Ja siis kui te lähete lapsega mänguväljakule, et siis vanemad saaksid seal kõrval ise ka jõudu teha. Ja koera saate jätta sinna kõrvale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liiga hea...
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitust
hahahahasamas, teisalt jällegi kurb, aga as far as see tüüp kuhugi ei jõua, võib naerda.
Kommentaar
-
Algselt postitas petteri Vaata postitusthahahahasamas, teiselt jällegi kurb, aga as far as see tüüp kuhugi ei jõua, võib naerda.
Sellise loogika kohaselt saaksid valituks üldse ainult pulmaisad, telesaatejuhid ja muidu jõuramid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu arvates on see natuke ebaõiglane, mida ERR teeb. Ses suhtes, et iga inimene võib kaamera ees chokida. Ma kahtlen, et ka meie seast oleks palju inimesi, kes hüppaks kaamera ette ja viskaks kolm minutit korralikult ära.
Harjumaa osade lemmik oli Kristjan Puu, kes ei saanud vist ühelegi rektsioonile ning õigele käändelõpule pihta.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo päris nii see ikka ei ole. Inimestel on aega piisavalt harjutada. Kedagi ei visata huupi sinna saatesse ju. Ma ei näe, et kolm minutit enda mõtteid esitada oleks ülimalt keeruline.
Harjumaa osade lemmik oli Kristjan Puu, kes ei saanud vist ühelegi rektsioonile ning õigele käändelõpule pihta.
Kommentaar
-
Vallavanema kandidaat? Kas neil seal tõesti kedagi asisemat pole? A no mis mul sellest. Tegelikult tahtsin ma küsida kas neid videolõike kusagil mujal ka näeb kui internetis? Kui ainult internetis, siis pole asjal ju sügavamat mõtet, sama hästi võiks siis ise mingi videotervituse teha ja YT-sse üles riputada.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTegelikult tahtsin ma küsida kas neid videolõike kusagil mujal ka näeb kui internetis? Kui ainult internetis, siis pole asjal ju sügavamat mõtet, sama hästi võiks siis ise mingi videotervituse teha ja YT-sse üles riputada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSellise loogika kohaselt saaksid valituks üldse ainult pulmaisad, telesaatejuhid ja muidu jõuramid.
Kommentaar
-
Kes see EKRE liige on, kes on ca 2m pikk, pika valge habeme ja kiilanenud peaga? Tahaks tema videot ka näha.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar