Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mis ookean ümbritseb põhjapoolust?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

krt, ma olen abiturient ning enda arust olen hästi õppinud aga igasugu pask ei jää ju ka meelde sh. mitu silpi on haikus. Ma arvan et ma ei teadnud seda siis ka kui seda õpiti, pole kunagi mingi suur kirjanduse sõber olnud (mis ei tähenda et mulle lugeda ei meeldiks - pigem vastupidi).

Tulles tagasi miljonimängu juurde siis kohati on need küsimused ikka täiesti ajuvabad. Ntx. eelmine kord rikuti hea mäng ära küsimusega "kellel on eurovisioonilt kõige rohkem teisi kohti?" - no milleks on sellist küsimust vaja esitada?
    Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Vincentiga pean nõustuma, et keskkooli ajal sai ikka tunduvalt rohkem mälumängu küsimusi ära vastatud. Aga haiku on minu meelest selline väljapaistev kirjandusžanr, mida teatud õpetajatele meeldib rõhutada ja sa pead mingi väikse raamatu neist koostama. Kui lisada sinna juurde ka fakt, et mõned neist kukuvad välja äärmiselt humoorikad, siis panebki sellise küsimuse kaalu hindamine imestama. Kuidas see Contra oma oligi:
      "Külmun'd sitajunn,(5)
      kedagi segamata(7),
      kevade ootel(5)!"
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Heh. Tänud Contra ja Jasper, ammu oli vajaka üks korralik allkiri, mis mu meeleseisundit adekvaatselt kirjeldaks.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

tulles tagasi algse küsimuse juurde võib näha, et meie seas on vähemalt 1 kretiin. kahjuks unustasin teha linnukese sinna kasti, kus küsiti küsitluse avalikuse kohta

Kommentaar

mul oli peale hääletamist väga kurb tõdeda et tegemist pole avaliku hääletusega. lihtsalt mainisin seda...

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
              tulles tagasi algse küsimuse juurde võib näha, et meie seas on vähemalt 1 kretiin. kahjuks unustasin teha linnukese sinna kasti, kus küsiti küsitluse avalikuse kohta

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                Ma olen käinud, olen seda kuulnud ka, kuid vat ikka ei mäletanud.
                mina peaaegu ei kainudki, ainsatki Ristikivi romaani pole l6puni lugenud, aga ikka tean, kui saatest helistad ja mul konkr. nr meelde ei tulegi, siis m6ni
                haiku ikka
                meenub, arvuta siis silbid s6rmede peal kokku

antud juhul paneb ikka siiralt imestama kusimuse tase (sisuliselt kingitakse inimesele 2x rohkem raha), aga selliseid anomaaliaid on seal varemgi ette tulnud ja eks selleks see saade kevadel pillid kotti panebki, kohati ei saa ka aru, kas rumal on siin- v6i sealpool
                lauda

<paljusid asju koolis ei 6petatagi, siis saatetegija ise ka ei tea
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Mis on juuger?
                  Ivo Linna: "T&#245;esti ei tea, anna andeks, s&#245;ber!"
                  Mina kuulsin seda s&#245;na ka esimest korda.
                  Google: Juuger = umbes veerand hektarit.
                  Senecalt Luciliusele tervitus: "H&#228;rg saab s&#246;&#246;nuks m&#245;ne juugeri suurusel karjamaal, &#252;hest metsast piisab paljudele elevantidele, inimese s&#246;&#246;tmiseks on vaja nii maad kui ka merd."
                  Seega, &#245;ige variant A. Vanarooma pindala&#252;hik
                  Miks siis seekord ei lastud SMS-i saata? TV3-e j&#228;rjekordne trikk?

Kommentaar

Working...
                  X