrari) ja lõpetasime Hollywoodis. Jubedus, missugune peavalu.. Jõulud tulevad praegusi emotsioone vaadates kainelt..
..jätkan töö tegemist.
Kommentaar
-
BOW!!!
Võiks kaineks saada juba.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustpaluks reinu postitus kustutada, sest ta eiras ajaakent
Kustutasin ise ära ja postitan uuesti:
inventuur on mul kolmapäev ja neljapäev, ah+v!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar