Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Off Topic videod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Jasper parrot

tervitustega.
    Väga hea. Läheb orksi üles.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

http://www.youtube.com/watch?v=bn_NJ...eature=related eesti mega rnb staarid.
      Algselt postitas Iceman
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Pilvetön taivas...
        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Hakkame Ladasid varastama.
          Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.

Kommentaar

Jooge piima.
            Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Üks reklaam

Täpsem kirjeldus annaks asja püändi ära, kuigi see on muidu ka suht läbinähtav.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Korraks jäin mõtlema, kas panna need videod ebaterve huumori alla, aga vatta hekk.

1. Peeter Ristsoo ja Toomas (või Tõnu) Tõniste etüüdis "Rikas Kanada onu". NB! Lastele keelatud!

2. FC Flora ühendkoori kontserdil esitatud laulud "Et on ahvid hülgehallid" ja "Pipi laul". NB! Lastele ja algajatele lauljatele mittesoovitav
                sigpic

Kommentaar

forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitust
                    Korraks jäin mõtlema, kas panna need videod ebaterve huumori alla, aga vatta hekk.

1. Peeter Ristsoo ja Toomas (või Tõnu) Tõniste etüüdis "Rikas Kanada onu". NB! Lastele keelatud!

2. FC Flora ühendkoori kontserdil esitatud laulud "Et on ahvid hülgehallid" ja "Pipi laul". NB! Lastele ja algajatele lauljatele mittesoovitav
                    Jeesus....

Kommentaar

Algselt postitas Kuivik Banaan Vaata postitust

Priceless!!
                      Kahju, et ma etüüdi live-esitusele kümmekond minutit hiljaks jäin.
                      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

steadicami tase:

Kommentaar

surnud terrorist ahmedi jõulud.http://www.youtube.com/watch?v=LTBTi9oSIuk
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

Villu Reiljan - Pole paha. Kõik on näinud/kuulnud kindlasti aga mina näiteks lõppu ei teadnud...

Hea et mul on alati kaine autojuht..ja selleks on...minu autojuht

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                              http://www.youtube.com/watch?v=cDyBp...eature=related

Villu Reiljan - Pole paha. Kõik on näinud/kuulnud kindlasti aga mina näiteks lõppu ei teadnud...

Hea et mul on alati kaine autojuht..ja selleks on...minu autojuht
                              roosas Ester Tuiksoo on ka suhtkoht lahe

Kommentaar

tublid poisid

Kommentaar

Working...
                                X