Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Off Topic videod

Collapse

X
- 

Just. Tantsud tähtede asemel võiks tähed mängida Ball Slapi:
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
 - 

Hammond. Ja nii remargi korras - see on pool aastat vana video btw.Algselt postitas ek Vaata postitustTopgeari Richard Hammonds on tagasi ja viskab oma õnnetuse üle nalja:
http://www.metacafe.com/watch/407616...ammonds_crash/armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

Ilgelt lahe, polegi enne sellist pulli näinud. Kust lingi leidsid?Algselt postitas boobek Vaata postitustSupplies!
Kommentaar
 - 

jajah, seda imestasin ma isegi et miks varem polnud seda videot näinud.Algselt postitas vincent Vaata postitustHammond. Ja nii remargi korras - see on pool aastat vana video btw.
vahest keegi imestas nüüd omakorda et mees juba nii ammu jalul.
Kommentaar
 - 

Pauk oli septembri lõpus, novembri alguseks oli juba terve. Pilti vist päris eest ära ei saanudki, kõikus nii päeva jagu seal teadvuse piiril. Twilight zone noh. Huumorisoon on ka endiselt alles - mingis hilisemas osas Clarkson jahvatas ühest autost, mis olla väidetavalt kiiremgi kui Bugatti Veyron, Hammond torkas seepeale vahele: "can you please not make me the one to find out...?"Algselt postitas vandersell Vaata postitustMa mõtlesingi, et miks ei näidanud kuidas autost välja astus. Kaua ta audis oli?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar