Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Haigused (ka sugulisel teel levivad)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ballack Vaata postitust
    nõelad on jumala pohui...
    Mul oli ka savi. Ega ma neid praegugi karda, aga lihtsalt pelgamine on selline õige sõna.

A noh kuna juba kurtmiseks on läinud siis, kes teeb, sel juhtub. Kipsis olekuid ma ei jõua juba ammu üle lugeda. Üldreegel oli, et korra aastas. Parimad kohad, kus ennast kipsi kukkuda on liuväli(see umbes kahemeetrine Mustamäe hoovide vahel) ja külavaheline kiigehüppevõistlus. Esimese puhul püüa püstijalu lõpuni sõita, teise puhul ära maandumisele tähelepanu pööra ja lenda umbes kaks meetrit teistest kaugemale, et kukkudes ennast käega kaista ja teiste kaugusjoonele näoli maandudes okkaid maitsta.

Jalgpall on ka iseenesest meile kõigile meeldiv ala. Selle võlu teadmiseks mine päev enne võistlusi treeneri käest küsima, kellega mäng on. Kindlasti keegi mängib vutti ja alati on üks mees puudu. Näita tehnikat ja astu jalaga palli peale. Maandudes põlvedele ei peagi järgmine päev mingile lollile võistlusele minema. Plussis.

Kui vutti tagudes öeldakse et mängime viimase peale, siis tuleb endast anda ikka kõik. Peavõitluses tuleb võimalikult palju rahmeldada ning mängida ikka julgelt. Siis saab ilusa armi kohta vastuseid anda mitmeid aastaid. "Jalkatrennis sain" kõlab väga usutavalt. Mitte keegi ei arva, et sa Dekoltee ees 'vastu kõnnitee äärt kukkusid'.

Ja minu personaalne lemmikvigastus, mille üle sarkasmiga naerda saabus eelmine suvi või midagi(Läti mängu eel). Jalkat mängides(mida mina teen maagiliste kossutossudega) sain tugevale löögile jala(varba) vahele. Tundsin valu küll, aga ega see mingi tippsport ei ole, et väänled maas ja ootad arste. Mängid ikka longates edasi ja arvad, et see pisike valu läheb üle. Arsti juurde jõudes pead, aga karkude peale üle minema. Iseenesest oli tore nendega koondise mängule 'kõmpida' Magdaleena haigla juurest.

Muheledes lõppu ei näi ikka tulevat. Sarjast mine-küsi-treeneri-käest kelle sa vastaseks said võib juhtuda, et ka kossu loopimiseks on üks mees puudu. Jala välja väänamine ei ole veel põhjus, et järgmine päev tennist mitte mängida. Sellepärast on võimalik(jah ON VÕIMALIK) püüda sööt(!) niimoodi, et sõrmeluu läheb puruks ja jälle tuleb teha väike võistluspuhkus.

Kindlasti on mul veel kirjutada igast tobedaid juhtumisi enda kohta, mis praegu ei meenu. Aga, et te teaksite, siis joon küll iga päev piima ja luud tunduvad ka kõik tugevad olevat, aga lihtsalt mingi debiilne karma on kogu aeg üleval. Võistlusspordist loobudes on vigastusi tunduvalt vähem.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      Aga, et te teaksite, siis joon küll iga päev piima ja luud tunduvad ka kõik tugevad olevat, aga lihtsalt mingi debiilne karma on kogu aeg üleval. Võistlusspordist loobudes on vigastusi tunduvalt vähem.
      Jajah, seda ütles ka haiglaõde mulle kui 4 aastat tagasi vastlapäeval kodar- ja küünarvarreluu murdsin. Sellest ajast peale on on mul olnud 4 oppi, 2 näpuluumurdu ja igasugu muid "väiksemaid" vigastusi, üks selline pole juba viis kuud lasknud väravas seista.
      Supplies!

Kommentaar

Njaa, imelistest nakkushaigustest sai sujuvalt omapärasel viisil hangitud sporditraumade juurde üle mindud. See tuletab mulle meelde ühe loo, mis õnneks ei juhtunud küll minuga, vaid ühe mu kunagise kossutiimi kutiga. Enne A klassi finaalturniiri otsustavaid mänge oli tal vaja muidugi sõpradega Stockholmi kruiisile minna ning teada-tuntud tantsulõvina ei suutnud ta kuidagi hoiduda Saturday Night Fever stiilis diskopõrandal tagasihoidliku spagaadi tegemisest. Oli siis põhjuseks tarbitud alkoholist kõrgustesse tõusnud enesehinnang või vähene soojategemine, aga püsti ta ise sellest asendist enam ei saanud. Diagnoos: reielihase rebend ja hooaeg sellega lõppenud. Treenerile ütles, et üritas vutti mängides ennastunustavalt spaagesse minna.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Ootan suguhaigete julgeid sõnavõtte.

Kommentaar

Algselt postitas Raidur Vaata postitust
            Ootan suguhaigete julgeid sõnavõtte.
            Kahtlustad kedagi konkreetset või?
            BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

No kas kedagi gripp ka juba maha on võtnud?
              mind ennast vaevab viimasel ajal eriti unetus aga ei tea mis selle vastu peale alko aitab
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                Ja minu personaalne lemmikvigastus, mille üle sarkasmiga naerda saabus eelmine suvi või midagi(Läti mängu eel). Jalkat mängides(mida mina teen maagiliste kossutossudega) sain tugevale löögile jala(varba) vahele. Tundsin valu küll, aga ega see mingi tippsport ei ole, et väänled maas ja ootad arste. Mängid ikka longates edasi ja arvad, et see pisike valu läheb üle. Arsti juurde jõudes pead, aga karkude peale üle minema. Iseenesest oli tore nendega koondise mängule 'kõmpida' Magdaleena haigla juurest.
                Amatöörvutt pole (geeli)pededele. Ise väänasin aasta tagasi suvalises mängus esimese poolaja lõpus veits hüppeliigest. Natuke valus oli, aga ega mängu saa katki jätta. Teise poolaja lõpus väravavahina tegutsedes ja n-ö maha jahtudes muutus vasakule jalale toetumine veidi vastumeelseks, aga kannatasin ilusti ära ja vist palju kolle sisse ei lasknud. Pärast kodus läks seis üsna valulikuks ja järgmine päev traumapunktis lükatigi koib 4-ks nädalaks kipsi (säksi vms murd).
                Ka elu teine luumurd on selle suurepärase pallimänguga tihedalt seotud. Keskas klassidevahelistes sain hea söödu kaitseliini taha jooksu peale, jõudsin esimesena jaole ja suunasin ühe puutega palli stiilselt ristnurka, kui vastu tõtanud väravaht kohale jõudis ja mulle pea ees sisse lendas. Ninaluu puru ja vereuputus väljakul. Kossus oleks "and one". Tookord, tõsi, mängu jätkata ei suutnud.

Haigustega on üldiselt paremini läinud. Peale ühikas elatud keskkooliaja lõppu, mil mõni viirus aegajalt ikka ründas) olen 4 aasta jooksul olnud vaid korra tõsisemalt tõbine - keskkõrvapõletik (tõsiselt sakkiv haigus). Väikseid nohusid ja kurguvalusid siin ära ei loeks.

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  mind ennast vaevab viimasel ajal eriti unetus aga ei tea mis selle vastu peale alko aitab
                  sulle kuluks siis paar jointi ära
                  Where were you in '62?

Kommentaar

Haigustest niipalju, et eks kooliajal sai ikka iga talv haige oldud enamasti. Angiinist kuni kopsupõletikuni.
                    Ühe korra õnnestus ka luu murda. Kergejõustikus Hüppasin kõrgust. Treener ütles juba, et tavai aitab, minge koju, ja mul oli vaja ikka öelda, et "oot ma teen ühe hüppe veel" läksin ilma mõtlemata hüppama ja maandusin käe peal, käsi tegi kerge praksu ja oligi 90 kraadi teisele poole küünarnukist. Järgnesid 3 oppi ja ilusad 6 kuud ravipausi.

Kommentaar

12 aasta jooksul ei puudunud koolist kordagi haiguse tõttu. poppi ka ei teinud.

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                        12 aasta jooksul ei puudunud koolist kordagi haiguse tõttu. poppi ka ei teinud.
                        Tõsiselt kõva mälu.
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

olemas meil siis tavagripp,linnugripp,seagripp ja nüüd möllab ka kitsegripp.mis siis järgmisena meid kimbutama tuleb?http://www.maaleht.ee/news/maamajand....d?id=27507335
                          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                          Ott Järvela

Kommentaar

no neegritel on metsseagripp

Kommentaar

Krt laupäeva õhtust saati rinnus valud. Nüüd helistasin perearsti nõuande telefonile ja soovitati kohe kiirabisse minna! Persse sellist jama veel vaja aga ehk ei ole asi nii hull...
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                Krt laupäeva õhtust saati rinnus valud. Nüüd helistasin perearsti nõuande telefonile ja soovitati kohe kiirabisse minna! Persse sellist jama veel vaja aga ehk ei ole asi nii hull...
                                valu rinnus on arstile alati häirekell. parem karta kui kahetseda, aga sageli läheb asi sama äkki üle kui oli tekkinud. kontroll ei tee muidugi kunagi paha.

Kommentaar

Working...
                                X