Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Teie sportlikud saavutused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Teie sportlikud saavutused

teie parimad tulemused spordivõistlustel?
    ise sai kunagi eestikatel maadluses 5kohale tuldud aga see oli väga ammu.ei mäleta tõpselt aga koroonas sai kas 2001 või 2002 ka eesti mv osaletud ja tuli auväärt 101 koht,tean seda et viimaseid mänge eriti ei mäleta kuna seal juuakse rohkem kui mängitakse ja päris mitu mängu lepiti viiki baarist väljumata.sai ka kunagi sõjaväes olles osavõetud Võru-Väimela jookust ja 38 koht polnud sel ajal sugugi paha.
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Aastal 2003 tulin FC Soccerneti ridades V liiga viiendaks.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Mul endal kõrgeid saavutusi ette näidata pole aga sõber on pohmakabes kibe käsi.
      Supplies!

Kommentaar

Aastal 1998 Tallinna koolide mõõduvõtus Kalevi staadionil kaugushüppes 8. koht tulemusega 5.55. Esimesed seitse olid vist kõik mingist spordikoolist ja neil olid lausa naelikud, pursuid krt, mina hüppasin katkiste tossudega.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

3 korda tuld harjumaa jalka MV medalile - 3 pronksi

Kommentaar

Ma käisin kuni 12nda klassini peaegu, et korralikult kehalises kasvatuses...
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Krt ma sain üleemisel nädalal Eesti meeste tennise III liiga turniiril 3. koha (poolfinaalis sain peksa).
              Ses mõttes, et üle 5 a. pole enam tennist mänginud.

Tegelt kah!
              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

jalkas olen Eesti noorte MV-l viies olnud.
                Saaremaa koolinoorte MV-lt ja kooli MV-lt on ka päris palju diplomeid ja medaleid (suusatamine, jooks, ujumine, kaugushüpe)

Aga ise pean päris suureks saavutuseks sügisel 2006 poolmaratoni läbimist ja kaks korda olen Saaremaa kolme päeva jooksu läbinud.
                Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Mina sain lasteaias palliviskes teise koha. 16 meetriga (täisealisena ei osanud just seda ala absoluutselt) lisaks tulime kooliga 9. klassis maakonna kolmandaks jalgpallis. mina olin väravas. Tervitan kõiki, kes mind tunnevad ja luban naerda

Kommentaar

Kodus seina peal on mul täpselt samasugune (ainult teise nimega):

Tipptulemust aitas püstitada:

Sel aastal teen üle

Kommentaar

jõin koos martin viiaskiga viina

Kommentaar

Siis, kui ma veel noor olin, sain maakonnas kergejõustikus oma vanusegrupis teisi-kolmandaid kohti, paar korda tulin meistriks ka. Kossus tulime paar aastat tagasi oma kooli tiimiga maakonnas III kohale. Siis sellisel toredal üritusel nagu Peipsi mängud (Peipsi-äärsete valdade suvemängud), võitsime oma valla esindusega sõudmises I koha ja ühel hästihästi pisikesel sõudmisvõistlusel võitsin tüdrukute arvestuses I koha…ühtegi konkurenti polnud…

Kommentaar

ma olin ühel suusavõistlusel 8058's. päriselt.
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

eelmine aasta kooli sisekergejõustiku mvl sain kuulitõukes teise koha. tulemusest ega kuuli kaalust pole muidugi aimugi. kunagi sai klassi võistkonnaga kohalikul jalkaturniiril II koht võidetud, ainult trennipoistele kaotasime.

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
                              Siis, kui ma veel noor olin...
                              Mul tuli praegu meelde, TV3'e vaadates, et mu töökaaslane Teele on seal ilmatüdruk.

Sportlikke saavutusi pole mul veel ühegi Teelega...
                              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                              X