Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eurovisioon 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuigi mina ei ole absoluutselt R&B muusika austaja, julgen arvata, et kui Eesti tahab Euroviisut kontrolli all hoida, tuleb saata sinna Soul Militia ja "My Face". Kui ei taheta midagi saavutada (loe: punkte koguda) saatku suvaline uus viis. Äärmiselt nõrk oli siiski sellel aastal Eurovisiooni Eesti eelvoor. Ja minu arvates oli viga, et lasti valitutel lugusid teha. Ei ole demokraatlik ka. Paadam & Co tahavad teha mingeid eelkonkursse, et selle varjus, nagu tavaliselt igal aastal Eurovisioonile minna. Pole vaja raha ilmaaegu raisata. Mingu niisama lambist kohale ja öelgu, et nägite, me olemegi jälle kohal - mina, Juhan, ja mõned minu sõbrad Eestist.

Kommentaar

No ega see demokraatlik pole tõesti, aga ega siin sellest erilist kasu polegi. Ennem oli lihtsalt eelvoor ja sinna said kõik tuua oma lugusid ja edasi valiti ikka neid "eurolaulikute" lood. Minu meelest sobib ka selline variant. Lihtsalt enam pole võimalik autoritel saada kuulsaks eurovisiooni kaudu, vaid ennem peab olema juba mingi märk maas, et saaks eurolaule kirjutada.

Kommentaar

õnneks olin seda värki sunnitud vaatama seltskonnas, kus häält ei kuulnud, kuid pilt oli olemas. Isegi laulukarusselid on mõnusamad.

Kommentaar

Eile, kui olin päev otsa tööl kõrvaklappidest Laurat kuulanud ja mida lähemale "Meeleheitel koduperenaiste" algusele, hakkas mulle järjest enam tunduma, et Laura on laulev Eva Longoria. Ei, mitte välimuselt vaid hääle poolest just.

Proovige järgi! See on tõeliselt kummaline...
          DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
          Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

tänavusel aastal on rahvahääletus, jah?

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
              "Milline lugudest sõidab Eestit esindama Eurovisiooni 52. lauluvõistlusele Soome, selle otsuse teevad televaatajad Eesti Televisiooni otseülekande ajal telefoni teel hääletades."

seet6ttu polegi kindel, kas Laura toetajad on ikka sama s6gedad helistajad kui nt Vanilla Ninja omad,
              Inese koefitsendi on vist mingid v2lismaa poolehoidjad k6rgeks (st madalaks) ajanud, kes tegelevad soovm6tlemisega
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                Kuulsin sellist juttu, et see aasta on nii, et tehakse kaks hääletust. Algul valitakse 3 parimat 10 seast ning siis tuleb teine hääletus otsa ja siis hääletatakse parim nende kolme seast. Aga jah, rahvas hääletab.
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Berk Vaher
                  kasutab pealkirjas motiivi vene kõnekeelest mehe suguorgani kohta,
                  kuid halvastivarjatud sümpaatiat inese suunas tunneb temagi
                  (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Omale meeldis kõige rohkem duett, mis võib ka edasi jõuda. Pedepunt(SM) kas häviks totaalselt või jõuaks päris kõrgele.
                    Ninjade lugu jääb "Cool Vibesi" varju ning kuna toogi sai suht napilt omal ajal finaali, siis on küsitav lootus. Laura loo edusse usku pole, liiga uinamuina. Gerli peaks lavalist poolt muutma, et visuaalselt paremini mõjuda, praegu mõjus liiga ühekülgselt.
                    Okseämber- Koit Toome. Kui tahame päris viimast kohta saada, tuleks sellega proovida.
                    Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.

Kommentaar

Laura või Ninjad võiksid asja kinni panna...oleks lootust vähemalt üle hulkama aa' finaali saada. Kuigi jh ka eelmine aasta arvasin et tollel Rootsi Sandral suht eurolik lugu aga võta näpust...

Kommentaar

kurat siiani pole ühtki lugu kuulnud.....kahtlane. neid kuskilt netist ka kuulata (või vaadata) saab või?

Kommentaar

Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Laural on jälle uus soeng
                            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

ma ei suuda otsustada, kumba on piinlikum kuulata, lindat v6i koitu.

kas kellelgi ei ole armastust kolme apelsini vastu, vaataks parem seda...
                              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ma ei tea, te juba sellest motetust eurovisioonist ule pole saanud?
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X