Ühed mustad mõlemad..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Auhinnad anno 2006
Collapse
X
-
krt, siim. sul on 100% õigus, kuid selliseid asju ei tohi välja öelda :|Algselt postitas mazz Vaata postitustKellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? LauraM, virisemine tapaks
Kommentaar
-
Sellepärast ma end jobude kategooriasse paigutasingi.Algselt postitas dannar Vaata postitustkrt, siim. sul on 100% õigus, kuid selliseid asju ei tohi välja öelda :|
Kommentaar
-
TOP 5 postitajad:eston, taku*, daywalker, sajets, mcN
Suurim jobu:ballack
TOP 5 jobud:rein, eston, taku*, mcN, Pras
Parim teema:lambi teema...
Nõmedaim teema:FC Flora
Parim postitus:
Nõmedaim postitus:
Naljakaim postitaja:Scooter
Naljakaim postitus:
Kõige targem postitaja:rK
Kõige enam närvidele käiv postitaja:ballack
Kõige jäärapäisem postitaja:Silver
Kõige ropum postitaja:taku*
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Scooter
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Marcello
Kõige optimistlikum postitaja: Eston
Kõige pessimistlikum postitaja:ballack
Parim uustulnuk:
Keda igatsen? Valgeid jõule
Kõige fännim fänn: Sen
Kõige vaimukam postitaja:taku*
Kõige iroonilisem postitaja: Darren
Kõige seksikam postitaja:Rein ja MrgInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Parim postitaja: PraS
TOP 5 postitajad: PraS, taku*, 17, Rein, Silver, Jaan
Suurim jobu: AIVAR POHLAK - fitti käib ka närvidele
TOP 5 jobud: pohlaku jüngrid ja need kes siiani ootavad Terehhovi avanemist palliplatsil
Parim teema: ei ole
Nõmedaim teema: FC Flora ja Kristen Viikmäe
Parim postitus: ei tule meelde kohe
Nõmedaim postitus: FC Flora topicus enamus
Naljakaim postitaja: taku* või estoni
Naljakaim postitus: taku* oma aga ei leia ülesse
Kõige targem postitaja: Raimo
Kõige enam närvidele käiv postitaja: terehhovi fännid
Kõige jäärapäisem postitaja: eestimees
Kõige ropum postitaja: taku*
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Flora fännidega sest annaks nad kohe välja
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jaan
Kõige optimistlikum postitaja: taku*
Kõige pessimistlikum postitaja: ----------
Parim uustulnuk:----------
Keda igatsen? -------------
Kõige fännim fänn: 17
Kõige vaimukam postitaja: taku*
Kõige iroonilisem postitaja:
Kõige seksikam postitaja: Mrg -
uuuuuuuuuuu jaaaaaaaa
Kommentaar
-
Parim postitaja: viimasel ajal on dannar silma paistnud.
TOP 5 postitajad:mcn ja fitti ja vandersell jne "vanakooli mehed"
Suurim jobu: -
TOP 5 jobud: enamus ManU ja Chelsea ja muude suurklubide noorfännid häirivad.
Parim teema: ebaterve huumor
Nõmedaim teema: totsid, totsid, totsid
Parim postitus: arvatavasti midagi Tanelilt kui ta jaurama hakkab
Nõmedaim postitus: loe eelmist
Naljakaim postitaja: eston
Naljakaim postitus: -
Kõige targem postitaja: jalgpalli kohapealt mcn, muidu rohelineKonn.
Kõige enam närvidele käiv postitaja: kõik inimesed kes päevast-päeva, nädalast-nädalasse jauravad sama teema üle. Siinkohal tervitakski eestimeest (Goes on pask, mida teevad Viikmäe ja Terja koondises?, kus on Purje?), Tanelit (Juventus on rämps, Materazzi on jumal jne)
Kõige jäärapäisem postitaja:-
Kõige ropum postitaja:-
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Enamus Juve fänne tahaks näha, aga kõik on üle Eesti kuidagi pillutatud.
Kõige optimistlikum postitaja: taku*
Kõige pessimistlikum postitaja: Newcastle`i fännid alati vinguvad enne mänge vigastuste ja asjade üle, kui samas on mõneti arusaadav ning eestimehe suust ei kuule ka positiivseid mõtteid.
Parim uustulnuk: Sajets, kuigi ta pole just päris uustulnuk.
Mida igatsen?: Jyrka idiootset huumorit ning huvitavaid diskussioone.
Kõige fännim fänn: Tanel
Kõige vaimukam postitaja: -
Kõige iroonilisem postitaja: eston
Kõige seksikam postitaja:-
Kommentaar
-
TOP 5 postitajad: neid on rohkem kui 5
TOP 5 jobud: lastele anname andeks, aga täismeeste lapsik jutt on küll vastuvõetamatu. The usual suspects, ühesõnaga.
Parim teema: Hea burger roosa kastmega
Väga oluline infokogum nendel teatud päevadel kuus.
Nõmedaim teema: Kas elu on lill? Põhimõtteliselt on see veel nõmedam väljend kui 'ninnu-nännu', pealegi teab iga laps, et elu on lits.
Parim postitus: eestimehe 'saatsin cv ära' väga head eesti keele oskust nõudva ETV sporditoimetaja otsimise kuulutuse peale
Kõige targem postitaja ja Naljakaim postitaja: käivad justkui käsikäes, sest kel nutti ei ole, see ka head nalja teha ei mõista. konn ja Vincent näiteks.
Naljakaim postitus: konna seenelkäik 'Käes on seeneaeg!' teemas oli päris hea, rohkem ei viitsi praegu otsida.
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Senaatoriga, ta hakkab võsas iiri keeles räuskama ja tatistama ja annab meid vaenlasele välja.
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Tahtsin näha Vincenti, aga nägin juba ära. McN selja nägin ka pubis ära. Kes siis veel jääb... Dannar vahest.
Kõige optimistlikum postitaja: Leedsi mehed.
Kõige pessimistlikum postitaja: eelpool välja toodud märkus NUFCi sektori pihta ei olegi väga märgist möödas. Ehk et kui keegi viimasel ajal pessimismiga silma torkas, siis 'arakad. Aga need ajad on vist nüüd ka möödas.
Parim uustulnuk: Blue Rock by far.
Keda igatsen: SW
Kõige fännim fänn: Miko
Kõige seksikam potsataja: Tsheburaska
Parim allkiri: konnal muidugi
Parim avatar: te olete enamik igavesed koid ja ei raatsi avataride ostuga foorumit spondeerida. Aga näiteks IndrekL-il on mingi ablas miisu seal, noor küll, aga ikkagi tore.
Enim arenenud alafoorum: 'muu euroopa jalgpall', tänud härrased lorenzo, blue rock, ethan etc.
Alafoorum, mis mõtte kaotanud: MTÜ Jalgpallihaigla. Kuskilt läbikäinud idee muuta teema nime ja koondada sinna alla muudki fänniliikumised ja -rühmitused, nii vähe-palju, kui neid esialgu leidub, on jumekas.
.. praeguseks kõik, võib-olla tekib mul tahtmine hiljem midagi veel lisada.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Kuivik nõustub täies oma plekilisuses. Ja samas annab au esigrafomaani julgusele kõik ausalt üles tunnistada. Mõne nominatsiooni saanud härra asemel taandaks ma end esimesel võimalusel. Samas on Kuivik valmis kübarat kergitama teatud noorema generatsiooni esindajate aadressil, mille säravamad eksemplarid dannari ja vincentiga eesotsas on seda asja siin püüdnud ikka elus hoida.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMina jätaksin sel aastal auhinnad välja andmata. Väga lahja aasta oli foorumis - ka minu enda jaoks. Ei leidnud aega ega jaksu enam niipalju panustada kui varemalt.sigpic
Kommentaar
-
Parim postitaja: mina olen
TOP 5 postitajad:fc soccerneti kõrsikud ja siis veel mõned.. rohkem kui 5
Suurim jobu: ei oska öelda
TOP 5 jobud: need kes minu postitusi kustutavad
Parim teema: Töö maagia
Nõmedaim teema: Öö maagia
Parim postitus: hetkel ei meenu.. aga neid on üksjagu
Nõmedaim postitus: ei tea
Naljakaim postitaja: mcnamara
Naljakaim postitus: kõik mcnamara postitused võtavad naerupisara silma
Kõige targem postitaja: britu
Kõige enam närvidele käiv postitaja: ma ei eta...
Kõige ropum postitaja: LauraM
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? riides klubikaaslastega... alasti oleks ok.
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? mm.. mingi.. oh. vombat!
Kõige optimistlikum postitaja: optimism on väikestele tüdrukutele.
Kõige pessimistlikum postitaja: raimo
Parim uustulnuk: rein
Keda igatsen? purjus noori tüdrukuid
Kõige fännim fänn: eestimees on vist päris kõva floora fänn
Kõige vaimukam postitaja: rünno
Kõige iroonilisem postitaja:ats purje
top 5 kõige seksikamad postitajad: by far.. eston oma roosade "have you seen my banana" bokseerite, karvase rinna ja kuldketiga riietusruumis räuskamas. Teine koht. raimo nõu jõuluvana kostüümis... ilma aluspüksteta ja näikesed tüdrukud süles... käsi ümber piha ja teine käsi taskus
kolmas koht on mihkelpallak ja britu koos. neljandaks jääb rein, sest ta on trennis liiga naiselik. 5 aga mitte nõrgem on terve ülejäänud fc soccerneti meespere.
Tegelt ma tean, et ma olen ise kõige seksikam... aga ebaviisakas on ennast esile tõsta jne...
*eriauhinna saavad need ahvid, kes mind ropuks peavad. molli annan.
Kommentaar
-
I thought i heard a heartbeat... but you ain't here.Algselt postitas taku* Vaata postitustNaljakaim postitus: kõik mcnamara postitused võtavad naerupisara silmathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustFoorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? mm.. mingi.. oh. vombat!
Keegi on minu nime endale saanud, või pole me tõesti kohtunud?
Kommentaar
-
Parim postitaja: Rünno
TOP 5 postitajad: Rünno, taku*, Eston, fitti, lorenzo/Dannar
Suurim jobu: chelseafan112
TOP 5 jobud: chelseafan112, Mikk4, Uuu jne.
Parim teema: -
Nõmedaim teema: -
Parim postitus: Nojah, kuid samas ei saa jätta mainimata, et Pie-Truck-Speedo tegi selle teise mängu ära...
Nõmedaim postitus: -
Naljakaim postitaja: Rünno
Naljakaim postitus: Nojah, kuid samas ei saa jätta mainimata, et Pie-Truck-Speedo tegi selle teise mängu ära...
Kõige targem postitaja: -
Kõige enam närvidele käiv postitaja: -
Kõige jäärapäisem postitaja: -
Kõige ropum postitaja: -
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? -
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? -
Kõige optimistlikum postitaja: -
Kõige pessimistlikum postitaja: Chiller
Parim uustulnuk: Uuu
Keda igatsen? -
Kõige fännim fänn: -
Kõige vaimukam postitaja: Rünno/taku*
Kõige iroonilisem postitaja: -
Kõige seksikam postitaja: -
Kommentaar
-
ma tahan sind veel ja veel ja veel (musi)Algselt postitas 17 Vaata postitustKeegi on minu nime endale saanud, või pole me tõesti kohtunud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar