Algselt postitas budulojus
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Haigused (ka sugulisel teel levivad)
Collapse
X
-
valud on sisse hingates? mingit lendu polnud just? mingit vigastust? mu naisel oli kopsutromb. oleks valel ajal läinud haiglasse, oleks pidanud järgmisel päeval võibolla matusekorraldusega tegelemaAlgselt postitas budulojus Vaata postitustKrt laupäeva õhtust saati rinnus valud. Nüüd helistasin perearsti nõuande telefonile ja soovitati kohe kiirabisse minna! Persse sellist jama veel vaja aga ehk ei ole asi nii hull...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
hingamisega asi kõik korras. Käisin siis Paides kiirabis siis ära. Mõõdeti vererõhku,tehti EKG ja kuulati ka veel. EKG näitas mingid väikest kõrvalkallet aga see pidavat olema normaalne.Teised asjad ka korras aga ikkagi soovitatid Ida-Tallinna haiglasse minna uuringutele kus tehakse ka koormustest. Aga nagu paljud teavad siis ,ega kiirabist mingit erilist infot ju ei saa. Hetkel nemad arvavad, et tegemist külmetusest tingitud lihaste põletikuga ja määrati mingi plaastrid ning tabletid. Ok see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinudAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustvalud on sisse hingates? mingit lendu polnud just? mingit vigastust? mu naisel oli kopsutromb. oleks valel ajal läinud haiglasse, oleks pidanud järgmisel päeval võibolla matusekorraldusega tegelemaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Lõhnab nagu infarktieelne seisundAlgselt postitas budulojus Vaata postitustOk see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinud
Mine kindlasti uuringutele!
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
see on jah kahtlane värk. naisel ka algsed mõtmised olid kõik ok- hapnik 100 jne. kuid kuna tal olid ikka valud, siis otsustati mingi kontsentreeritud läbivaatus teha, mis siis tuvastaski kopsutrombi. muidugi jäi ta kohe haiglasse. õnneks läksime tol õhtul otse ida-tallinna keskhaiglasse ja seega sai kohest adekvaatset abi. kuna naine ka ise arst, siis ta oskas väga hästi hinnata oma vedamist ja kuivõrd kvaliteetne oli meditsiiniline abi.Algselt postitas budulojus Vaata postitusthingamisega asi kõik korras. Käisin siis Paides kiirabis siis ära. Mõõdeti vererõhku,tehti EKG ja kuulati ka veel. EKG näitas mingid väikest kõrvalkallet aga see pidavat olema normaalne.Teised asjad ka korras aga ikkagi soovitatid Ida-Tallinna haiglasse minna uuringutele kus tehakse ka koormustest. Aga nagu paljud teavad siis ,ega kiirabist mingit erilist infot ju ei saa. Hetkel nemad arvavad, et tegemist külmetusest tingitud lihaste põletikuga ja määrati mingi plaastrid ning tabletid. Ok see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
jep. joodi süstitakse veeni ja lastakse kompuutertomograafist edasi tagasi läbi. see toob võimalikud trombid röntgenis esile. kopsutromb on ülitõsine asi. mulle räägiti sisuliselt sama juttu, et kui oleksin hiljem tulnud või vahepeal mingi raske treeningu teinud, siis ilmselt ma arstiga rääkinud enam ei oleks.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustsee on jah kahtlane värk. naisel ka algsed mõtmised olid kõik ok- hapnik 100 jne. kuid kuna tal olid ikka valud, siis otsustati mingi kontsentreeritud läbivaatus teha, mis siis tuvastaski kopsutrombi. muidugi jäi ta kohe haiglasse. õnneks läksime tol õhtul otse ida-tallinna keskhaiglasse ja seega sai kohest adekvaatset abi. kuna naine ka ise arst, siis ta oskas väga hästi hinnata oma vedamist ja kuivõrd kvaliteetne oli meditsiiniline abi.
Kommentaar
-
No homme helistan sinna Ida-Tallinna haiglasse ja vaatan millal ajal saab. Eesti riigis ju järjekorrad nii pikad, et enne annad otsad kui oma aja suudad ära oodata. Kui mind varsti foorumis näha ei ole,siis vist ei old enam midagi päästa ...Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma juba arvasin et budulojus kimab sellise jutu peale Tallinna poole
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
No see haigla on nali, eelmine aasta olin ilmselgelt kopsupõletikus, läksin sinna öeldi et tugev köha jms, siis naine ütles et teeme röntgeni ka, arstid ütlesid see maksab nii palju ja nii, et pole mõtet. Aga tegin ära siis tuli arst ja ütles suurte silmadega, kuulge teil on ju mädane kopsupõletik, suht pasa koht vähemalt minu arust, no seal paides ka vist parem poleIda-Tallinna haiglasse
ainult veetornis on hea hambaarst
T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
Vat mina vastupidi pean ITK'd kiitma, rinnus oli valu ja tehti röntgeneid ja tomograafe nii, et mühises ja nüüd käin ka täna oma ühele mutatsioonile pidevas kontrollis kopsuarstil ja tomograafias.Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitustNo see haigla on nali, eelmine aasta olin ilmselgelt kopsupõletikus, läksin sinna öeldi et tugev köha jms, siis naine ütles et teeme röntgeni ka, arstid ütlesid see maksab nii palju ja nii, et pole mõtet. Aga tegin ära siis tuli arst ja ütles suurte silmadega, kuulge teil on ju mädane kopsupõletik, suht pasa koht vähemalt minu arust, no seal paides ka vist parem pole
ainult veetornis on hea hambaarst
Kommentaar
-
budukas, kuula takut, asjalik jutt. kindel on see, et pead EMO-sse saamaAlgselt postitas taku* Vaata postitustvaleta, et läks hullemaks ja mine emosse.
eriarstile jäädki aega ootama.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar