Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas eile keegi mõnele vastas fännile ka lõuksi andis?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas eile keegi mõnele vastas fännile ka lõuksi andis?

mis juhtus eile peale mängu fännide vahel?
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Tatari tänaval eile kell 23:45

Kommentaar

DELFI kommentaar
        eestlane, 25.03.2007 15:07
        olin ise ka tataris .. mis kuradima 6 meest .. pool tänavat oli tiblasid, pool meie mehi täis .. mängus aiateibad ja pudelid .. ja tõsisemalt said näo lõhki jah ca 6 meest aga kakluses osales ikka tunduvalt suurem seltskond .. käisime pärast veel linna peal jalutamas ja nägime veel mitut intsidenti, nii et kaklustelaine on õigesti öeldud.
        Muide kraaklejad ei olnud venemaalt pärit vaid meie omad kodutiblad

Ja muidugi ei ole päris normaalne et öösel oli linn täis venelasi ja vene lippe .. hakka või arvama et "peremehed" tulidki tagasi .. ja orjad olid kinniste uste taga peidus kuni meie kodutänavatel märatseti!!!

Kommentaar

me ka põrkasime ja plõksisime ja tõukasime.. aga mingit tõsiselt raskeid vigastusi tekitavaid lööamdi minul ei olnud.

Kommentaar

muidugi polnud, sest me skandeerisime keršakovi nime

ps. mõned eesti "fännid" suudaks ka tühjas ruumis kakluse algatada

Kommentaar

Hella Hundi ees kella 2 paiku öösel ma üritasin kaheksale venelasele selgeks teha, et ei ole ilus vene keeles niimoodi lärmata. 'V etot raz dama tebja spasajet', arvas nende pealik, isegi kui daam oli neile 'otvali!!' käranud. Ehk et ei õnnestunud. Edasi liikudes Maci ees oli aga oluliselt teravam vestlus 2 eestlasest jõmmiga, aga minu kaunid kõnemaneerid (või lähedal seisnud politseiauto) lõpetasid suhtlemise sõbraliku lahkuminekuga.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

vastas fänn või vastasfänn tiblalojus?

Kommentaar

Ei andnud kellegile lõuksi,kuna vene fännid kellega paar sõna sai vahetatud olid vägagi normaalsed inimesed.Pakkusid viina ja õltsi ,ning soovisid edu mänguks.
                  Probleeme oli viru keskuse juures ainult kohalike sibulatega......mitte mingite fännidega,vaid nahktagis suvaliste viru keskuse kunnidega......aga ka nendega löömaks ei läinud.

Lõpp hea kõik hea.
                  Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Kui mind täna näha, siis ilmselt arvatakse, et mina käisin ka tõuklemas ja tagumas
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                    X