Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Trikimees

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

aga kui villu reiljan ütleb, et kõik on aus?

Kommentaar

Täna hommikul oli skyplusfmi hommikuprogrammis stuudiokülaline. Peale pikka
      sissejuhatust ja intervjuud palusid Kivisaar, Märx ja Kelk tal ka üks trikk teha.
      Tegi seda rahatrikki. Kelgu viiekroonisest rahatähest sai kahekroonine kupüür.

Kommentaar

Keegi kuskil mainis, et ta võiks Viikmäe ära kaotada.

ise arvan, et Viikmäe võiks esialgu alles jääda. Alustada võiks hoopis Jellest.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

üks egiptlane tegi reinule ka rahamuutmis triki. ta võib ise lähemalt rääkida

Kommentaar

tegemist oli klass kõrgema trikimehega sest rein leidis trikimehe üles ja siis tehti talle uuesti rahamuutmis trikki. kui tainas peab olema et kaks korda järjest rahamuutmistriki ohvriks langeda?

Kommentaar

Algselt postitas ek Vaata postitust
              tegemist oli klass kõrgema trikimehega sest rein leidis trikimehe üles ja siis tehti talle uuesti rahamuutmis trikki. kui tainas peab olema et kaks korda järjest rahamuutmistriki ohvriks langeda?
              Ma sain aru juba rahamuutsmise trikist aru peale selle tegemisest. Kahjuks alahindasin teda. Ta tegi seda kaks korda mitte ühe korra nagu alul arvasin.

Loll(mina) saab ka kirikus (Egiptuses) peksa.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust

Loll(mina) saab ka kirikus (Egiptuses) peksa.
                Vähemalt sa ei ole ostnud 1000 eegi eest erinevaid teesid(!) ja alles vürtsipoe ees taiband, et ra!, vist tõmmati nahk veits üle kõrvade. Selline trikk.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mulle läks see trikk meie rahas 100 eeku maksma.

Kommentaar

samas said kaks trikki ühe raha eest

Kommentaar

Teema on viimasel ajal väga aktuaalseks muutunud kogu maailmas. Isegi Hollywood ei piirdunud eelmine aasta ühe selle teemalise filmiga vaid tehti koguni kaks. Mõlemad päris korralikud filmid korralike näitlejatöödega. Jutt siis Prestigest ja Illusionistist.

Kommentaar

Vaadake Trikimeest ka! Teine saade praegu käib. Pühapäeval on kordussaade.

Kommentaar

Värdjas tüüp Vaata nagu loll, kuidas paelad ise kinni lähevad
                          "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

See õlle värk on ainult nii võimalik, et kuidagi vahetab need õllepurgid ära. Paeltega mässas ka hästi.

Kommentaar

Trennimiseks vaata seda http://www.metacafe.com/watch/356348/can_trick/

Kommentaar

Kuda moodi see auto sinna sai?

Kommentaar

Working...
                                X