Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas annad valimistel hääle Operile?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    astmeline tulumaks pole vist ammu enam teema...
    Tegelikult ikka on küll...

Savisaar on öelnud kaa, et kohe kui neil piisavalt võimu on siis teevad ära.
    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
      njah martin, üks asi on see mida räägitakse ja teine asi on see mida tehakse.....ehk siis mille heaga siis reps meil hakkama sai peale nende venemaal elavate vähemusrahvuste olukorra SUUUUURE kiitmise? valimislubadused on mõtetud....kõiki nad niikuinii kunagi ei täida ja kesikutele kombekohaselt ikka suheldakse äriliselt ainult oma komparteilastega. ausõna kui luba antaks siis tapaks keskerakondlasi (vahet pole kes ta on - ise liitus selle sigalaga) ja absoluutselt mitte mingit süümepiina ka ei ole.....rahvaliit hakkab ka juba samas suunas liikuma kurat.

Njah, vot huvitav... Üks väga auväärt akadeemik kirjutas niimood, et proua haridusminister on haridusvaldkonnas väga väärt tööd teinud ja usub, et nii see ka jätkuks. Härra ise on poliitikaski olnud, seda aga hoopis teise erakonna koosseisus. Ausalt öelda tema arvamust ma isegi väärtustan.
      Samas muidugi on proua ka piisavalt kaua saanud pukil olla.

Aga ka minul on juba valimas käidud!
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Vastasin ka neile. Tundsin huvi, et kus nad mu aadressi said. samuti teatasin neile,et olen juba oma hääle andnud ja nemad õnneks mu valiku hulka ei kuulunud. Veel teavitasin, et ainult ohmud toetavad erakonda kes pooldab astmelist tulumaksu. Samuti palusin neil edaspidi oma jaburaid lubadusi mulle enam mitte saata.

www.roosaelevant.ee - e-kampaaniad massidesse

Õnneks mul töömeilile seda paska ei tule, aga paistab, et ******* Elionil pole oma hot.ee aadresse küll kellegi eest vist soovi varjata.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

valimiskampaaniate rõveduses on kesikute käest liidrikoha endale näpanud reformvoodierakond

Kommentaar

Mõistusega inimesele (Homo sapiens) peaks küll selge olema, et selliseid erakondi, kes oma valimisreklaami TV kaudu peale suruvad, nagu viletsa pesupulbri reklaami, ei peaks mitte valima. Kahjuks käitub enamus inimestest just niimoodi, et ostavad seda viletsat pesupulbrit ning valivad neid erakondi, kes endast kõige rohkem märku annavad.

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
              aeg sõltub oponendi intelligentsusest, minnakse suisa marru ja ikkagi saab näha minu eelmises postituses mainitud tegevust.

Inelligentne inimene küll selliseid lauseid ei suuda kirjutada nagu sina.

Ma ei tea kuidas teistega on, aga mina pidin su viimast postitust 5 korda lugema, et aru saada mida sa öelda tahtsid. Proovi edaspidi lühemaid lauseid kirjutada ja mitte üle kahe sõna komasid toppida.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Midagi Lopezile - http://www.delfi.ee/news/majandus/ar...hp?id=15241924

Tundub, et Äripäev on ka tõsiuskseid nn. parempoolseid täis
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

kes muud nad siis on?

Kommentaar

Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

ühtin reinuga nii lopezi raskelt loetavate lausete kui ka astmelise edukamate inimeste trahvimise kohapealt.
                      (ega minu lausestus muidugi parem pole )

Kommentaar

ühtin reinuga /../ lopezi raskelt loetavate lausete /../ kohapealt.

.......................
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

njah martin, üks asi on see mida räägitakse ja teine asi on see mida tehakse.....ehk siis mille heaga siis reps meil hakkama sai peale nende venemaal elavate vähemusrahvuste olukorra SUUUUURE kiitmise? valimislubadused on mõtetud....kõiki nad niikuinii kunagi ei täida ja kesikutele kombekohaselt ikka suheldakse äriliselt ainult oma komparteilastega. ausõna kui luba antaks siis tapaks keskerakondlasi (vahet pole kes ta on - ise liitus selle sigalaga) ja absoluutselt mitte mingit süümepiina ka ei ole.....rahvaliit hakkab ka juba samas suunas liikuma kurat.
                          Milleks Bockimeestele arvuti?

Kommentaar

Pange ruttu ETV.
                            Valimisstuudios üksikkandidaadid!
                            üks neist siis:

Kommentaar

Jube hea naljasaade, selliseid võiks rohkem olla

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                                Jube hea naljasaade, selliseid võiks rohkem olla
                                Kes, nagu mina, sellest saatest ilma jäid, siis ETV24 lehel on saade kenasti olemas.

Asun vaatama, eile tiirlesin Käärikul.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X