Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Anti-Depressandid ka enam ei aita raisk. Kuidas leevendada tohutut piina oma hinges? Elu tundub mõttetu ja tulevik lootusetu... Jube on
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
lähme kolmapäeval riffi... seal on noored ja lollid ja purjus tüdrukud, valetame, et me oleme jalgpallurid norrast... ja siis saame terve öö mingeid smurfe nusberdada... ja hommikul on elu kohe ilusam
lähme kolmapäeval riffi... seal on noored ja lollid ja purjus tüdrukud, valetame, et me oleme jalgpallurid norrast... ja siis saame terve öö mingeid smurfe nusberdada... ja hommikul on elu kohe ilusam
Ma ei ela tallinnas ja ma arvatavasti ei oskaks ühegi tüdrukuga vahet pole kui purjus midagi peale hakata, kuna ma pole ühegagi praktiliselt rääkinudki. Tüdrukud on mu üle ainult naernud
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
a... aga vehet ei ole ju.. valeta, et sa oled ropult rikas ja sul on suur noku ning voodis oled kui loom, mõni ikka tuleb ja küsib seksi, siis annad suhu, lööd munnigas vastu põske ja irvitad ise nende üle
loodan et see mingi ebaterve huumor pole, sest see oleks way out of line. ja üldiselt tean ma tunnet, et kõik on perses. võime kusagil natuke istuda, kui tahad. kasvõi kolmapäeval riffis.
aga konkreetset olukorda kõrvale jättes - üks soovitus teile kõigile vanalt foorumipeerult: igasugused suht karmid otsused, nagu näiteks naise pikalt saatmine, tiibretisse mungaks minemine või ka oma elukallale kippumine on otsused, mida ei pea tegema täna ja otsekohe. et oota natuke. ja kui natuke rahunenuna tundub samamoodi, siis jõuab oma mõtte alati hiljem teoks teha.
kui nii pelgad, siis mingitest jutukatest leiad mingise kaaslanna ja hakkad liini ajama... missugune see daam päriselus pärast välja näeb ei huvitagi sind, sest läbi neti tundub klapp juba niihea! Saksamaal juhtus kaa nii hiljuti (telekast ise nägin! 8-) )
a tegelikult elu on lill! räägi mis mureks siis, et elujanu väheks kipub jääma?
Edit: Et terroribanaani kohata peab mingise häda endale külge pookima? ja kas siis ka kuivikbanaani oleks lootust kohata?
Et mis mul mureks? Noh võib öelda et kõik sai alguse koolist, ma pole kunagi olnud eriti populaarne ja lõpu poole polnud mul enam ühtki sõpra mind kiusati ja olin alati üksi ning sellest tingituna hakkas kõik minema sitasti hinded langesid jne. Ime et ma üldse 9. klassi ära lõpetasin. Nüüd olen sõltuvuses rahustitest ja muudest anti-depressantidest ja viimasel ajal ei suuda ka need valu leevendada. Varsti saan 19 ja mul pole praktiliselt ühtegi sõpra, töökohta ega ka lootusi parema tuleviku suhtes. Tundub et kõik vaatavad mulle ülevalt alla ja tänu sellele et ma olen lühikest kasvu pole see lihtsalt kõnekäänd. Ma olen eluaeg olnud luuser ja mitte milleski hea ja tundub et nii läheb ka tulevikus...
Ööliblikas, su tung on imeline.
Sealt (siit) pole tagasiteed.
Ööliblikas, su tund on imeline.
Siit (sealt) pole tagasiteed ---
teispoolsused mõlemad need.
Nende klaaside taga on tuli,
on valguse algus ja lõpp.
Mina näen seda ammu juba,
mina tean, see on Surma tuba,
oo, ma tean, see on elutuba.
Sinna tuppa! Ma pean, ma pean!
Oma suuri must-valgeid tiibu
kannan läbi aastate öö.
Vastu akent, õnnetu, liibu!
Sinna tahta --- su elutöö.
Olen raske ja libisen alla.
Jälle ründan ja vapustan.
Selja taga on pimedad ajad.
Surma valgus on see, mida vajad.
Lambiklaasi kohale sooja
lendab vapustav sõnumitooja.
See on hommik. Meile ja mulle
tuleb aeg, et lennata tulle;
tuli surnuks puhuda ise
läbi elu nii imelise.
Tegelikult pakkus Eston, kes muidu on ilge pärdik, täitsa vahva lahenduse. Ehk siis trenn. Olgu selleks suusatamine, keegel või jalgpall. Kui oled Tartus võin sulle ise mõnda treeninggruppi tutvustada ja sealt need vahvad suhted arenema hakkavadki. Üldjuhul on sellised seltskonnad täitsa mõnusad ja midagi tehes on võimalik masendusest ka võitu saada.
Lisaks mulle on alati meeldinud mingite konkreetsete sihtide seadmine. Kuigi see pole mul alati õnnestunud, siis selleks aastaks on neid kaks - lõpuks ülikool lõpetada (pärast seitset aastat õppimist) ja suusatada läbi Tartu maraton. Et need on paigas, on ka elu nende järgi sisustatud. Teen endagi imestuseks suusatrenni ja õpin iga päev väheke meediateooriat. Tasapisi, kuid ikka edasi. Loobuda pole küll mõtet.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
keskkonnavahetus sobib ka mõnele inimesele. kui ikka maru kõrini saab kohalikust rutiinist jms, siis võid mõneks ajaks välismaale sõita. ülikoolis on see muidugi lihtsam, sest saad veel stippi ka kõigele lisaks. Ise kihutan ka pooleks aastaks minema. Sellega seoses võid sa aidata ka Soccerenetti ja hakata neile välisjalgpalliuudiseid kirjutama
Äitäh kõigile kes midagi välja pakkusid, eks ma vist pean jah hakkama millegiga lõpuks tegelema. Üritan olla positiivsem. Hommik on kindlasti õhtust targem
Kommentaar