Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Teater
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you. -
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Käisin Draama teatris mingit kaartide asja vaatamas. Tissid olid videoinstallatsioonis. Muust ei saanud sittagi aru. Muidu meeldis, polnud ammu teatris käinud.Kommentaar
-
Draamas "Kaart ja territoorium" siis.Noore Ulfsaki lavastatud, pileteid saada küll,mulle päris meeldis.Invest In AfricaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
No mitte kuidagi ei suuda sellest laval ähkimisest, ohkimisest ja teatud juhtudel ka püherdamisest vaimustuda. Vabalt võib minu isiklik probleem olla, et eelistan rohkem vanakooli teatrit. NO99 on aga võrreldes algusaegadega ikka kõvasti alla käinud. Kasvõi trupi võimekuses on sajaga kaotatud. Praegune trupp on mõne üksiku erandiga ikka täielik meh.
Ja noh, eks seegi näitab midagi, kui näitleja(d?) ise ootavad selles teatris, et saaksid rohkem sõnalisi rolle ja ei peaks ainult räuskama või püherdama. Ja see pole minu väljamõeldis, vaid olen ise seda ühelt NO99 näitlejalt kuulnud, kellega meil ühiseid tuttavaid on.
Mis see fenomen täpsemalt on? See, et korra Avignoni teatrifestivalile pääseti?Kommentaar
-
No nende suurkogu, siis see teine suuretendus jms on ikka kõva tase olnud. Ehk teater, mis julgeb ühiskondlikult terav olla. Ei pruugi ähkimine meeldida jne, aga selleta kaotaksime ühiskonnana kõvastiNo mitte kuidagi ei suuda sellest laval ähkimisest, ohkimisest ja teatud juhtudel ka püherdamisest vaimustuda. Vabalt võib minu isiklik probleem olla, et eelistan rohkem vanakooli teatrit. NO99 on aga võrreldes algusaegadega ikka kõvasti alla käinud. Kasvõi trupi võimekuses on sajaga kaotatud. Praegune trupp on mõne üksiku erandiga ikka täielik meh.
Ja noh, eks seegi näitab midagi, kui näitleja(d?) ise ootavad selles teatris, et saaksid rohkem sõnalisi rolle ja ei peaks ainult räuskama või püherdama. Ja see pole minu väljamõeldis, vaid olen ise seda ühelt NO99 näitlejalt kuulnud, kellega meil ühiseid tuttavaid on.
Mis see fenomen täpsemalt on? See, et korra Avignoni teatrifestivalile pääseti?Kommentaar
-
Suurkogu oli 2010. Pärast seda .... mnjah. Olen pigem nähtus pettunud. Enne, tõsi, olid väga head tükid nagu "Nafta", "Pea vahetus", jms, mis mulle tõesti meeldisid. Siis läks kuidagi liiga laadaks kätte ära.
Muidugi, paar ägedat on ka pärast olnud, kuid pigem nõrk.
Aga noh, ühe vaataja arvamus.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Noh, mis teater, siis rohkemat on suutnud?Suurkogu oli 2010. Pärast seda .... mnjah. Olen pigem nähtus pettunud. Enne, tõsi, olid väga head tükid nagu "Nafta", "Pea vahetus", jms, mis mulle tõesti meeldisid. Siis läks kuidagi liiga laadaks kätte ära.
Muidugi, paar ägedat on ka pärast olnud, kuid pigem nõrk.
Aga noh, ühe vaataja arvamus.Kommentaar
-
Lavastused nagu "Kommunisti surm","GEP", "Perikles" ja "Kuidas seletada pilte surnud jänesele?" olid ikkagi omast klassist terve Eesti teatri kontekstis. Peale 2010/11 pole seal miskit peale pideva alastuse märkimisväärset tehtud. Tunnistan, et peale 11. aastat pole seal teatris ka käinud, hilisem negatiivne kirjeldus põhineb tuttavate nähtul.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar