Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Haigused (ka sugulisel teel levivad)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Krt laupäeva õhtust saati rinnus valud. Nüüd helistasin perearsti nõuande telefonile ja soovitati kohe kiirabisse minna! Persse sellist jama veel vaja aga ehk ei ole asi nii hull...
    nagu ericbana ütles, ei tasu naljatada sellise asjaga. infarkt algavat päev-paar enne justnimelt valuga rinnus. parem karta kui kahetseda.

Kommentaar

Krt laupäeva õhtust saati rinnus valud. Nüüd helistasin perearsti nõuande telefonile ja soovitati kohe kiirabisse minna! Persse sellist jama veel vaja aga ehk ei ole asi nii hull...
      valud on sisse hingates? mingit lendu polnud just? mingit vigastust? mu naisel oli kopsutromb. oleks valel ajal läinud haiglasse, oleks pidanud järgmisel päeval võibolla matusekorraldusega tegelema
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        valud on sisse hingates? mingit lendu polnud just? mingit vigastust? mu naisel oli kopsutromb. oleks valel ajal läinud haiglasse, oleks pidanud järgmisel päeval võibolla matusekorraldusega tegelema
        hingamisega asi kõik korras. Käisin siis Paides kiirabis siis ära. Mõõdeti vererõhku,tehti EKG ja kuulati ka veel. EKG näitas mingid väikest kõrvalkallet aga see pidavat olema normaalne.Teised asjad ka korras aga ikkagi soovitatid Ida-Tallinna haiglasse minna uuringutele kus tehakse ka koormustest. Aga nagu paljud teavad siis ,ega kiirabist mingit erilist infot ju ei saa. Hetkel nemad arvavad, et tegemist külmetusest tingitud lihaste põletikuga ja määrati mingi plaastrid ning tabletid. Ok see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinud
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Ok see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinud
          Lõhnab nagu infarktieelne seisund Mine kindlasti uuringutele!
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

mmmhhm. sümptomid muutuvad üha kurjakuulutavamaks minu meelest.

Kommentaar

hingamisega asi kõik korras. Käisin siis Paides kiirabis siis ära. Mõõdeti vererõhku,tehti EKG ja kuulati ka veel. EKG näitas mingid väikest kõrvalkallet aga see pidavat olema normaalne.Teised asjad ka korras aga ikkagi soovitatid Ida-Tallinna haiglasse minna uuringutele kus tehakse ka koormustest. Aga nagu paljud teavad siis ,ega kiirabist mingit erilist infot ju ei saa. Hetkel nemad arvavad, et tegemist külmetusest tingitud lihaste põletikuga ja määrati mingi plaastrid ning tabletid. Ok see valu rinnus kannatan ära ,aga vasaks käsi on ka koguaeg väsinud
              see on jah kahtlane värk. naisel ka algsed mõtmised olid kõik ok- hapnik 100 jne. kuid kuna tal olid ikka valud, siis otsustati mingi kontsentreeritud läbivaatus teha, mis siis tuvastaski kopsutrombi. muidugi jäi ta kohe haiglasse. õnneks läksime tol õhtul otse ida-tallinna keskhaiglasse ja seega sai kohest adekvaatset abi. kuna naine ka ise arst, siis ta oskas väga hästi hinnata oma vedamist ja kuivõrd kvaliteetne oli meditsiiniline abi.
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

see on jah kahtlane värk. naisel ka algsed mõtmised olid kõik ok- hapnik 100 jne. kuid kuna tal olid ikka valud, siis otsustati mingi kontsentreeritud läbivaatus teha, mis siis tuvastaski kopsutrombi. muidugi jäi ta kohe haiglasse. õnneks läksime tol õhtul otse ida-tallinna keskhaiglasse ja seega sai kohest adekvaatset abi. kuna naine ka ise arst, siis ta oskas väga hästi hinnata oma vedamist ja kuivõrd kvaliteetne oli meditsiiniline abi.
                jep. joodi süstitakse veeni ja lastakse kompuutertomograafist edasi tagasi läbi. see toob võimalikud trombid röntgenis esile. kopsutromb on ülitõsine asi. mulle räägiti sisuliselt sama juttu, et kui oleksin hiljem tulnud või vahepeal mingi raske treeningu teinud, siis ilmselt ma arstiga rääkinud enam ei oleks.

Kommentaar

Hetkel siis ravin seda külmetusest tingitud lihasepõletiku aga kui ikka asi ei parane siis tuleb asi tõsiselt käsile võtta! Aga tervis ikkagi esmatähtis!
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

ma juba arvasin et budulojus kimab sellise jutu peale Tallinna poole
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

ma juba arvasin et budulojus kimab sellise jutu peale Tallinna poole
                      No homme helistan sinna Ida-Tallinna haiglasse ja vaatan millal ajal saab. Eesti riigis ju järjekorrad nii pikad, et enne annad otsad kui oma aja suudad ära oodata. Kui mind varsti foorumis näha ei ole,siis vist ei old enam midagi päästa ...
                      Ott Järvela

Kommentaar

Ida-Tallinna haiglasse
                        No see haigla on nali, eelmine aasta olin ilmselgelt kopsupõletikus, läksin sinna öeldi et tugev köha jms, siis naine ütles et teeme röntgeni ka, arstid ütlesid see maksab nii palju ja nii, et pole mõtet. Aga tegin ära siis tuli arst ja ütles suurte silmadega, kuulge teil on ju mädane kopsupõletik, suht pasa koht vähemalt minu arust, no seal paides ka vist parem pole ainult veetornis on hea hambaarst
                        T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

valeta, et läks hullemaks ja mine emosse.

eriarstile jäädki aega ootama.

Kommentaar

jah, budu, ära jampsi, homme ole päälinnas. Kui kohal pole, oled simulant. selliste asjadega nalja ei tehta.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ELLvanaPEER Vaata postitust
                              No see haigla on nali, eelmine aasta olin ilmselgelt kopsupõletikus, läksin sinna öeldi et tugev köha jms, siis naine ütles et teeme röntgeni ka, arstid ütlesid see maksab nii palju ja nii, et pole mõtet. Aga tegin ära siis tuli arst ja ütles suurte silmadega, kuulge teil on ju mädane kopsupõletik, suht pasa koht vähemalt minu arust, no seal paides ka vist parem pole ainult veetornis on hea hambaarst
                              Vat mina vastupidi pean ITK'd kiitma, rinnus oli valu ja tehti röntgeneid ja tomograafe nii, et mühises ja nüüd käin ka täna oma ühele mutatsioonile pidevas kontrollis kopsuarstil ja tomograafias.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                                valeta, et läks hullemaks ja mine emosse.

eriarstile jäädki aega ootama.
                                budukas, kuula takut, asjalik jutt. kindel on see, et pead EMO-sse saama
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X