Kuigi mina ei ole absoluutselt R&B muusika austaja, julgen arvata, et kui Eesti tahab Euroviisut kontrolli all hoida, tuleb saata sinna Soul Militia ja "My Face". Kui ei taheta midagi saavutada (loe: punkte koguda) saatku suvaline uus viis. Äärmiselt nõrk oli siiski sellel aastal Eurovisiooni Eesti eelvoor. Ja minu arvates oli viga, et lasti valitutel lugusid teha. Ei ole demokraatlik ka. Paadam & Co tahavad teha mingeid eelkonkursse, et selle varjus, nagu tavaliselt igal aastal Eurovisioonile minna. Pole vaja raha ilmaaegu raisata. Mingu niisama lambist kohale ja öelgu, et nägite, me olemegi jälle kohal - mina, Juhan, ja mõned minu sõbrad Eestist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
eurovisioon 2007
Collapse
X
-
No ega see demokraatlik pole tõesti, aga ega siin sellest erilist kasu polegi. Ennem oli lihtsalt eelvoor ja sinna said kõik tuua oma lugusid ja edasi valiti ikka neid "eurolaulikute" lood. Minu meelest sobib ka selline variant. Lihtsalt enam pole võimalik autoritel saada kuulsaks eurovisiooni kaudu, vaid ennem peab olema juba mingi märk maas, et saaks eurolaule kirjutada.
Kommentaar
-
Eile, kui olin päev otsa tööl kõrvaklappidest Laurat kuulanud ja mida lähemale "Meeleheitel koduperenaiste" algusele, hakkas mulle järjest enam tunduma, et Laura on laulev Eva Longoria. Ei, mitte välimuselt vaid hääle poolest just.
Proovige järgi! See on tõeliselt kummaline...DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitusttänavusel aastal on rahvahääletus, jah?
seet6ttu polegi kindel, kas Laura toetajad on ikka sama s6gedad helistajad kui nt Vanilla Ninja omad,
Inese koefitsendi on vist mingid v2lismaa poolehoidjad k6rgeks (st madalaks) ajanud, kes tegelevad soovm6tlemisegaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitusttänavusel aastal on rahvahääletus, jah?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Berk Vaher
kasutab pealkirjas motiivi vene kõnekeelest mehe suguorgani kohta,
kuid halvastivarjatud sümpaatiat inese suunas tunneb temagiGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Omale meeldis kõige rohkem duett, mis võib ka edasi jõuda. Pedepunt(SM) kas häviks totaalselt või jõuaks päris kõrgele.
Ninjade lugu jääb "Cool Vibesi" varju ning kuna toogi sai suht napilt omal ajal finaali, siis on küsitav lootus. Laura loo edusse usku pole, liiga uinamuina. Gerli peaks lavalist poolt muutma, et visuaalselt paremini mõjuda, praegu mõjus liiga ühekülgselt.
Okseämber- Koit Toome. Kui tahame päris viimast kohta saada, tuleks sellega proovida.Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
-
Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.
http://lisaaeg.wordpress.com
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar