une-mati fannklubile aga rahustuseks, et kindlasti on neil unetutel ka mingi adekvaatne pohjus arkvel olekuks. minul naiteks oli selleks Lissabonist Parnusse reisimine. ja paljud kindlasti ka opivad jne..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kaua olete järjest üleval olnud?
Collapse
X
-
Kui igal täistunnil purgike "Red Bull" joogikest kõrist alal voolab, siis küll.Algselt postitas Maris Vaata postitustLihtne arvutus ütleb, et vist mingi 40-41 tundi umbes. Täitsa normaalne tunne oli lõpus ka veel kusjuures.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Mina sain täiesti ilma hakkama! Ja igast Startereid ja muid asju ka mitte. Isegi kohvi mitte. Ma olen vist imelik veits.Algselt postitas Maarek Vaata postitustKui igal täistunnil purgike "Red Bull" joogikest kõrist alal voolab, siis küll.
Kommentaar
-
:aiai: nii ei tohi, estonike, kõik ikka ise omad lugemata postid läbi loevad! :aiai:Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustkle, mul jäi üks postitus just madalamate liigade all lugemata. viitsid ehk läbi lugeda?
meil kõigil ju oma järjekord ja graafik
olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Suve algusest peale on ligi pooled ööd vahele jäänud. Rekordeid ei ole lugenud, aga 40h on suht tavaline laks. Kohvi on abiks, aga jääkülm värskeltpressitud sidrunivesi on üle kõige.
Mingit kahjulikku mõju tervisele ei ole täheldanud, kui hägune mälu välja arvata.
Kommentaar
-
öö on kirjutamiseks küll hea aeg tõepoolest!
enda lemmiktegevus öösiti on raamatute lugemine :õnnelik: nii mõnigi öö on põneva kirjanduse tõttu hommikuks saanud, ennem kui ma voodisse pugeda söandan
aga kutse jätan meelde! vaata et varsti kolistangi õllega su ukse taga!

olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
kusjuures mina ei suuda öösel kaua üleval olla. mõned õpivad öö otsa jne, kuid mul lööb mingi kella 1 juures mingi bloki ette ja loe v tee mis tahad, aga mingit kasu sellest pole ning eriti mdiagi meelde ka ei jää. Õppimiseks kasutan pigem hommikust ärkamist, et näiteks kell 9 on eksam ja ärkad 6 üles ja loed asjad korra läbi.Ja mina ei pidutse ka öö läbi kuskil ja ei joo jne, sest kui ma liiga kaua üleval olen, muutun sigatigedaks. Uni rokib. lähengi tuttu. head und
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar