Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Teater
Collapse
X
-
Sa ikka tahtsid öelda viisp**s onja
.
Hirvekütis oleks võin ikka ette hoiatada minust nata neid paugu värke
Kommentaar
-
andeksandmatu kala. (siia mõni punastav emotikon)
ma nagu mäletasin, et meil oli rohelise avatariga Maarja. igatahes ei ole ma teie kummagiga kunagi teadlikult kohtunud, mistõttu ei ole ehk andestamatu nime sassiajamine.
niisiis Maris, kui sa jaanuaris teatriKonna vajad, siis minu kutse on jätkuvalt jõus«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
see esimene pauk, mis lasti ootamatul hetlek pani saali kenasti võpatama. siiski olid palju rõvedamad need paugud, mille tulekut mõnevõrra põhjalikumalt ette valmistati.
kõige lahedam koht minu jaoks oli siiski matustel lastud Hendrixi Woodstocki versioon Star-Spangled Bannerist (võhikutele: usa hümn, mängitud mõnevõrra ebaortodoksel moel).
viisp****«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
-
Peale esimest vaatust olin küll tiba pettunud aga teine oli parem ning kompenseeris kogu seda asja.
Avdjushko oli tõesti ikka täiesti jubedus. Ma ei saa aru kuidas saab nii andetu inimene näitleja olla. Lutsepp ja Oja olid kindlasti selle tüki parimad.
viis kümnest annaks hindeks vms
Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Eile vaatasime lõpuks viimase aja tõenäoliselt populaarseima tüki, 'Eesti matuse' ära. Kaua seda juba mängitakse, miski 2 aastat vähemalt vist? Aga noh, arusaadav ka, kel vähegi maavanaema-vanaisa olnud/on (ja neid peaks jaguma), sel on äratundmisrõõmu rohkem kui rubla eest. Kargu 'kamtšatka'-monoloogi peale sain ikka pisara silmast välja naerdud kah.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Julgeks vaielda nii mõnegi poisi-tüdrukuga, kes siin sõna võtavad.
Esiteks ei tea kas tegu on vaid mässumeelsete, alternatiivnoortega(sobib vaid Krahl ja NO) ja teismelistega(sobib vaid komöödia) või on siin teemas sõna võtnud ka elunäinumad inimesed.Kui palju olete näinud teatrit väljaspool Eestit?
Eesti teatripilt keskmiselt on vägagi tugev.Meil ei ole midagi häbeneda võrreldes teiste riikidega.On sügavsümbolistlikku(NO,Krahl) ja kvaliteetteatrit.
Ka jalaga tagumikku komöödiat leidub, aga diapasoon peabki olema lai.Meil on väga palju häid näitlejaid.
Need kes siin kiruvad võiksid vaadata keskmist Soome teatrit, kus ilmtingimata keegi paljaks võtab, või ropendab palju "torust tuleb".Saksa räme teatrit, kus heamaitsepiir ületatakse maailmarekord kõrgustel j.n.e.
Tõsi sama ei saa minu arvates öelda Eesti kinokunsti kohta.Võibolla on meil head ja andekad režissöörid, kes aga ei leia piisavalt materiaalseid vahendeid, et arengus järgmisele tasemele jõuda.Kommentaar
-
-
35?... umbes 50 peaks olema. küsimsed ei jää õhku. loe raamatut.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
-
Meeletu ja Vincent on nähtud. Esimese kohta võib ülistusi lugeda pea kõigis väljaannetes. Samas on Vincent väga korralik tükk ja Hobuveski on sellise vahetu etenduse jaoks lausa ideaalne.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
(kui sa mõtlesid mind)
Kommentaar