Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti loodusfilmide muusika

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

eesti loodusfilmide muusika

sihuke huvitav kusimus tekkis, et kas keegi teab kust neid voiks leida ja kes olid autoriteks enamjaolt, motlen siin muusikuid.
    Catalunya is not Spain!

ENSV ajal oli sellise kuulsa prantsuse helilooja looming mingi loodussaate tunnus muusikaks või oli see mingi loomaaja saade etv pealt nüüd....

Paul Mauriat - Alouette

Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.

üks veel talt siis

Paul Mauriat - Love Is Blue

Hightail Spaces lets you send unlimited files, of any size, to anyone. Collaborate with your team and evolve your work.

Paul Mauriat suri see kuu

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
      ENSV ajal oli sellise kuulsa prantsuse helilooja looming mingi loodussaate tunnus muusikaks või oli see mingi loomaaja saade etv pealt nüüd....

Paul Mauriat - Alouette

üks veel talt siis

Paul Mauriat - Love Is Blue

Paul Mauriat suri see kuu
      ei ole paris see.
      ma motlen sellist veidi kurvameelset muusikat, kus on tavaliselt kasutusel ka vilepill jne. selline vana eesti muusika nagu. voi krt ma ei oska seda seletada
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

No näiteks Rein Marani filmidele on minu teada Urmas Sisask päris tihti muusikat kirjutanud. Nii et eks ikka eesti heliloojate poole tasub ilmselt vaadata. Kust sellist kraami leida võiks, sellest ei ole küll paraku õrna aimugi.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Kui tahad sellist Eesti asja, siis vaata www.estmusic.ee, seal on etno osa ka, äkki sealt leiad. Sisaski muusikat on seal samuti (muu hulgas ka muidugi teised eesti heliloojad).

Kommentaar

tanud! eks ma tseki asja ule. kui keegi veel midagi teab, siis andku aga marku!
            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ehk leiad siit abi

Kommentaar

Working...
              X