sihuke huvitav kusimus tekkis, et kas keegi teab kust neid voiks leida ja kes olid autoriteks enamjaolt, motlen siin muusikuid.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
eesti loodusfilmide muusika
Collapse
X
-
ENSV ajal oli sellise kuulsa prantsuse helilooja looming mingi loodussaate tunnus muusikaks või oli see mingi loomaaja saade etv pealt nüüd....
Paul Mauriat - Alouette
Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.
üks veel talt siis
Paul Mauriat - Love Is Blue
Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.
Paul Mauriat suri see kuu
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustENSV ajal oli sellise kuulsa prantsuse helilooja looming mingi loodussaate tunnus muusikaks või oli see mingi loomaaja saade etv pealt nüüd....
Paul Mauriat - Alouette
üks veel talt siis
Paul Mauriat - Love Is Blue
Paul Mauriat suri see kuu
ma motlen sellist veidi kurvameelset muusikat, kus on tavaliselt kasutusel ka vilepill jne. selline vana eesti muusika nagu. voi krt ma ei oska seda seletadaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
No näiteks Rein Marani filmidele on minu teada Urmas Sisask päris tihti muusikat kirjutanud. Nii et eks ikka eesti heliloojate poole tasub ilmselt vaadata. Kust sellist kraami leida võiks, sellest ei ole küll paraku õrna aimugi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kui tahad sellist Eesti asja, siis vaata www.estmusic.ee, seal on etno osa ka, äkki sealt leiad. Sisaski muusikat on seal samuti (muu hulgas ka muidugi teised eesti heliloojad).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar